Piros tárgyak

 • Cornelius!! Itt nincs semmilyen titok! En normal sebessegu szerveren jatszom, Calliriust es Nondenst vegyesen utom! Mar tobbszor leirtam mas topicokban, de leirom itt is! A lenyeg az aktivitas, az hogy hogyan tudod hasznalni Apolot es Mercurt, DP konnyu ruhazat,es mennyire vagy eleve aktiv jatekos. Mert altalaban a panaszkodok 90%-ka 300.000-400.000 becsuletet hoz ossze a 7-i toplista szerint..az mit jelent?hogy kb elnyomkodott par expedicio pontot,vagy talan 24 et,es annyi,majd ujra holnap. Mint ahogy az arenaban is,expedicioban a piros targyak kiesesere is van egy formula,ami lehet 50 expedicio pont elnyomasa utan 1 piros targy,vagy akar 100 pont utan jon 1 piros targy, plusz a szerencse faktor,mert ugy is jartam hogy 30 percen belul 3 db piros cuccot kaptam...de tegyuk fel normal szerveren 100 exp pont utan kapsz egy piros targyat (ez csak feltetelezes), egy x2 es sebessegu szerveren ez ugyan csak 100 expedicio pont elnyomasa utan fog bekovetkezni,de amig a normal szerveren azt 500 perc alatt nyomkodtad el,x2 250 perc be kerul. Valojaban az esely ugyan az,mindket fel szamara,csak az ido amig megvalosul az valtozik a szerver sebessegevel.

  Az en tapasztalataim szerint, meg ha voltak olyan napok,hetek hogy alig esett piros cucc,akkor is azt mondom hogy minel aktivabb vagy,minel tobb pontot elnyomsz,vagy elnyomod az osszeset, mindig amikor fenn van a DP konnyu ruha,annal nagyobb az eselyed hogy szerencses leszel!

 • Sziasztok!

  Sajnos csak panaszkodni tudok ismét! Kipróbáltam mindent amit írtatok! Közel 50 óra alatt, bekapcsoltam a 15% tárgytalálást elkezdtem ütni Nodenst, Majd felvettem a könnyű ruhát, mellé átváltottam az ősök titkos tudására és elkezdtem ütni Klárit majd Csaszit. Átutaztam lenyomtam a kazamatákat majd vissza, másnap ismét. Apolló áldással kezdtem majd átváltottam Merkurra és 3 kör homokórát is elnyomtam. 350 csata, volt benne vereség is természetesen Nodenstől, meg Kláritól kb. 10%. DE a lényeg, hogy 1 darab piros étel érkezett az utolsó órában, amúgy 5 narancs mellé lilák és kékek meg zöldek. A heti becsület is 1 millió felett...Így nagyon nehéz felvenni a versenyt a többi szerverrel...

  Edited once, last by Cornelius ().

 • Sziasztok!


  A 23-as szerveren játszom és ép ezért kezdtem el a játékot, mert a normál szervereken szinte soha nem kaptam piros tárgyat. Itt, az első meglepetés akkor ért, amikor 84-es szinten beütött egy 91-es piros fegyó (rögtön jöttek is a barátkozó levelek a nyaliktól, ahogy ez lenni szokott ) :).

  Aztán pedig sokáig semmi.

  Az utóbbi hat hónapban egy-kettő jött be. Hiába próbáltam én is mindent ki, semmi nem segített. A múlt héten azonban kipróbáltam valamit, csak úgy véletlenül.

  Ez a másik kettő az utolsó négy nap termése lett. Nem tudom van-e összefüggés vagy sincs, de ha ezután is jönni fognak a piros cuccok, akkor gyanúm megerősítést fog nyerni. Hozzáteszem, semmi nincs aktiválva!


  A többiek elmondása alapján egy bizonyos szint felett jönnek a piros cuccok, de attól még messze vagyok!


  Egyelőre nem mondok semmit, nehogy vaklárma legyen,

 • KK3rpUq.png

  Üdv.

  Nekem 3 nap alatt szinte semmi nem volt, aztán beindult adni, volt hogy egymás után 2-ő is beesett. Egy nap alatt 11 db-t kaptam pirosba, közte étel, palack minden volt :)

 • A 23as más vilag

  Mivel van majdnem minden szerveren karim ,nyugodtan kijelenthetem ,h az s23on több lilát meg narit,sőt még pirosat is kapok ,mint a többi karimmal összesen!!! Pedig az s23as 92es szintü ,mashol meg van 117es is ..... Ennyit az esély egyenlőségről ,meg a szint függő *****sagokrol!!!!!!


  Figyelmeztetve!
  Thalvith

 • Mint láthatjuk fenti képsorokból is ;abszolút esélyegyenlőség van speciel s2 145 szint VS s23 133 szintű játékosainak szerencsefaktorával !

 • Szerintetek bűn az, ha a nyakát törném annak, aki ezt kitalálta, hogy egy halom trágya is legyen pirosba. :)

  Ez tényleg az élet áldása! :D  U.I. "A piros tárgy" és a "piros trágya" ugyanazokat a betűket tartalmazza, mégis ég és föld a különbség! ;)

  Edited once, last by Mislix ().

 • Kezd nagyon unalmas lenni miről is beszélünk !? Normál vs s23 avagy s2 érdekes szerencsefaktor leosztása ! Az ilyen értelmes droopokból lehet fejlődni , kovácsolni lépést tartani ,felvenni a versenyt etc az előnybe hozott szerverekkel! Hovatovább támogassuk a GF -et.Vicc az egész !

  Edited once, last by Fortisima ().