Οδηγός για το σύστημα υποστήριξης

 • Το σύστημα υποστήριξης είναι ο τόπος όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα διαχείρισης του Gladiatus. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα είτε στο παιχνίδι είτε στο forum είτε με την αγορά ρουμπινιών, αν θέλετε να γνωστοποιήσετε παραβιάσεις κανονισμών ή να αναφέρετε τα παράπονα σας τότε υποβάλετε το Τicket σας στην ομάδα διαχείρισης.


  Για να κάνετε μια νέα αναφορά προς την ομάδα (εφεξής ticket) πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο σύστημα υποστήριξης. Αυτός ο λογαριασμός ισχύει για κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το σύστημα υποστήριξης και για κάθε παιχνίδι. (Απαιτείται μόνο ένας λογαριασμός ανεξάρτητα από το πού ή πότε θέλετε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη).


  Αφού δημιουργηθεί και επικυρωθεί ο λογαριασμός σας, θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα tickets που έχετε δημιουργήσει από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. (Συμπεριλαμβανομένων παρελθόντων και αρχειοθετημένων tickets).


  Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, θα έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε και άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο λογαριασμό σας, προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλα tickets.


  Εάν έχετε περισσότερες από 1 διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καταχωρημένη στο λογαριασμό σας στο σύστημα υποστήριξης, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ποια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα πρέπει να εμφανίζεται κατά την υποβολή ενός νέου ticket.


 • ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ  Σύνδεσμος: https://gladiatus.support.gameforge.com/


  Εδώ θα δείτε 4 καρτέλες:

  • Αρχή
  • Υποστήριξη
  • Ιστορικό Αιτημάτων
  • Πληροφορίες


  Πατώντας στον παραπάνω σύνδεσμο θα σας οδηγήσει στην Αρχική σελίδα. Επιλέξετε στην "εγγραφή" για να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό.
  Αφού πατήσετε στην εγγραφή, θα σας οδηγήσει σε αυτή τη σελίδα:


  Επιλέξτε εγγραφή.

  Συμπληρώστε τη φόρμα με τις απαραίτητες πληροφορίες και πατήστε εγγραφή:  Τώρα ελέγξτε το e-mail σας για το μήνυμα επιβεβαίωσης:


  Πατήστε στο Ενεργοποίηση λογαριασμού.

  Συνδεθείτε με το e-mail και τον κωδικό που καταχωρίσατε προηγουμένως

  Τώρα θα πρέπει να βρίσκεστε εδώ:  Έχετε την δυνατότητα να προσθέστε όλες τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Παιχνιδιών και Φόρουμ στο λογαριασμό σας στο σύστημα υποστήριξης επιλέγοντας "Διαχείριση διευθύνσεων email". Αν έχετε περισσότερα από ένα email που χρησιμοποιείτε στους servers του Gladiatus ή σε διαφορετικά παιχνίδια της Gameforge, και για να μπορεί να γίνει ταυτοποίηση, θα πρέπει να τα προσθέσετε στο σύστημα υποστήριξης επιλέγοντας "Διαχείριση email διευθύνσεων". Εδώ μπορείτε να προσθέσετε όλα τα email που χρησιμοποιείτε και να τα επιβεβαιώσετε πατώντας το σύνδεσμο που θα σας αποσταλεί στο κάθε ένα χωριστά μετά την δήλωσή του. Αν δεν έχετε το σωστό email θα σας ζητήσουμε να το βάλετε, οπότε για εξοικονόμηση χρόνου φροντίστε το από πριν. Αν δεν έχετε πρόσβαση στο email του λογαριασμού δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα καταφέρουμε να σας βοηθήσουμε αλλά θα το προσπαθήσουμε!

 • ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΕΟΥ TICKET


  Σύνδεσμος: http://support.gr.gladiatus.gameforge.com/


  Εδώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη για το Παιχνίδι / το Φόρουμ / τις Πληρωμές:


  Παιχνίδι - εάν έχετε κάποιο θέμα σχετικό με το παιχνίδι το αναφέρετε εδώ.

  Φόρουμ - ερωτήσεις σχετικά με τα θέματα του Φόρουμ.

  Πληρωμές - όταν κάνετε κλικ σε αυτό, θα μεταφερθείτε στη φόρμα υποστήριξης της Gameforge για τις πληρωμές.

  (παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι η ομάδα διαχείρισης του Gladiatus δεν ασχολείται με θέματα πληρωμών).  Συνδεθείτε με το e-mail και τον κωδικό σας:
  Στην συνέχεια επιλέξτε την καρτέλα "Υποστήριξη".
  Επιλέγετε το είδος του προβλήματος ή του ερωτήματος σε σχέση με το Παιχνίδι, το Φόρουμ ή τις Πληρωμές.

  Μπορείτε επίσης να επιλέξετε στο "Αλλαγή παιχνιδιού" εάν χρειάζεστε υποστήριξη για άλλο παιχνίδι.


  Αφού επιλέξετε τι είδους ερώτημα / αναφορά θέλετε να κάνετε, θα μεταφερθείτε σε μια φόρμα, η οποία θα πρέπει να συμπληρωθεί προσεκτικά με τα σωστά στοιχεία σας:

  - τα ανακριβή στοιχεία ενδέχεται να οδηγήσουν σε καθυστερήσεις.  Μόλις επιλέξουμε το λόγο αναφοράς εμφανίζονται οι παρακάτω επιλογές:


  Αναλυτικά:


  "Σε ποιο Server παίζετε;" Όπως προαναφέρθηκε, οι σωστές λεπτομέρειες θα εξοικονομήσουν χρόνο και για τις δύο πλευρές.


  "Όνομα Χρήστη": Το όνομα χρήστη ανάλογα με την αναφορά, αν πρόκειται για το παιχνίδι τότε βάζετε το username του παίκτη σας ενώ αν πρόκειται για το Φόρουμ το username που έχετε στο Φόρουμ.


  "Διεύθυνση E-mail": Το e-mail που έχει ο λογαριασμός καταχωρημένο στις επιλογές στο παιχνίδι ή στο Φόρουμ ανάλογα με το είδος της αναφοράς. Θυμηθείτε αν υπάρχουν πολλαπλά e-mail αυτά θα πρέπει να έχουν προστεθεί στο σύστημα υποστήριξης.


  "Θέμα": Επιλέγετε το θέμα της αναφοράς.


  "Περιγραφή του προβλήματος σας": Αναλύετε το λόγο που σας οδήγησε να πραγματοποιήσετε την αναφορά σας.


  "Επισυναπτόμενα": Αποστόλη screenshots.

  - Το αρχείο δεν επιτρέπεται να είναι μεγαλύτερο από 2048 ΚΒ.

  - Επιτρέπονται οι ακόλουθοι τύποι αρχείων: jpg, jpeg, gif, png, bmp, txt, pdf

  - Εάν μία από τις εικόνες δεν πληρεί τις προδιαγραφές, η απάντηση σας θα αποθηκευτεί χωρίς την αυτήν.


  Χρήσιμες σημειώσεις:


  - Μπορείτε να απαντήσετε σε οποιοδήποτε από τα κλειστά tickets σας, εάν εξακολουθείτε να έχετε κάποιο πρόβλημα σχετικά με το ίδιο θέμα, και μπορείτε επίσης να βαθμολογήσετε την απάντηση του υποστηρικτή σας.

  - Παρακαλούμε ανοίξτε ένα νέο ticket εάν έχετε ένα καινούργιο πρόβλημα που πρέπει να επιλυθεί.