[KIBESZÉLŐ]Élet a szervereken

 • Főleg ha ő ezt ugyanilyan formában teszi. 8o


  Nem admin? Ezt nem tudhatjuk én már azon sem lepődnék meg. ^^ (S23-as)


  Ez a Prometheus guy pedig inkább kezd átmenni a trash-talk kategóriába ...

  €dit by Dirnon:
  Off - Figyelmeztetve

 • Nyilván nem vagyok admin, jár a piros pont! :)

  DE, a fórumot ugyanúgy olvasom mint bárki más és lehet vitatkozni, egy bizonyos kereten belül. Sajnos Hazard már eléggé kívül esett ebből a keretből és merő jó indulatból jeleztem felé, hogy nem kéne ennyire belemerülni az ócsárolásba, nincs ebben szerintem semmi rossz :) Oktatni meg aztán végképp nem áll szándékomban :*

  Prometheus
  Provincia-25

  NTv7KGw.jpg

 • Szép estét!


  Tisztelt játékos - és fórum társak!


  Úgy látom lejárt a glad. csapat hosszúra nyúlt szabadsága. Megjött Shaiyla és 40 perccel ezelőtt lezárta a 2020.08. 18-án kelt írásomat! Eddig topicot zártak be, most már egy postot is. Vajon ez mit jelent? Mi az , hogy bezárják az írásomat? Annyit látok, hogy nem lehet lájkolni. Tudod Shaiyla hatan lájkolták és egyetértettek a tartalmával.Te ezt mikor fogod elérni? Nevetséges vagy és az is amit csinálsz. Olvastad az írásokat? Voltak felvetések, kérdések azokra semmi válasz. 3 hónapja meg sem szólaltok. Voltak itt - ma is - személyeskedések, nem éppen megfelelő stílusban, semmi reflexió. Az én írásomat meg zárolód. Persze tudom, meg kell felelned a GF-nek, mert aztán majd nem tudod a szabad idődet mivel eltölteni önként és minden ellenszolgáltatás nélkül! Csak így tovább! Még sokra viszed!!!!:)


  Figyelmeztetve - Potroha

 • Szerintem még feldolgozás alatt van a sok komment.


  Eddig azon kívül hogy zárolta a kommented egy dolgot még csinált,lájkolt egy kommentet. 🙂

  €dit by Dirnon:
  Off - Figyelmezetve

 • Rendben.

  Ilyenkor azt szokták írni hogy a moderálást hagyjuk a moderátorokra.

 • Előbújt Potroha nagy keverő mester is, ne hogy már kimaradjon. Ő meg az előbb írt írásomat zárolta! Csak nevetek rajtatok. Na ki jön még?:) Csak nem az Adrián voltatok GF fejtágítón? Remélem maszk és távolság meg volt:)

  Figyelmezetve

 • Nah beindultak a bann mesterek. 🤢🤮

  Nagyon hiányoztatok de tényleg mást nem is vártam tőletek.

  Viszajöttök és az helyett hogy legalább köszönnétek vagy esetleg ha volna egy kis szabadidőtök akkor esetleg válaszolhatnátok 1-2 kérdésre inkább tiltogattok.

  De tudom hogy ez önkéntes munka nektek és nem is akarom hogy kimerüljetek a sok írásba de azért próbáljatok meg legalább egy köszönést. 😉😀

  €dit by Dirnon:
  Szia! ;), ez sajnos így Off - Figyelmeztetve

 • Itt nem lesz kérdésre válasz. Egy hosszú sablon duma fog következni.


  Engem innen nyugodtan tilthatnak is, vállalom a felelősséget a minősíthetetlen beszédemért egy minősíthetetlen személlyel. :)


  ordogi mondjuk szép, hogy csak törléssel tudnak “válaszolni” az üzeneteidre. Ezek szerint nem kevés igazság van bennük.

  €dit by Dirnon:
  Off - Figyelmeztetve

 • Itt nem lesz kérdésre válasz. Egy hosszú sablon duma fog következni.


  Engem innen nyugodtan tilthatnak is, vállalom a felelősséget a minősíthetetlen beszédemért egy minősíthetetlen személlyel. :)


  ordogi mondjuk szép, hogy csak törléssel tudnak “válaszolni” az üzeneteidre. Ezek szerint nem kevés igazság van bennük.

  Ezek szerint nem kevés igazság van bennük.  Ezt nem akartam leírni de én is erre gondoltam. 😀👍

  €dit by Dirnon:
  Off - Figyelmeztetve

 • Nah beindultak a bann mesterek. 🤢🤮

  Nagyon hiányoztatok de tényleg mást nem is vártam tőletek.

  Viszajöttök és az helyett hogy legalább köszönnétek vagy esetleg ha volna egy kis szabadidőtök akkor esetleg válaszolhatnátok 1-2 kérdésre inkább tiltogattok.

  De tudom hogy ez önkéntes munka nektek és nem is akarom hogy kimerüljetek a sok írásba de azért próbáljatok meg legalább egy köszönést. 😉😀

  Szia! :)


  Minden megkeresésre válaszolok privát üzenetben és a jegyrendszeren keresztül, ahogy eddig is. Itt a fórumon is válaszolok publikusan kérdésekre, amikor a hozzászólás célja tényleges érdeklődés és nem csak vitát szító provokáció. Sajnos ezekből az utóbbi időben valóban kevés volt.


  A témát lezárom, amíg a Fórum Csapat a moderációs feladatokat a témában elvégzi.

 • Sziasztok!


  Sajnálattal olvastuk, hogy megint elfajultak itt a dolgok. Sajnos azt már korábban is megtapasztaltuk, hogy időről időre néhány téma off-ba megy át, és a csapatot kezditek provokálni, sértegetni. De mostmár úgy látom ez sem elég és egymás között is elkezdtétek ezt csinálni..

  De feltenném a kérdést nektek jó volt ez bármire is? Ha gondotok van egymással vagy bárkivel ez nem fog megoldást szülni. Valaki szemében biztos ez menő, hogy most itt megmondta a tutit és lehet a lájkot vadászni. De tényleg ettől bárki is több lesz?

  Ha valóban problémátok van valakivel azt első körben is vele kellene megpróbálnotok elsimítani. Ha olyan dologról van szó amit vélhetően nem tudtok, például úgy vélitek a másik szabálytalanul játszik, arra pedig ott a jegyrendszer. Persze sokak szemében nyilván ez sem megoldás hiszen mire mennek a "korrupt csapattal"...

  Sajnos rajtuk valóban mi sem tudunk segíteni.


  Nem szeretném bőlére ereszteni a hozzászólásomat, mert túl sok mindent nem tudnék hozzáfűzni, amit korábban már hasonló esetben ne írtam volna le sajnos.

  De néhány dologra azért reagálni szeretnék, az itt elhangzottakról, ami a csapat felé irányult.

  Sosem az a baj és nem azért kap figyelmeztetést valaki mert ő leírja a véleményét...A dolog hátterében mindig az áll, hogy vagy olyan stílusban születik meg ez a vélemény, ami nem egy játék fórumára való. Vagy pedig egy olyan helyre íródik ez meg ahová egyáltalán nem való, mert csak kizökkenti a témát az eredeti menetéből.

  Az is tévhit, hogy előírnánk miről lehet beszélgetni, témát nyitni. Nem hinném, hogy bárki is írt olyat, hogy egy javaslatról ne lehetne beszélgetni, ismételgetni egy felvetődő dolgot. Az más kérdés ha erről van egy téma akkor azt abban lenne célszerű folytatni és olyan elhangozhatott már, hogy ne nyissatok új témát, hanem folytassátok a régiben a kibeszélést. (Mert így átláthatóbb, egyhelyen van minden információ a javaslatról.)

  Az "inaktív csapatra" nem térnék ki, mert Potroha úgy gondolom mindannyiunk gondolatait osztotta meg a soraiba, én se tudnám máshogy leírni a helyzetet.

  Ami pedig a hozzászólások "lezárását" illeti. Előforudlhat, hogy ennek van egy olyan vonzata is, hogy nem lehet lájkolni az adott hozzászólást. De ezeknek sosem ez a célja. Pusztán ezek olyan hozzászólások amelyek moderálása már folyamatban van és annak érdekében, hogy a tartalma már ne változhasson ezt a "lezárást" eszközölni szükséges. Ezt csak a tévhitek eloszlatása miatt szerettem volna megosztani veletek.


  Mivel már ígyis elég hosszú lett a hozzászólás csak egy dologra térnék még ki.

  Az mindenkinek a saját döntése, hogy milyen közösséghez szeretne tartozni, milyen felületeket szeretne látogatni a játékkal kapcsolatosan. De ha már arra az elhatározásra juttok, hogy nem szeretnétek tovább fórumozni akkor ezt ne úgy érjétek el, hogy nekem már úgyis mind1 és elérem hogy kitiltsanak innen.

  Én biztosra veszem, hogy sokan vannak úgy vele, hogy nem az ilyen sokszor provokáló és szitkozódó hozzászólásokat óhajtják itt olvasni és ez sokkal inkább árt a fórum aktivitásának, mintsem használ..


  A témát ismételten kinyitom, megkérlek titeket hogy az eredeti rendeltetése szerint használjátok a jövőben. Mint a címe is mutatja a téma az Élet a szervereken. Tehát a mindennapi játékkal kapcsolatos témákat várjuk ide!

  Ds.jpg

  afsz.pngchat.pngboard.pnggame.png

 • Ehhez csak annyit fűznék hozzá puszta jóindulatból hogy a játékból a GF üldözi el a jatékosokat,fórumról meg a kedves és segítőkész team üldözi el a fórumozókat.


  Ez volt az utolsó kommentem fórumon.

  Köszöntem a figyelmet és további jó fórumozást és játékot mindenkinek!

 • Sikertlen ,sikertelen .... akarmit probaltam felhuzni 23:56tól nem engedte,

  Ugy látom a GF időszámitasban a 00:00 az magyar idő szerint 23:56

  Ez miatt buktam 20% nyersit,1.2sikerességet(ami holnapra szerintem 8arany malefet jelent majd), meg 147millát ,amiennyivel több lett a gyakorlás bónusz hiányában. gratulálok

 • Sziasztok.


  Jelenleg 41 játékos regisztrált az új szerverre, 34nek van becsülete a többinek nincs.

  Megérte a GF-nek megnyitni?


  Ráadásul vannak köztük jó páran akiknek korábbi szerveren már van 100 feletti karaktere.

  Nem értem miért nem azt nyomja és miért kezd egyet nulláról.

  Sajnos miattuk nyit a GF újabb és újabb szervereket és miattuk nem valósítanak meg az ötletekből.


  Pedig Britanniába nem ártana kazamata és 102-112 között is egy mert 10 szintig unalmas ugyanazt nyomni.


  Főleg úgy hogy pl 108as szinten nyerek a 130as kazi bossal.