obstawiam, że chodzi mu o dodatek podobny do tego co zrobił Michalus tylko będzie bardziej rozbudowany ![]()
Kalkulatory
-
- Gra
- Dagusia.
-
-
Jedyną legalną modyfikacją gladka jest GCA więc radzę Ci zeedytować posta żeby się nikt nie przyczepił
Za boty nie banują to za dodatek tez nie będą, ale dla świętego spokoju usunąłem to.
obstawiam, że chodzi mu o dodatek podobny do tego co zrobił Michalus tylko będzie bardziej rozbudowany

Chodzi o dodatek do przeglądarki podobny do GCA.
-
to teraz dodatki wchodza w ,,gre,, a po cholere ci wiedziec ile dokladnie skladnikow z czego dostaniesz , to tylko gra, jak to piszecie
i co to znaczy legalny dodatek do gladiutusa ?:D bo zaciekawilo mnie to zdanie, kto to zatwierdzil , ze dodatek GCA jest legalny a inne nie ?:D -
OWK
QuoteDisplay More4.2 Użytkownikowi zabrania się ingerowania, mającego na celu manipulację grą online w jakiejkolwiek formie. Użytkownik w szczególności nie ma prawa do stosowania procesów, mechanizmów lub oprogramowania, mogących zakłócić działanie lub przebieg gry. Użytkownik nie ma prawa podejmować działań, które powodować mogą niedozwolone lub nadmierne obciążenie możliwości technicznych. Użytkownik nie ma prawa blokować, zmieniać nazwy lub modyfikować treści wytworzonych przez Gameforge bądź też w inny powodujący zakłócenia sposób ingerować w grę online.
4.3 Ponadto użytkownikowi zabrania się wywoływania gry online za pomocą programów innych niż przeglądarka internetowa lub udostępnione mu oprogramowanie serwera. Odnosi się to w szczególności do tzw. „botów” oraz innych narzędzi, które zastępują lub powinny uzupełniać interfejs strony internetowej. Zabronione są również skrypty i programy, za pomocą których użytkownik zyskuje przewagę nad pozostałymi graczami. Należy tu również zaliczyć funkcje automatycznego odświeżania zawartości oraz inne, zintegrowane mechanizmy przeglądarki internetowej, o ile dotyczy to procesów automatycznych. Loginu używać można jedynie do usług Gameforge oraz do powiązanych z Gameforge stron osób trzecich (np. portale lub sieci społecznościowe).
Użytkownikowi pod żadnym pozorem nie wolno
a) tworzyć lub stosować cheatów, modów, hacków i/lub oprogramowania, które zmieniają doświadczanie gry w grach online,
b) używać oprogramowania, które umożliwia eksplorację danych lub przechwytywanie lub zbieranie informacji dotyczących gier online w inny sposób,
c) kupować, sprzedawać i wymieniać wirtualnych dóbr z usług firmy Gameforge od osób/usług trzecich za realne środki płatnicze lub dokonywać próby podjęcia tych działań, o ile nie zostało to w pojedynczym przypadku dozwolone.
Obejmuje to również działania, których skutek jest równoznaczny z ww. zakazami.
-
Tobie płacą za to czy po prostu masz rudawy kolor włosów?
Gdzie w tym OWK jest napisane, że nie można sobie zmodyfikować zawartości tooltipa bądź koloru przycisków?
W jaki sposób tego typu dodatki naruszają regulamin gry?
Może strona Michalusa i poradniki na forum też powinny być zabronione? Przecież to źródło informacji, która nie jest wystawiona w grze wprost! Za korzystanie z nich powinni scrolle z myszek wyrywać!
Gdyby Michalus nie miał focha i pozwolił mi udostępnić dane z jego strony to by inaczej się grało
No ale ma focha i woli kradziejów z GCA
-
Z telefonu to mozliwosci cytowania ograniczone

W owk 4.3 jest wzmianka o zakazie uzywania narzedzi zastepujacych lub uzupelniajacych interfejs strony internetowej. Trzeba czytac ze zrozumieniem.
A co do danych ode mnie ze strony, skoro poruszasz ten temat, to gdybys sie odezwal o te dane to bys je dostal i nawet bym nie pytal po co Ci one.
Ale ze wolales ukrasc naiwnie myslac ze nikt nie widzi, to czemu tu sie dziwisz
Niektorzy nazywaja to karma, inni uczciwoscia.Zlodziej zawsze pozostanie zlodziejem

-
czemu nic nie dziala ?
-
Najwidoczniej serwer padł

-
-
Albo Michalus przerzuca TMP_P na Tools'a i wyłączył oba.
-
Zapomnialem domeny oplacic..

Jak wroce do domu to oplace

-
i jak z tymi kalkulatorami
-
-
A coś do treningu, ze wszystkimi opcjami (pole, dynie, kostiumy, microeventy)?
-
-
http://gruby-gaming.cba.pl/trening.php
wrzuciłem na psuedo hosting, dopóki Michalus się nie ogarnie.

-
Brakuje mi nieco kalkulatora kuźni. Tego ile składników danego koloru daje konkretne % na wykucie w danym kolorze uwzględniając kowadełko lub jego brak. Czy jest szansa, żeby to jakoś przywrócić?
-
odświeżam pytanie koleżanki powyżej

-
Kalkulatory znowu nie działają ;/ nie znam sie na tym szczerze, jak ktos moze niech to ogarnie
ten z itemami dokładnie ~~ -
Pisałem do Michalusa. Wraca dzisiaj i powinien ogarnąć w najbliższym czasie.