Piros tárgyak
-
- Játék
- wylok
-
-
Nekem az a véleményem róla, hogy én eddig összesen 1 db piros cuccot kaptam a normál szerveren amin hosszú évek óta játszom. Míg itt a bizonyíték, hogy van aki naponta 3-asával kapja.
De semmi gond, mert tudom, hogy teljesen egyenlőek a feltételek..
-
Mi akik a "lassú" szervereken játszunk, úgy érezzük magunkat mikor a napi 3 kapott piros tárgyat látjuk, mintha másik játékban játszanánk!!!!! Nem is lenne szabad megengedni hogy a speed szerverekről tudjanak minket támadni!!!!
Ja, és hogy a témánál legyek: ma kaptam 1 piros méregmirigyet meg 1 ametisztet a kohóból!
-
A normál szervernek leáldozott,hiába ez az event,semmi-nulla,talán ezt az évet meg várom,de a karakterbe semmi energiát nem szabad ölni,törlésre teszem 10 és fél év,lassan 11 év munkáját,jó látni a piros tárgyakat de talán ez egy másik fajta játék,mert ilyeneket csak itt látok.
Figyelmeztetve.
Gerappa
-
Sziasztok.
Aki ezt a témát szeretné olvasni az a piros tárgyak képeit szeretné nézni. Erről is szólt kezdetben a téma. Szeretném ha továbbiakban is erről szólna.
Azt hiszem jobb érzés gratulálni a társunknak mint azon szomorkodni, hogy nekem miért nincsen még.
Megértem hogy keveslitek a piros tárgyakat csak azt hiszem egy dolgot nem vettetek figyelembe, mégpedig a karakter szintjét.
Nem várható el, hogy ilyen sok piros tárgyat kapjatok mikor a wylok szintjétől még igen messze vagytok. Ilyen magasságokban a 18 -20 vagy a közel 30 szint különbség nagyon sokat számít. Ez esetben a regisztrálás időpontja egyáltalán nem számít.
A versenyeknél előfordult, hogy piros tárgyat kaptatok azt is fel lehet ám rakni illetve a kovácsolási remekműveket is vagy azt akár új témában is el tudnám képzelni hogy ne csak a piros kovácsolásra legyünk büszkék.
A piros tárgyakhoz picit visszatérve beírnátok a kép mellé hogy pontosan melyik területen kitől kaptátok ? Illetve az is infó lehet hogy mi mindent aktiváltatok a győzelem érdekében.
ui. akár a narancs tárgyakról is lehetne témát nyitni mert a karakterek szintjei alapján abban többen érintettek.
-
Javaslom hogy nyissatok egy új témát " Miért nem kapok piros tárgyat címmel" , ne pedig itt fejtsétek ki a véleményeteket, mert szerintem itt más jellegű dolgokat kellene bemutatni, mert lassan teljesen elvész a valós jellege és bemutatkozik miért is van ilyen kevés fórumozó regisztrálva...., ha valami jó dolog van, azt rögtön negatív színben kell feltüntetni. Köszöntem.
-
A témát ideiglenesen zárom addig ameddig a nem kerülnek helyére a posztok. (Több is van nemcsak bethia írása)
Kérlek legyetek türelemmel vasárnap van, munkaszüneti nap a fórum csapat is pihen, családjával van. Amikor ideérnek majd ideérnek. A hétvégére való tekintettel valószínűleg a jövő héten.
Addig elnézést kérek azoktól akik a témát rendeltetésszerűen a piros felszereléseik bemutatására használják, illetve gratulálnak .
Sajnálom besthia , hogy nem érted meg, lehet írnod nincsen megtiltva de akkor amikor a téma ez:
Ne csak más fórumokon, hanem itt is legyen lehetőség megosztani ki milyen piros tárgyakat talált
Akkor igenis itt képeket várunk és nem szájkaratét. Van arra is lehetőség a fórumon. pl. a Játékos kérdez, Játékos válaszol -részen lehet kérdezni egymástól és megvitatni esetleg egy új témában ha speciálisabb az eset.
Ezt más képes volt megérteni, neked ez valahogy nem igazán megy. Rendszeresen írsz hozzászólásokat ami nem az adott thread témájához tartozik .
Miért ? A fórumozók többsége megérti, hogyan működik a fórum. Megérti a fórum szabályait. Nem a kitiltás a célunk hanem az, hogy békésen tudjatok cseverészni, egyes helyeken információt szerezni.
Az írásodra és a többiekére is az áthelyezés után válaszolok.
-
A témát újranyitottam.
Megkérlek a továbbiakban a rendeltetésének megfelelően használjátok.
Üdv.
Ne csak más fórumokon, hanem itt is legyen lehetőség megosztani ki milyen piros tárgyakat talált

Tehát ide a piros tárgyakat várjuk (képekkel) amiket találtatok a játékotok során.
-
Voltam tekercsvadászaton. A cipőt Kharontól, a receptet Dis Pater-tól kaptam.
(NightWatch betett Gaius A lélek áldása Sphinx nevű tárgyat a raktárba.) -
-
3 te czerwone bronie - https://scr.hu/4P7wVdG
i 2 też czerwone - https://scr.hu/zpNj2mJ
Fordítás:
3 ilyen piros fegyver -
és kettő ilyen -
(A fordítás nem pontos. Fordítóval készült.)
Láthatóvá tettem.
Shaiyla
-
Grat!
Nem mondanám a porciust "valamivel gyengébb"-nek, minden valamire való új előtag alapanyag forrása

-
Gratulalok, tovabbi sok szerencset...
-
-
Gratulalok, tovabbi sok szerencset...
-
Kedves wlok!
Először is Gratulálok a piros tárgyaidhoz! Ennyit mi összesen nem kaptunk az elmúlt 11 év alatt, mint amit Te itt megosztottál már. Elárulnád mi a titkod? Azt látom, hogy a briteknél vagy, mi is ott próbálkozunk (Germánia már elavult ezen a szinten), szerencsére többen már Cassi után Klárikánál meg nodensnél is (
Kazamata hiányában) , de egyenlőre kevés sikerrel. Dp.-s ruhák ide vagy oda, tárgytalálás stb...
Válaszodat előre is Köszönöm!
Üdv.
Cornelius S2 -
-
-
Gratulalok...orvendek es tovabbi sok sikert...
-
Gratulálok Gabinak itt is a pirosakhoz!
Történelmi pillanat! 
Wylok:
S2-ön 14 magasabb szintű karakter található Nálad pillanatnyilag, a 90%-ával tartom a kapcsolatot, de sajnos nem örömködnek a talált piros tárgyakkal, akkor lehet csak nincs szerencsénk?