Játékos kérdez, Csapat válaszol

 • Sziasztok!


  Miert van az, hogy provin a tegnap kapott tamadasokra szerettem volna "valaszolni", es egyes jatektarsaknal tamadas helyett az alábbi uzenetet kapom:


  Nem lehet harcolni. Próbáld meg később vagy válassz másik ellenfelet.

 • Ismételten felteszem a kérdést. Szeretném ha GF felé tolmácsolnátok és az ő válaszukat közölnétek! Ma indult - nem először - a kovácsszerszám találós event. Eddig még soha nem kapott senki arany eszközt , én legalábbis nem tudok róla. Tehát a kérdés : Az event során található-e arany eszköz? Ha nem, akkor miért nem írják ki azt, hogy kívéve az arany eszközöket. Ez így hamís és félre vezető.

 • Sziasztok!


  Miert van az, hogy provin a tegnap kapott tamadasokra szerettem volna "valaszolni", es egyes jatektarsaknal tamadas helyett az alábbi uzenetet kapom:


  Nem lehet harcolni. Próbáld meg később vagy válassz másik ellenfelet.

  Szia. A támadás idején viseltél esetleg DP ruhát? Sajnos van egy olyan hiba a játékba, hogy DP ruha viselése esetén nem mindig működödnek megfelelően a provincia csaták, az ilyen esetekben jelent meg korábban ez a hiba üzenet. Az ilyen felmerült eseteket folyamatosan továbbítjuk a GF felé, azonban ehhez hasznos, ha egy jegyet is nyittok. Ennél többet sajnos mi nem tudunk tenni.


  Ismételten felteszem a kérdést. Szeretném ha GF felé tolmácsolnátok és az ő válaszukat közölnétek! Ma indult - nem először - a kovácsszerszám találós event. Eddig még soha nem kapott senki arany eszközt , én legalábbis nem tudok róla. Tehát a kérdés : Az event során található-e arany eszköz? Ha nem, akkor miért nem írják ki azt, hogy kívéve az arany eszközöket. Ez így hamís és félre vezető.

  Szia ordogi!


  Igazából hiába teszed fel újra ugyan azt a kérdést, amire egyszer már itt választ kaptál. Persze bízni lehet benne, hogy azóta bármi is változott és a válasz is, de esetünkben ez nincs így ezért csak ismételni tudnám magamat, ezért beidézem neked az előző válaszomat.

  Persze ettől függetlenül megpróbálunk ebben az esetben is hivatalos állásfoglalást kérni, hogy eshet-e, illetve legrosszabb esetben is módosíttatni a kiírást, hogy ez lehetőség szerint ne legyen félrevezető. De ahogyan ezt korábban is megírtam nekünk sem kötnek mindent az orrunkra éppen ezért nem biztos, hogy érdemben lépünk előrébb ahhoz pedig nem fűznék reményeket, hogy itt az ő válaszukat közöljük..

  Ds.jpg

  afsz.pngchat.pngboard.pnggame.png

 • Tisztelt Dirnon!


  Nem akarok jogi okfejtésekbe bocsájtkozni. Ez egy szolgáltatás , ami részben ingyenes -regisztráció - ugyanakkor sokan rengeteg pénzt költöttünk, költünk a játék folyamán rá. A pénzünkért elvárjuk, hogy tisztességes szolgáltatást kapjunk. A GF. nem ezt teszi, félre vezet bennünket, ígér valamit és azt nem teljesíti. Tudod ez olyan, mintha az ötös lottón csak 4 számot húznának ki , így aztán soha nem lesz 5 találat!


  Ezt írod: "...ahhoz pedig nem fűznék reményeket, hogy itt az ő válaszukat közöljük.."


  Ezt most is megdöbbenve olvastam, mint anno Potroha válaszát. Ha jól tudom a glad.csapat qvázi összekötö szerepet is betölt a játékosok és a GF. között.Ti tartjátok velük a kapcsolatot, továbbítjátok a javaslatokat, véleményeket amiket mi játékosok teszünk. A tőlük érkezett válaszok nekünk szólnak, mi az hogy nem közlitek a válaszokat?

 • Sziasztok!


  Nem, Dirnon, ez az ominózus eset most egy 100-as szint alatti karakteremmel történt, szoval dp ruhanak nem lehet köze hozzá.

  €dit by Shaiyla:
  Figyelmeztetve
  A hozzászólás az én nem megfelelően intézett válaszom miatt jött létre, ezért a figyelmeztetést visszavontuk!

  Dirnon


 • itt nem csak valasz kozles nem tortenik sok kis aprosag sem

  Pl miert tiltanak ki 20 evre egy olyan jatekost aki semmit sem kovetett el sehonnan semmi valasz nem erkezik, indokolatlan tiltas meg igen, raadasul bizonyitekot sem kap az illeto ilyenkor mi van?


  €dit by Dirnon:
  A hozzászólásokat összevontam

 • Akkor kérdeznék. Ami tény, a normál sebesség szervereken játszók minden országban panaszkodnak, hogy igazságtalan hátrányba kerültek a speed szerverekkel szemben. A panaszok véleményem szerint jogosak.

  A kérdésem az hogy ez ellen kíván e tenni valamit a GF, van e valami terve, hogyan tudja ezeket a hátrányokat csökkenteni vagy megszüntetni? (azon kívül h regisztráljon mindenki az új speed szerverekre) Egyáltalán mi a GF terve a régi normál sebességű szerverekkel?


  Nem várok 1 órán belüli gyors választ, inkább egy hét múlva válaszoljatok, de az az a válasz legyen amit a GF mond majd Nektek erről.


  Köszönöm.

 • Sajnos nincs kapacitás arra, hogy minden kérdésre, és különösképpen jövőbeli fejlesztésekre vonatkozólag külön válaszoljon a Gladiatus Termék Csapata. Amennyiben a közösségek visszajelzései alapján úgy érzik, hogy van olyan súlyú kérdés vagy ügy, ami állásfoglalást igényel, akkor azt egy közleményben fogják megtenni, amit minden közösségben közzétesznek.


  Köszönjük megértésed.

 • Köszönöm, megértettem. A válaszod alapján az a helyzet, hogy a Gladiatus Termék Csapata nem is tud a problémáról, mert már helyi szinten elakad az információ. Ha így áll a dolog, akkor nem is csoda, hogy fejlesztés alig van, és az sem csoda, hogy az utóbbi idők legkomolyabb fejlesztése az volt, hogy a lobbyban egy gomb zöld lett...


  Akkor azt hadd kérdezzem meg, hogyan dől el hogy szükség van e új szerverre? És hogy az új szerver milyen sebességű legyen?

 • itt nem csak valasz kozles nem tortenik sok kis aprosag sem

  Pl miert tiltanak ki 20 evre egy olyan jatekost aki semmit sem kovetett el sehonnan semmi valasz nem erkezik, indokolatlan tiltas meg igen, raadasul bizonyitekot sem kap az illeto ilyenkor mi van?

  Estét!  Tudom hogy kire gondolsz, hisz én írtam jegyet, volt bizonyíték, üzenet, screen, link, mindet leírtam a jegybe.

  Egyáltalán nem volt oktalan a ban, a kedves játékos, a nevét nem írom le, botozott, ahogy sokan mások tették ugyan azt 27-en, akiket szintén miattam bannoltak ki, még egy éve.:)

  Jogtalanul senki miatt nem fogok jegyet írni, van annyi tapasztalatom a játékkal kapcsolatban, hogy tudjam ki csal, és ki nem.

  Arra magyarázat nem volt, hogy miért támad az éjjel kellős közepén 1-2% HP-val, válaszolni nem tudott, de folyamatosan támadott, nem is értettem. :)

  Az nap még burkoltan le is írta hogy csal, elszólta magát, én egyből jelentettem az üzenetet.

  Van bizonyíték rá, így amit most itt le írtál, teljesen butaság volt.


  P12_Zsolt 27-ről :)


  €dit by Shaiyla:
  Figyelmeztetve

 • Nagyon jol tudom azt ha valaki jobban meg gyorsabb fejlodik nalad az mar bottozik :) ... nehezen tudom elkepzelni hogy barki csak ugy olyat irjon pont le neked hogy “ csalok “

  Mikor szinte mindenkinel le vagy tiltva az uzeneteknel es nala is le voltal tiltva..
  Ha valaki botozik valoszinu felismerheto lenne arena ct folyamatosan menne megallas nelkul es a heti listan nem maximum 200 gyozelme lenne raadasul neki ki is volt kapcsolva a turma.. Ha azt akarod megtudni hogy arenaba miert tamadott meg jobb ha tudod azert tamadott tobbszor is mert eloszeretettel szereted a 10-20-30-40 vagy akkar 60 szinttel kisebbeket csapkodni:)) es megunta azert tamadott teged be az hogy eppen hany szazalek eletereje volt az nem bizonyitek semmire sem:)


  De egyebbkent kb ezerszer javasoltam hogy tegyenek be a szerverekre anti cheat rendszert es azonal tiltja azokat akik csalnak:) nem egy bonyolult dolog lenne:)


  €dit by Shaiyla:
  Figyelmeztetve

 • Látom nem olvastad el rendesen amit írtam, le írtam hogy burkoltan írta le, azt hogy Ő IS csal.

  Meg akartam nézi mit írt, de már több mint egy hete beszéltem vele, így az üzenet törlődött.

  De olyasféle választ kaptam tőle hogy "Más is csal".

  Na meg, amikor írtam neki hogy csinálok egy jegyet az a válasz jött hogy "TISZTESSÉGESEN JÁTSZOK TE V*RÉB"

  Ez így szó szerint, na azt nem értettem még, hogy ha nem csal, akkor miért fáj neki, hogy én jegyet írok? :)

  Ha tényleg nem csalt, akkor nem kellett volna mitől tartania, de ebből a válaszból az jött le, hogy elég ideges lett, amikor le írtam neki hogy írok egy jegyet.


  A másik pedig, engem nem idegesít ha valaki gyorsabban fejlődik, egészségére, de szerintem nem sok olyan játékos van aki bot nélkül 0-24-be tudja nyomni az expedíciót.


  €dit by Shaiyla:
  Figyelmeztetve

 • Az baj itt kell róla beszélni mert 20 évre tiltanak valakit és nem hajlandóak bizonyítékot mutatni!!!!

  Úgy tudom hogy a jeggyel , illetve a tiltással kapcsolatban semmiféle információt nem adhatnak ki, csak annak, aki a jegyet írta (ne kövezzetek meg, így hallottam) , viszont ez a beszélgetés tényleg nem ide tartozik.


  Szerveren megtaláltok, ott is ki lehet beszélni ezt a témát!


  €dit by Shaiyla:
  Figyelmeztetve

 • Gratulálok nektek, valamivel több mint egy hétig kibírtátok, hogy normálisan használjátok ezt a témát..

  Mostmár tényleg kezdem azt hinni, hogy ez a legjobb szórakozásotok, hogy szándékosan trollkodtok itt, de ha ez kell nektek hát legyen... :)


  Visszatérve a kérdésekhez...


  A szolgáltatás maga (az, hogy játszhatsz a játékkal) ingyenes. Innentől nem is értem az ilyen irányú hozzászólásokat. Igen van a játéknak prémium része, amely valós pénzbe kerül és ezért cserébe te a játékon belül előnyre tehetsz szert, ha élni szeretnél vele. Innentől ez már a saját döntésed, hogy neked az adott dologra megéri-e a pénzt áldozni vagy sem. De mégegyszer ezt nem a játékért fizeted. A játékkal játszhatsz 0 Ft ráköltéssel is bármeddig..


  Ezt pedig végképp nem értem, hogy adott egy mikroevent, ahol megszerezhető az időtartama alatt olyan tárgy, amit egyébként valós pénzért tudnál megszerezni. De ez is probléma, hogy nem a legesleg értékesebb tárgy esik.. Ez egy plussz lehetőség. Ha a tapasztalataid alapján neked nem éri meg erre különösebb időráfordítás, akkor egyszerűen hagyd figyelmen kívül és játszd tovább úgy a játékot mintha nem futna ez a mikroesemény. Másfelől pedig a bónusz úgy szól, hogy esély kovácsolást segítő tárgyak zsákmányolására, a játékban található megfogalmazás szerint esély "kovácsszerszám" találására. Ezek szerint tehát azt mondod, hogy számodra csak az arany malef-ok lennének ezek a tárgyak?..


  Igen ezt jól tudod a Gladiatus csapat összekötő szerepet lát ál a játékosok és a GF között és valóban folyamatosan továbbítjuk a felmerült javaslatokat, véleményeket és minden egyebet. Azonban ez azért nem ilyen egyszerű folyamat, hogy váltunk egy levelet és levan tudva. Innen a Termék Csapathoz kerül a dolog, akik megvitatják ezt a dolgot és amennyiben valami változtatást eszközölnek azt globálisan teszik és egy hirdetményben tájékoztatnak róla, amit mi a hírekbe teszünk közzé. Általában ez új verziók során szokott megtörténni.

  És ahogyan Potroha is leírta a Termék Csapatnak sajnos nincs kapacitása arra, hogy minden egyes kérdésre külön külön egyesével reagáljon.


  Sziasztok!


  Nem, Dirnon, ez az ominózus eset most egy 100-as szint alatti karakteremmel történt, szoval dp ruhanak nem lehet köze hozzá.

  Ha továbbra is fennáll a hiba vagy újra előfordul kérlek egy jegyben keress fel minket és megpróbáljuk kideríteni, hogy mi történhetett.

  itt nem csak valasz kozles nem tortenik sok kis aprosag sem

  Pl miert tiltanak ki 20 evre egy olyan jatekost aki semmit sem kovetett el sehonnan semmi valasz nem erkezik, indokolatlan tiltas meg igen, raadasul bizonyitekot sem kap az illeto ilyenkor mi van?

  A kitiltások megvitatása tilos a fórumon. Az mindig csak a csapatra és arra vonatkozik aki a kitiltást kapta. Ha valaki nem ért egyet a tiltásával az jegyrendszerben kereshet fel minket. Általánosságban a kérdésedre annyit tudok elmondani, hogy indokolatlan tiltás nincs, ha már kitiltásra kerül a sor akkor az jó indokkal történik és előzetesen egy alapos vizsgálattal került megállapítása a szabálytalanság ténye. Ha pedig valakit 20 évre tiltottak, akkor valószínűleg nem is kis szabálytalanságot követhetett el. Amennyiben a megfelelő helyen, tehát a támogatói rendszerünkön keresztül felkeres minket a kitiltott fél ott fog tudni segítséget és választ kapni..

  Köszönöm, megértettem. A válaszod alapján az a helyzet, hogy a Gladiatus Termék Csapata nem is tud a problémáról, mert már helyi szinten elakad az információ. Ha így áll a dolog, akkor nem is csoda, hogy fejlesztés alig van, és az sem csoda, hogy az utóbbi idők legkomolyabb fejlesztése az volt, hogy a lobbyban egy gomb zöld lett...


  Akkor azt hadd kérdezzem meg, hogyan dől el hogy szükség van e új szerverre? És hogy az új szerver milyen sebességű legyen?

  Ez esetben talán mégsem érted, amit Potroha írt, kérlek olvasd el mégegyszer. Nem kell ferdíteni, ugyan miért akadna el helyi szinten az információ, amikor az előző válasz is magában foglalja, hogy a Termék Csapathoz kerül. Azonban ők sajnos nem tudnak minden egyes dologra külön külön visszajelzést adni. Ezzel sajnos nem tudunk mit csinálni. Mi folyamatosan továbbítjuk az észrevételeiteket, ahogyan minden más közösség csapata is, ami már is nem kismennyiségű visszajelzést jelent, amivel utána a GF-nél fognak foglalkozni és eldönteni, hogy éppen mit lépnek.


  Ugyanez vonatkozik az új szerver nyitására is. Ha ők úgy látják, hogy egy új szervernek lenne létjogosultsága akkor indítanak egyet. A szerver sebességének meghatározásánál pedig a közösségek visszajelzéseit veszik alapul.


  A témában található off hozzászólásokra pedig nem kívánok külön írásban reagálni, bár nem is szükséges mert már leírtam itt folyamatában a reakciómat az elhangzott dolgokra. Akik pedig kiharcoltátok magatoknak a figyelmeztetéseket ne aggódjatok, hamarosan meg is fogjátok kapni..

  Ds.jpg

  afsz.pngchat.pngboard.pnggame.png

 • Tisztelt Dirnon!


  Sajnálom, hogy nem érted amit írtam. De, nagyobb baj az, hogy ferditesz és olyat adsz az irásomhoz, ami abban nem szerepel. Ez nem tisztességes dolog. Hol írtam én azt, hogy csak az arany maleficás tárgyak a lényegesek? A kérdésem így szólt: "

  Az event során található-e arany eszköz? Ha nem, akkor miért nem írják ki azt, hogy kívéve az arany eszközöket. Ez így hamís és félre vezető." Ezt írtad: "

  Másfelől pedig a bónusz úgy szól, hogy esély kovácsolást segítő tárgyak zsákmányolására, a játékban található megfogalmazás szerint esély "kovácsszerszám" találására. "

  Az arany maleficás eszközök is "kovácsszerszámok" csak éppen nem teszik bele az eventbe, tehát nincs esély a találására!


  E z utóbbi megjegyzésedre meg nem találok szavakat: "

  Akik pedig kiharcoltátok magatoknak a figyelmeztetéseket ne aggódjatok, hamarosan meg is fogjátok kapni.."


  Azt gondolom, hogy ezért a fenyegető , cinikus, provokáló kijelentésért szégyelld magad . Elvárom, hogy kérj elnézést mindenkitől.


  Tudom, hogy megint figyelmeztetést, sőt tiltást is kapok , de nem érdekel, ilyen hangot akkor sem fogadok el senkitől!  Ds.jpg


  €dit by Shaiyla:
  Figyelmztetve