[KIBESZÉLŐ]Élet a szervereken

• Úgy gondolom, hogy akkor ez itt befejezhető...

Ez egy javaslat kidolgozása volt. Mivel a javaslat elkészült, amennyiben további érdemi információt a témával kapcsolatban nem tudtok hozzá rakni akkor a téma 24h múlva zárható.

• Sziasztok!

1)Kezdjuk ott hogy TAMOGATOM a normal szerverek gyorsitasat!

2)Kedves just_beRO!

Te megis mi a nathas ***** erzed ugy hogy roman jatekoskent van barmi beleszolasod abba ami itt a MAGYAR szervereken van?! Hogy veszed a batorsagot hogy ennyi suletlenseged itt osszehordj es beleszolj a MI jatekunkba amikor halvany lila gozod nincs arrol hogy mi megy itt evek ota? Azert mert elolvastal par kommentet meg nem leszel lexikon ! ;) Ajanlom hogy mindenki a sajat haza tajekan soprogessen es remelem hogy egyszer behozzak az orszagok kozotti csatakat es egyszer osszetalalkozzak az ilyen nagy megmondo emberekkel :) Kivancsi vagyok hogy az alomvilagbol mit sikerult osszetakolni :D

Tobb mint 10eve jatszom en is,akkor semmilyen lehetoseg nem volt arra hogy gyorsasagot valasszunk vagy barmi hasonlo,most meg par honap alatt a speed szerverek behozzak azt amit masok evek alatt epitgettek,ez az a dolog amit nem tartok korrektnek!

Hiaba nyulok a zsebembe nem lehet lepest tartani!

Meg persze SENKI NE mondja azt hogy regisztraljak a speed szerverre,10ev utan es megannyi beleolt forint utan dobjam ki a kukaba? Normalis vagy ember??

Csokozon gyerekek :*

Figyelmeztetve!

Thalvith

• Nem, Ebből is látszik hogy nem tudod ... Ez admin szintű feladat . Ilyen hozzáférésed viszont nincs.

Illetve én erre a mondatodra reagáltam "A régi fórumon anno évekkel ezelőtt jelezve lett, hogy túl sok a szerver, hosszútávon nem lesz jó... ahogy azzal sem foglalkoztak érdemben így majd ennek is meglesz a negatív hatása." Ebben a mondatodban nem a javaslatokról írtál.

De mint írtam az játékosok által írt javaslatok eljuttatásának a menete a GF elé sem tartozik, nem is tartozhat jelenleg a te ismereteid közé.

Tisztelt Ophaniel! Azt hogy Te, hogyan továbbítod azt valóban nem tudhatom. Viszont, hogy korábban hogyan lettek továbbítva arról ezért van ismeretem.
    Ha még elérhető számodra a régi fórum különösen azok archívuma, akkor ott van az a topik, ami szerint nem lesz hosszútávon jó a sok új szerver. Ehhez sem játékosként, sem korábbi go-ként nem szóltam hozzá, de volt ilyen.

Érdemi felvetésre nem jött válasz, de üsse köszörűkő, nem számít.

Úgy látom, hogy egy elefántcsonttoronyból, egy kvázi biztonságos nyugalomba a problémák elől elvonulva nincsenek figyelembe véve a jobbítás szándékával történő javaslatok, jelzések, hozzászólások, sőt a hibajelentések sem.

Ezek olyan játékosoktól mennek, akik játsszák a játékot, ilyeténképpen tudják, érzik és tapasztalják a problémákat. Amiket megírnak nem kötözködésnek kell venni, mert a szándék messze sem ez, a szándék a jobbá tétel.

Megérne egy misét, hogy miért volt és van szükség szerver-összevonásokra, hova tűntek a játékosok, a fizető játékosok, akik a GF-nek bevételt generáltak...
    Akkor lenne szép és kerek a világ, ami azért bestiális is, ha mindenki jól járna. Jól járna a GF, mint szolgáltató (aki a bevételből él, mint minden gazdasági vállalkozás, és abból tudja fenntartani a szervereket, abból tud fizetni a fejleszésekért... stb.), a játékosok, mint felhasználók, fizető felhasználók, a team és Te, mint admin, aki közvetítő szerepet kell, hogy betöltsön a játékosok és a GF között!

besthia - hungary s2

Edited once, last by besthia ().

• Mar varom azt a pilanatot,mert ahogy olvasom az iromanyod, a gyenge kis karid az x5os szerveren jatszok meg jobban legyengitettek....neked is elmondom hogy a te jatekod....=)))a te kis jatekod azt nem mondom meg hogy hol talalhato,de azt elmondhatom hogy a gladiatus egy free to play jatek,barki szamara,ugyan ugy az en szamomra is....a te jatekod =))....

szomoru hogy 10 ev alatt meg csak egy 134 es karid birtal felhuzni,de amilyen aktiv vagy az en szintemre meg 2020 ra sem ersz el,sok sikert,csokozon ocsike ;)

Figyelmeztetve!

Thalvith

• Megkérlek titeket hogy fejezzétek be egymás provokálását/sértegetését és a személyeskedést.

A téma még mindig adott, maradjatok annál, és tartsátok tiszteletben azt hogy lehet másnak más a véleménye mint a tiétek.

• Mar varom azt a pilanatot,mert ahogy olvasom az iromanyod, a gyenge kis karid az x5os szerveren jatszok meg jobban legyengitettek....neked is elmondom hogy a te jatekod....=)))a te kis jatekod azt nem mondom meg hogy hol talalhato,de azt elmondhatom hogy a gladiatus egy free to play jatek,barki szamara,ugyan ugy az en szamomra is....a te jatekod =))....

szomoru hogy 10 ev alatt meg csak egy 134 es karid birtal felhuzni,de amilyen aktiv vagy az en szintemre meg 2020 ra sem ersz el,sok sikert,csokozon ocsike ;)

Nem akarom megvédeni fricskát, mert megvédi Ő magát.

Viszont legalább megtudtuk, amit szabad just_beRO-nak azt nem szabad fricska92-nek, aki kapott 1 nap tiltást...

besthia - hungary s2

• Ez az írás egy tiltassal is felér...

Ha engem azért figyelmeztetett a Tisztelt GO mert meg írtam, hogy szerintem a hozzá szóló nem játszik egyik szerveren sem, így nem ertheti az adott problémát, akkor ez az iromány simán felér egy tiltással.

• A tiltásokkal/figyelmeztetésekkel kapcsolatban (amit egyébként a moderátorok adnak itt fórumon, és nem a GO) jegyrendszerben lehet érdeklődni, illetve panaszt tenni.

Maradjatok az adott témánál.

Köszönöm.

• Nem támogatom. 10 éves karaktereket felhozni a még 1 évesekkel sem szemben, újra azt fogja hozni, hogy napi 60-80 támadás régi szerverekről főleg circus turma esetében. Valakinek 10 év alatt sokkal nagyobb esélye volt egy jó karaktert összehozni, már csak az eventek számát bele véve. Egyértelmű hogy most már nem tetszik ha egy 5x sebességű betámad, de nekem se tettszett, ha ugyanaz a karakter napi 5-5 alkalommal betámadott a régebbi szerverekről, és több 10 milliós, ha nem 100 milliós rabolt összegekkel rendelkezik már.

-Szerinted az helyes hogy egy olyan karaktert leversz a te 1 eves karaktereddel aki mar 10 eve hogy fejlesztgeti a karakteret es a 10 ev alatt mar 100-szor tobb valodi penzt olt bele a jatekba mind te?!!!! Szerinted az helyes hogy az uj tekercseket ti mar 2 eve megkaptatok es 2-es szerverrre meg csak most kezdenek bejonni nagy ritkassaggal??? Neketek mar tobb jatekosnak duplan jott be a GRATIUS tekercs ide hozzank meg egyszer sem senkinek!!!!

-Ezt tartod te igazsagosnak es helyesnek!!!!!!

-Csak az uj piros fegyverekkel tudtok leverni, nekunk miert nem lehetnek olyan fegyvereink?!!! Mi is uyganannyi lovet olunk bele ebbe a jatekba mint TI!! Akkor mirol beszelunk!!???

-Ezutan amikor valami ilyemifelet beirsz legyszi gondold meg ketszer magad!!!!

Áthelyeztem.

Shaiyla

Nem akarom megvédeni fricskát, mert megvédi Ő magát.

Viszont legalább megtudtuk, amit szabad just_beRO-nak azt nem szabad fricska92-nek, aki kapott 1 nap tiltást...

Ez most komoly? Valóban kapott tiltást? Persze értem én, nem az a bűnös aki adja a pofont, hanem az aki visszaadja! Ez a justbe főgladiátor minden írásában ossza az észt, lenéz bennünket bele szól a mi dolgunkba . Az nem érdekes. Vajon miért nem a román fórumon okoskodik. Javaslom adjunk neki egy kis időt a pihenésre. vagy nekem .

Figyelmeztetve!

Thalvith

• Legyszi tudasd a GF-el ha nem teljesitik a kivasnsagunkat espedig az EGYFORMA ESELYT ES MUKODEST AZ OSSZES SZERVERNEK AKKOR jomagam es a 2-es szerver tobbe nem kivanja anyagilag tamogatni ezt a jatekot!! Egyszoval vagy a 2-es es 5-os szervert gyorsitjak fel a 23-as szerverrel egyformara vagy akkor a felgyorsitott (speed) szervereket tegyek le 1-es sebessegre es kesz. Hamar egymas ellen kell harcolnunk a szerverek kozti arenekban akkor nem tartom(juk) helyesnek a szerverk sebesseg kozti kulommbseget! Vagyis a kerelmunk EGYFORMA SEBESSEGET KIVANUNK A 2,3 ES 23-AS SZERVEREK KOZOTT!!!!

Áthelyeztem.

Shaiyla

• Igen, mert az 1 év alatt még nem vettem rubint, amim van az csak a játékba szereztem eventek kapcsán ill. a fórumos event kapcsán, nem vettem igénybe senki segítségét se, saját egyesületem van, amit elértem az saját magamnak köszönhetem. Úgy hogy szerintem elég szomorú az a 10 év, én 11 éve kisebb-nagyobb kihagyásokkal játszom és pont azért hagytam régebben abba, mert szinte nem lehetett játszani azoktól, akik nem játékként hanem vmi élet halál harcként fogták fel az egészet, ezért is választottam a gyorsabb sebességet a régebbi karakteremnél, amit abba hagytam, pedig vagy 5 évig vittem.....

• Ja nyilvan regisztraltak normal sebessegure is speed server utan,mert sokan eloszor talalkoznak a jatekkal,nem is tudjak mitol speed a speed server,nem neznek utana.Emlekszem anno en sem neztem hova regizek,random beadott egy szervert.Na de akit erdekel annyira a jatek hogy evek ota jatszik,jol ismeri a jatekmenetet,azt igenis befolyasolja a speed server,es nyilvan oda fog regizni.Nincs ertelme lassabb szervereknek.Hisz ki akar hatranyban jatszani?Csak azok jatszanak meg mindig igy akik nagyon regen kezdtek,es tobb evet beleraktak a karakterukbe.s23-on meg van akinek 6-7 karaktere is van,mert 5x gyorsabban felhuz ennyi karaktert mint mas 1-et normal sebessegu szerveren.Szerintem az osszes szervert fel kellene gyorsitani 5x-s speedre,aztan ha van igeny lassabbra induljon lassabb szerver(megsugom hogy nem lesz ra igeny).

Áthelyeztem.

Shaiyla

• Csak annyit hogy normal szerveren az a 15 perc nem is 15 perc...centurio 2 hetre 15 rubin + plusz felteszed Pluto kosztumjet es maris 4 perc es egy kicsinel jarsz....ez csak az arena es ct,expeditioban ugyan ez a helyzet,5 perc,a missiok is 5 percenkent jonnek az osok ismerete aktivalasaval ami ugyan csak 15 rubin ket hetre....tehat 30 rubin/honapnal jarunk...(megsugom en is neked hogy 1000 ftert 45 db rubint kapsz ami valljuk be egy honapra,ha csak ezeket aktivalod nagyon keves,sokkal tobbet el kolt az ember karos szenvedelyekre,vagy barmire masra.....)Kell az nekem hogy 1 percenkent nyomogassam a jatekot?normal szerveren jatszom, de irodai melo mellett szerencsemre van eleg sok idom ra,sokat is vagyok aktiv,de percenkent meg akkor sem neznek ra ha napi fel orat jatszanek....nyilvan ez csak az en velemenyem,bar a statisztika megsem teljesen a gyors szerverek mellett all,hiszen ugyan olyan aktivak a normal szerverek mint a gyorsak...sot ami rosszabb,a gameforgera nezve hogy a gyors szerverekre, mar a normal szervereken jatszok tobbsege regizik be,csak hogy elso legyen....es igy tobb karaktert visznek tovabb....az okes hogy az autom vegsebessege 250km/h, de ott a kresz, de az ugye athaghato,de kerdem en megakarok hallni? ugyan ez van a gladiatussal is,most hol jo az embereknek ha mondjuk fel ev,egy ev alatt elernek mindent?full piros,fullra edzve ilyesmi....normal szerveren en mar elertem mindezt...es meg vannak jo paran a vilagon akik ugyszint...most az hogy 147es szintu vagyok vagy eppen 200as szintu,semmiben sem fogja megvaltoztatni a jatekot..ugyan olyan unalmas ugy is mint igy! A gyors szerver, foleg az x5 nem csak annyibol all hogy percenket kattogtatok es kesz...azt a tegyuk fel egy fel orat,orat eredmenyesebben zaron,amit napi szinten a jatekra szansz,de ugyan ugy x5 szoros sebessegel regeneralodnak a pontjaid is...tehat napi 30 perc-1 ora soha nem lesz eleg elnyomni a pontjaid,mert estere vagy par ora alatt ugyan ugy fullon vannak,ez elegge frusztralo,marmint annak a jatekosnak aki ha mar jatszik akkor rendesen jatszik....nem csak kattogtat

• Ugyan meddig hajlandóak még ezt az értelmetlen témát húzni a Team, mikor törli...

Az én szememben ez már a magyar fórum pöcegödre.

Sirás azért, ami már megvan, de nem jó, soha semmi nem jó...

A speed szerverek adottak, de képtelenek beregisztrálni.

• Csak annyit hogy normal szerveren az a 15 perc nem is 15 perc...centurio 2 hetre 15 rubin + plusz felteszed Pluto kosztumjet es maris 4 perc es egy kicsinel jarsz....ez csak az arena es ct,expeditioban ugyan ez a helyzet,5 perc,a missiok is 5 percenkent jonnek az osok ismerete aktivalasaval ami ugyan csak 15 rubin ket hetre....tehat 30 rubin/honapnal jarunk...(megsugom en is neked hogy 1000 ftert 45 db rubint kapsz ami valljuk be egy honapra,ha csak ezeket aktivalod nagyon keves,sokkal tobbet el kolt az ember karos szenvedelyekre,vagy barmire masra.....)Kell az nekem hogy 1 percenkent nyomogassam a jatekot?normal szerveren jatszom, de irodai melo mellett szerencsemre van eleg sok idom ra,sokat is vagyok aktiv,de percenkent meg akkor sem neznek ra ha napi fel orat jatszanek....nyilvan ez csak az en velemenyem,bar a statisztika megsem teljesen a gyors szerverek mellett all,hiszen ugyan olyan aktivak a normal szerverek mint a gyorsak...sot ami rosszabb,a gameforgera nezve hogy a gyors szerverekre, mar a normal szervereken jatszok tobbsege regizik be,csak hogy elso legyen....es igy tobb karaktert visznek tovabb....az okes hogy az autom vegsebessege 250km/h, de ott a kresz, de az ugye athaghato,de kerdem en megakarok hallni? ugyan ez van a gladiatussal is,most hol jo az embereknek ha mondjuk fel ev,egy ev alatt elernek mindent?full piros,fullra edzve ilyesmi....normal szerveren en mar elertem mindezt...es meg vannak jo paran a vilagon akik ugyszint...most az hogy 147es szintu vagyok vagy eppen 200as szintu,semmiben sem fogja megvaltoztatni a jatekot..ugyan olyan unalmas ugy is mint igy! A gyors szerver, foleg az x5 nem csak annyibol all hogy percenket kattogtatok es kesz...azt a tegyuk fel egy fel orat,orat eredmenyesebben zaron,amit napi szinten a jatekra szansz,de ugyan ugy x5 szoros sebessegel regeneralodnak a pontjaid is...tehat napi 30 perc-1 ora soha nem lesz eleg elnyomni a pontjaid,mert estere vagy par ora alatt ugyan ugy fullon vannak,ez elegge frusztralo,marmint annak a jatekosnak aki ha mar jatszik akkor rendesen jatszik....nem csak kattogtat

1000 ft/ho egy bongeszos jatekra?Azert ne nezzel madarnak ember :D Akkor inkabb kiadok 20 eurot es megveszek egeszben egy jatekot,azert a pay2winnek is legyenek mar hatarai,meg ha ingyenes jatekrol is van szo.

• Csak annyit hogy normal szerveren az a 15 perc nem is 15 perc...centurio 2 hetre 15 rubin + plusz felteszed Pluto kosztumjet es maris 4 perc es egy kicsinel jarsz....ez csak az arena es ct,expeditioban ugyan ez a helyzet,5 perc,a missiok is 5 percenkent jonnek az osok ismerete aktivalasaval ami ugyan csak 15 rubin ket hetre....tehat 30 rubin/honapnal jarunk...(megsugom en is neked hogy 1000 ftert 45 db rubint kapsz ami valljuk be egy honapra,ha csak ezeket aktivalod nagyon keves,sokkal tobbet el kolt az ember karos szenvedelyekre,vagy barmire masra.....)

15 perc az a normál szerveren, a speed-szerveren és az irodai munkádban is 15 perc. Sem több, sem kevesebb éppen 15 perc.
    Köszönettel vesszük a játékvezetési szíves tanácsaidat, de ahogy Te el tudod dönteni, hogy a munkád mellett mennyit játszol (és mennyi időt szánsz magvas gondolataid közzétételére itt), úgy mi is el tudjuk dönteni azt, hogy hogyan játszunk. Megtaláljuk magunktól azt is, hogyan tudunk rubint rendelni, sőt még akár cigivel a kézben részegen is képesek vagyunk erre :)

De uram bocsá' had döntse el mindenki maga, hogy mikor akar rubint vásárolni!

Sokáig centurióztam és költöttem másra (aukció, magus) is rubint. De most nem veszek. Mégpedig azért nem veszek, mert nem leszek a speed-szerverek box-zsákja. Állok egy helyben és nem növök. Kovácsolok, olvasztok, eladok és ha a speedszerveres nem tud leverni, akkor visszatámadom és hozok bizony nem keveset:) Szintem*10ezer is sokszor csurran-cseppen ám :) Főként, ha +10-11 szintre feltámadok (pontosabban visszatámadok), mert ilyeneknek sorsol be a rendszer.

Miért is támogatom a szerverek gyorsítása topikot? Mert az a fentiekből kiviláglik, hogy nem önös érdekem..., de túl tudok gondolkodni a saját érdekemen és a szerverem; jelenleg S2 érdekeit képviselem, erre többen is megkértek, ezért használom a királyi többest.

Nem lenne baj a speed-szerverekkel, ha nem engedtek volna velük össze minket. Viszont így a jelen helyzetben egyenlőtlenek az esélyek!

Hogy vegye fel a versenyt az a normál-szerveres, aki nem kap új tekiket ergo ha van is nyersije nem tud új cuccot kovácsolni, alig-alig kapunk piros cuccot, de ha kapunk is 4 napig olvasztjuk, ha kovácsolunk az is napokig tart... és sorolhatnám a hátrányokat, de ha nem akarod úgysem fogod megérteni....

Ami tény eddig 90:10%ban támogatták a normál szerverek gyorsítását a hozzászólok. Kívánok Neked sok sikert a játékban, kellő toleranciát és türelmet az ellenvélemények elfogadásához

besthia - hungary s2

Edited 2 times, last by besthia ().

• Kedves NightWatch!

Nem gondolkodnál el azon, hogy lassan a magyar szervereken mindenki utál Téged???

Hogy miért?

Mert Te Önző módon senkire nem vagy Tisztelettel!!!

Legyen az a saját szervered, egyesületed, vagy akár a többi szerver játékosai...

Több százan tiltakoznak, azért mert el vannak nyomva, lassú szerver miatt, hiába 11 éve kezdték, de ne azzal gyere, hogy van lehetőség, a gyorsabb váltásra!!! Oldják meg és Tiszteljék azt, hogy valaki itt van 11 éve!!!! Gondolkozz!!! Hol voltál Te 2007.-ben???

Üthetsz naponta x.-szer... nyerni is fogsz, ha a csoda csatamotor Veled van...

Edited once, last by Cornelius ().

• Megértem hogy keveslitek a piros tárgyakat csak azt hiszem egy dolgot nem vettetek figyelembe, mégpedig a karakter szintjét.

Nem várható el, hogy ilyen sok piros tárgyat kapjatok mikor a wylok szintjétől még igen messze vagytok. Ilyen magasságokban a 18 -20 vagy a közel 30 szint különbség nagyon sokat számít. Ez esetben a regisztrálás időpontja egyáltalán nem számít.

Tisztelt Ophaniel!

S2-őn wylok jelenlegi 132-es szintjénél nagyobb karakterek sem kapnak piros tárgyakat, ha kapnak is csupán töredékét, kb. 2-3havonta kapják azt, amit itt napi szinten látunk. Ezzel van a problémánk, az új tekercseket már nem is hozom elő... A regisztráció időpontját nem említettük ez esetben.

Tisztelettel kérünk ezúton is, hogy nézz utána... és az esélyegyenlőtlenség megszüntetését, mint admin karod fel!
    Azt szeretnénk, hogy azonos lehetőséget kapjunk, hisz s2 játékosa ugyanannyit fizet, mint s23 játékosa.

Karakternév, szint ---> forrás S2 mai szint szerinti toplista:

1 Paplanyfeju 156
    2 kisprinc 146
    3 underprivileged 144
    4 kkgyula 142
    5 Offherceg 140
    6 Tibiatya 140
    7 Malevil 140
    8 KATANA 138
    9 Cornelius 137
    10 primortel 137
    11 FLD1987 135
    12 fricska92 134
    13 GabiREAL 133
    14 JaqenHghar 133

Köszönöm, köszönjük!

Szerkesztés után: a példa s2, de természetesen az összes s23-nél kisebb sebességű szerverre gondoltam :)

Figyelmeztetve!
    Thalvith

besthia - hungary s2

Edited once, last by besthia ().