Zdravim rád by som sa dozvedel niečo ohladom návodov z podvetia , návod je možne ziskať aj počas prehry , kedže bude +10% šanca na najdenie navodu . Takže nehra nejaku velku rolu aj to že by som v podveti klikal len sameho seba bez zbrane , kde by som neminul tolko HP ako keby klikam Sfingu alebo inych superov v podsveti kde by ma to stalo nejaku časť života ? Neviete či je tam tak nejak podobna šanca na padnutie predmetu alebo navodu ? Nemam vtom skusenosti , tak rad by som sa na to spytal aspon takto ...
Podsvetie
-
-
ak je 10% šanca na navod
terba ist podsvetie 1 ci 2 a sekat asi 100 sutrov
ale v dvójke padaju lepsie navody ako sebastianus a podobne

-
takže je jedno koho sekam ?
aj keby len sameho seba ? Tak jr to to iste ako keby inych superov ? -
tusim nie sam seba je stejny level ako ty a asi nedava tak scrool ako ostatne skus inych radsej
ja som takto vysekal 12 vzacnych navodov
-
a je jedno či s kostymom alebo bez či ? lebo on stejnak žiadnu šancu ku navodom neprida ..
-
daj si dva lieciace kostymi regeneracia 300% tak chodim ja
-
dobre dakujem za radu

-
Zdravím rád bych se zeptal zda se vyplatí jít do středně těžkého podsvětí právě kvůli unikátním návodům když mám jen 105lvl..
Tady přikládám svou postavu:
https://s19-sk.gladiatus.gamef…ex.php?mod=player&p=16387
Je možnost, že mi padne? A jakého nepřítele mám opakovat (prohrávat za 1 rubín) aby byla co největší pravděpodobnost, že unikátní/vzácný návod padne?
Předem děkuji za odpověď/rady..Toxic.

-
jasne ze sa oplati aj z 10% sancov su to moc vzacne navody
a mozes ziskat kvalitne pripony ako Inferno alebo ine
skus a sekaj bossa 3 tej lokality
ja som vela makal a mam vsetky
-
Super to jsem chtěl slyšet..
Takže i na 105 lvlu se mi to vyplatí a sekat bosse 3tí lokality..
Bomba.. Díky moc.. Určitě při dalším eventu na návody zkusím.. No snad budu mít štěstí
-
mna stalo vsetky dobre navody cca 300 rubinov
oproti ceny malviny je to pakatel

-
Prípadne si treba šetriť mobilizácie.
Inak odporúčam vodcu aj v druhej lokalite
Tam som dostal návod Ambrosius, Joves a Výkrikov.
-
Můžeš mi prosím poslat link kde tyto návody najdu? Nebo vyfotíš mi je? Rád bych je viděl

Nikdy jsem je neviděl a nevím co přidávajů

Jinak mockrát díky za radu

-
Napodobne
rad by som ich videl ako vyzeraju -
ak je 10% šanca na navod
terba ist podsvetie 1 ci 2 a sekat asi 100 sutrov
ale v dvójke padaju lepsie navody ako sebastianus a podobne

skusil som aj tuto možnost daval som bossa 3 lokality ako sa piše vyššie minul som nanho 70ks rubinov a neziskal som ani jeden dobry navod už mam aj pochybnosti či na našom serveri budu tie navody aj padat