Forum issues during the weekend.

 • Dragi jucatori,


  Ati observat ca forumurile noastre au fost securizate intr-o modalitate care le-a facut inaccesibile de vineri seara. Dorim sa ne cerem scuze pentru acest inconvenient, mai ales tinand cont ca forumurile sunt modalitatea noastra numarul 1 in a va transmite informatii. Totusi acest lucru a fost necesar pentru a mentine un nivel ridicat de securitate si atentie.


  Am intampinat o problema de securitate care trebuia remediata intr-o modalitate rapida si rezonabila ceea ce a dus la necesitatea de a restrictiona complet accesul la sistemele implicate.


  Fara a intra in prea multe detalii: a existat un punct de intrare - limitat - care a fost folosit pentru a aduna informatii de la 2 din forumurile noastre (OGame US and OGame Origin). Acest punct de intrare a fost inchis imediat. A fost limitat exclusiv la forumurile mentionate anterior; toate celelalte forumuri nu au fost afectate, insa, ca un layer in plus de securitate am tinut toate celelalte forumuri inchise si verificari detaliate au fost facute pentru a ne asigura ca punctul de intrare a fost inchis si ca nu exista si pe alte forumuri.


  Din nefericire anumite date au iesit prin acest punct de intrare. Userii afectati au fost doar pe OGame US si OGame Origin. Datele care au fost accesibile contin adrese de e-mail ale userilor si nickname-urile si in acelasi timp si anumite sectiuni ale forumurilor care nu trebuia sa fie accesibile.


  Va multumim pentru rabdare si intelegere.