A kovácsolással szerintem semmi baj nincs
Szerintem a 133-as lila lucikat itt is megkovácsolja....
Látom, nem sikerült megérteni a lényeget ![]()
A kovácsolással szerintem semmi baj nincs
Szerintem a 133-as lila lucikat itt is megkovácsolja....
Látom, nem sikerült megérteni a lényeget ![]()
Semmi baj nincs a kovácsolással ha 79-63%on is töri a tágyakat? 😀
Utánna meg 3% meg 66%on is.
Nálatok ez természetes?
Sziasztok!
Hoztam egy képet, pár perce történt, ha ennyire rossz a csatamotor akkor tényleg hagynunk kellene hogy lehúzza a rolót a gladi ![]()
A bukás - Hősök verzió
Még egy
Sziasztok!
Napokon belül megérkezik a játék legújabb v4.2.2-es verziója, ahogy erről már a hírekben tájékoztattunk benneteket!
Többen is érdeklődtetek már utána, hogy mit is jelentenek ezek a változások köznyelven.
Bevallom valóban kicsit nyakatekert a megfogalmazás, ami a hírben is szerepel. Általában mindig igyekszünk az egyszerűbb megfogalmazásokra törekedni, ez esetben viszont valamiért szerették volna, ha ilyen kontextusba kerül ki az információ.
Ami nekem lejött a hírből az, hogy egy apróbb változásra kell csupán gondolni, és minden változás egy jelenséghez köthető. Eddig néhány helyen a játékban volt egy maximális érték, amelyet a rendszer képes volt megjeleníteni legyen ez szinttel, XP-vel vagy arannyal kapcsolatos információ. Ha ettől nagyobb volt az érték, akkor sem változott és továbbra is az a maximális érték volt látható. Ezek az értékek kerültek most eltávolításra, tehát ezek után már a megfelelő adatok kerülnek majd megjelenítésre.
Például eddig előfordulhatott, hogy ha valaki aranyat adományozott az egyesületi bankba, de már elérte ezt a maximum értéket, hiába adományozott több aranyat, az általa adományozott arany a listában már nem növekedett. Noha a gyakorlatban az adományozás ugyan úgy megtörtént.
Remélem, így mindenki számára világosabbá vált, hogy mit is takar ez.
Tisztelt Dirnon.-))
Köszönöm.-) en voltam az egyik delikvens aki ezt a hibat jelezte, es ugy nez ki tenyleg sikerült kijavitani.-) Igaz ami par milliard közben adomanyba bekerült az nem jelzödik, de a lenyeg hogy mostantol müködik.-)
Egy masik kerdes Dirnon: nyitottam en egy jegyet. Ment a kerdes-valasz ide oda. Jelenleg ott tart hogy meg vizsgaljak az ugynevezett jatek aktivitasomat, azaz hogy mi törtenhetet amikor is 1 szinten keresztül nem kaptam targyakat a Vizilotol... Na mar most az van odairva hogy a "vizsgalat meg tart" azaz legyek türelemmel. Közben meg infokent az is oda van irva hogy a Jegy lezarasra került. Ilyenkor mi van? Ha majd van valami info akkor en azt hol kapom meg? Lesz egy privat üzenetem valakitöl hogy na ez es ez a döntes? Vagy az Operator nyit felem egy jegyet vagy ez hogy müködik? Varok türelmesen nem akarom zavarni öket, hogy en nyissak ujra egy jegyet es megkerdezzem mi a helyzet. Szeptember 8an kaptam az utolso üzenetet. Ilyenkor mit javasolsz, varjak 1 honapot, vagy inkabb 2 honapot mielött ujra rakerdezek? Valaszod elöre is köszönöm.-)
Szia Goofy!
Alapjáraton a támogatói rendszerünkben, amint válaszolunk egy jegyre az lezárt állapotba kerül. Ha új válasz érkezik rá, akkor pedig ismét nyitott lesz a jegy. De ez a lezárt állapot nem egyenlő azzal, hogy már ne foglalkoznánk a problémáddal, észrevételeddel. Csupán így a rendszerünkben elkülönülnek azok a jegyek amelyekre már válaszoltunk, és azok amelyek még válaszra várnak. De amint új információ lesz az esetedben az illetékes csapattag válaszolni fog a jegyedre, erről alap beállítás esetén e-mail értesítést is kapsz. De a támogatói rendszerünkben a jegy történet fül alatt mindegyik jegyed elérhető és tudod ellenőrizni azok tartalmát. Így ha esetleg e-mail értesítést nem is kapsz pár naponta érdemes lehet ránézni a jegyedre, hogy érkezett-e újabb fejlemény. Sajnos felsőbb szintekre általában olyan jegyek kerülnek amelyek hosszasabb utánajárást igényelnek, ennek függvényében a válasz idő is megnövekszik.
Sajnos első körben csak türelemre tudlak inteni. Új jegy nyitását semmi esetre sem javaslom amennyiben módod van rá mindig az előző jegyedet megnyitva a támogatói rendszerünkön keresztül a válasz gombot használva lépj kapcsolatba velünk ugyan annak az esetnek a kapcsán, így azonnal az a személy fogja látni, akinél a jegyed tart és aki vizsgálódik ezügyben.
Túl sűrűn sem célszerű kérdezősködni, de azért 1 hónap eltelte után úgy gondolom senki sem fogja zokon venni, ha érdeklődsz a fejleményekről.
Kedves Dirnon.-)
Nagyon szepen köszönöm ezt a böseges valaszt. Igy mar erthetö minden. Igerem türelmes leszek es varom hogy majd jelentkezzenek es megvalaszoljak, vagyis megirjak, hogyan döntöttek. A jegyet meg szeptember 8an nyitottam ( pont a születesnapomon xd.-) . Igaz azota mar eltelt több mint egy honap de ugy vagyok vele, varok meg egy honapot aztan ha összesen 2 honap eltelt, akkor szerintem majd ovatosan rakerdezek, abbol baj csak nem lehet, ugye?) Megegyszer köszönöm: Tisztelettel: Goofy
Az ígéretek földje.... Lassan 5 éves írás.... vajon mennyit kell még várni a beteljesülésre??? Lesz egyáltalán???
Kedves Játékosok!
Ma szeretnénk egy kis betekintést nyújtani nektek a fejlesztés jelenlegi állapotába, és a 2018-ra tervezett projektjeinkről.
Sajnos egy bocsánatkéréssel kell kezdenünk. A már több közösségben kihirdetett szerver összevonásokat ismét el kell halasztanunk. Miközben haladtunk végig az egyes lépéseket, észrevettünk néhány problémát, amiket ki kell javítanunk, mielőtt belekezdünk az újabb összevonásokba. Tudjuk, hogy a szerver összevonások minden közösségben és sok szerveren égetően fontosak, és nem fogunk megfeledkezni erről a dologról. Most egy új tervet készítünk, megoldjuk az összes ehhez kapcsolódó problémát és tájékoztatunk titeket, amint lesznek új információk erről.
Egy kis kompenzációként ismét aktiválni fogunk néhány közkedvelt eventet, amiket korábban már a Karácsonyi időszakban is élvezhettetek. Nagyobb esély kovácsolási tárgyak zsákmányolására, kosztüm fesztivál, kovácsolási és gyakorlási bónuszok, csak hogy néhányat megemlítsek.
Ugyanakkor a játék fejlesztése is tovább fog haladni. A 2017-es 10. évfordulónktól kezdve sok újdonság és módosítás megvalósítása már folyamatban van és tervezés alatt áll további számos, játékkal kapcsolatos újdonság is.
Például...
*Új opció magasabb minőségű nyersanyagok készítésére kisebb minőségűek összevonásával, ami hasznosabbá teszi a kisebb minőségű nyersanyagokat, és lehetőséget nyújt nektek, hogy jobb minőségű nyersanyagokkal jobb tárgyakat kovácsolhassatok.
*Új felhasználói fiók kezelő központ, ahol áttekintést kaphattok az összes felhasználói fiókotokról az összes közösségen belül számos más hasznos funkció mellett.
*Új bónuszok az eventjeinken, pl. a pnatheon feladatokhoz kapcsolódóan, esély rubin találására, csökkentett idő tárgyak olvasztására, stb.
*Módosítások Britanniában (főnök szörny balanszolás) és az Alvilágban (várakozási idők)
*Lehetőség nagyobb minőségi szintek elérésére a Magus-nál.
Továbbá tervezési fázisban sok más ötlet és témakör, amelyeknek részletei még homályosak. Még akár egy javított mobil-kinézet is része *lehet* a jövőbeli fejlesztéseknek.
Tartsatok velünk és jó játékot kívánunk!
A Gladiatus Csapat és a Portfolio Manager