Piros tárgyak

• Én az S2-őn még nem kaptam piros tárgyat egyetlenegyet sem. Nem értem hogy ez miért van így. Mi vagyunk a legrégebbi szerver és a heti vagy 2 heti 1 narancsnak is örülök..... Nem tudom hogy az a szó hogy igazságtalanság megállja e a helyét? -:)

Mod.megjegyzés: Kérlek a témát használd a rendeltetésének megfelelően! Ide az általatok talált piros holmikat várta a témanyitó, ezért ne vigyétek át kibeszélőbe.

• Napi 4-5 piros tárgy ...., már kezdem érteni a normál szerverek problémáját, ez 5 x szerver csodája.

Még soha nem kaptam piros tárgyat és narancsot is keveset. Az idén (pedig augusztus van) 3 narancs cuccot kaptam.
    Sőt, még a lila sem mindennapos!
    Viszont,ha már érted a problémáját a normál szervereknek, kérünk változtasd meg a szavazatod. :)

besthia - hungary s2

• Narancs? Már a lila is ritka :D s25-ön már nem tudnám megmondani mennyi narancs felszerelés jött,igaz legtöbbje kohó,de kohó és hamar lett is belőle már 4 felszerelésem ami narancs és még csak 92-es szinten vagyok. És mééég csaaaak? Áprilisban indult,s3 a mostani provnica 5 meg pontosan 10,5 éve 2008 márciusban és 112-es szinten vagyok? Hihetetlen :D Van különbség,ha nem lesz változás vagy gyorsabb szerver vagy az,hogy lehessen át vinni karaktert másik szerverre,akkor azt törölni fogom,mert minek,megállt a fejlődésben,felesleges több energiát bele fektetnem,hozzá teszem a kovácsolással ott is végeztem csekély 42 óra alatt kész is lett,mire kiírja,hogy sikertelen,áááááh ne tudja meg senki,hogy épp milyen türelmi állapotban voltam akkor,mert ha azt szavakban kifejezném 5000 karakter kevés lenne és a tiltás is igen csak végleges lenne,szóval hajrá,tegyetek valamit ez ellen.

Mod.megjegyzés: Kérlek a témát használd a rendeltetésének megfelelően! Ide az általatok talált piros holmikat várta a témanyitó, ezért ne vigyétek át kibeszélőbe.

Nem vinnénk át kibeszélőbe,ha kapnánk piros tárgyat,így a téma nyitó egy-két karakteren kívül mutogathatják egymásnak mit kaptak :D De ez mind speed szerver,szóval nem fogom fájdítani a szívemet és mások sem hiszem,hogy fogják.

Figyelmeztetve.

Shaiyla

:thumbup:"Ha egyedül találod magad, zöld mezőkön lovagolva a tűző napon, ne aggódj! Az az Elysium, és már meghaltál!":thumbup:

• Szép napot!

A hatalommal lehet élni és visszaélni. Most az utóbbi idejét éljük! Nyitottam egy topicot abból a célból, hogy a véleményeinket elmondjuk bármiről és ne kapjunk figyelmeztetést offolás miatt. . Nem éppen tisztességes módon törölve lett. Nem kaptam róla értesítést. Aztán újból megnyitottam, Zárolva lett. Most bebizonyosodott, hogy miért is nem tetszik ez . Lehet osztogatni a figyelmeztetéseket. Lehet, hogy a GF. előírta, mennyi figyelmeztetést kell kiadni egy intervallumban? Nyissunk egy piros tárgy kibeszélőt, egy IRC verseny kibeszélőt, minden témához egy kibeszélőt, hogy elmondhassuk a véleményünket, mert egyébként jön a retorzió? Szánalmas dolog. Lehet törölni az írásomat, lehet figyelmeztetni, lehet tiltani attól még az igazság, igazság marad.

ordogi s18

Figyelmeztetve.

Shaiyla

• Grt, wylok. :)

Nekem ez az utolsó feltoltesem ide, mostantól csak gratulálok, illetve akkor jelentkezem, ha valami érdekességbe botlok, mint most is. A döntésem hátterében az áll, hogy vilagosan latszik, hogy a szines targydroppok területén mennyire elkülönült egymástól az s23 es a tobbi szerver. Katasztrofálisnak es elkeseritonek talalom ezt a különbséget, azzal együtt hogy a 23as szerverrol mindössze ketten (!) latogatjuk ezt a thread-et, ilyen körülmények között pedig ez az egesz szamomra atmegy magamutogatasba, amit nem szeretek, raadasul teljesen megertem, hogy elveszi azok jatekkedvet, akik evek ota jatszanak, es pl meg sosem kaptak piros targyat... Amjt most mutatok, annak is van erdekessege, megpedig az, hogy a fesztival elott nekem is esett napi 1, neha 2 targy, aztan a fesztivál alatt egy sem, es a nari is visszaesett. Ejjel meg fent maradtam, hogy ussek nehanyat a tekercsek miatt, es mit ad isten, szinte azonnal esett a csatolt cucc... Kivancsi leszek, hogyan folytatodik a heten, de ahogy említettem, azt mar nem fogom posztolni. Ha valakit esetleg erdekel, irjon ram maganban..

Shaiyla, ha erre jársz, kérlek alakitsd linkke, es majd egyszer ird meg kerlek, hogyan kell, en telefonrol nem tudom... Köszönöm.

https://forum.gladiatus.gamefo…2-com-yandex-browser-png/

Linkké alakítottam.

Shaiyla