Sziasztok
Egyszer próbáltam ki az új opciót
Na most 2piros porcius vagy nem adott egyáltalán almandint, vagy oda lett, ami olvadt, mert a csűrben lévő darabszám nem változott 😊🤔
Még még ilyen fejlesztéseket ❤️❤️❤️
Sziasztok
Egyszer próbáltam ki az új opciót
Na most 2piros porcius vagy nem adott egyáltalán almandint, vagy oda lett, ami olvadt, mert a csűrben lévő darabszám nem változott 😊🤔
Még még ilyen fejlesztéseket ❤️❤️❤️
Sziasztok !
Cornéliust kiegészítve" rinya" nélkül: érdemes olvasgatni más nem magyar fórumot is ; a jelenségeket , bizonyos általunk is sérelmezett igazságtalanságokat anomáliákat ; egyre többen veszik észre .
Sziasztok!
Jéé, még egy Boldog Nap!
Miért is kéne ezért boldognak lennünk???
Nem gondolják ott a kis irodájukban, hogy ha tennének a játék fejlesztéséért, akkor költene rá talán a nép???
Az új opció szerintem is totál felesleges dolog volt, ki akarja egyből bele tenni a csűrbe? Szeretem tudni mit kapok. A programozok tudása csak eddig terjed? Ezt tudják meg írni?
Szerintem drasztikusan nagyot kellene már mutatni. Ez előtt 10 évvel még igen is elment ez a szinvonal. Több mint 1 éve tértem vissza, bízva benne hogy igen is tettek már a játékért és találtak ki már új dolgokat! De semmi.
Itt vagyunk többen akik szívesen játszanánk, meg tényleg, ha lenne látszata, hogy érdemes meg foglalkozva van vele.
Ha nem tudtok semmit kitalálni, szóljatok! Igaz, van külön topic rá, de megírnánk nektek!
Sőt, mondanék egy merészet!
Csináljatok egy versenyt!
A legkomolyabb ötlet díjazva lenne! De ha az is munka lenne akkor érthető a tartozkodásotok!
Nem is beszélve az S23 kegyenceiről akik kovács event előtt megcsinálják a kis Tiberius dominancia fegyóikat és egyből benne van egy 42es kavics is.
Mit akarnak itt? vagy nem is tudom, mi mit akarunk itt? Mert én lassan abba hagyni. Nagyon vicc kategória.
Köszi
sziasztok
Ez van , amíg az új szerverekre regelnek , költenek rubinra , több a bevétel mint a kiadás .
Addig nem lesz változás ,akkor majd talán valamit kitalálnak ,vagy egyszerűen bejelentik mint a Tanothon 2020 jul. 30 megszűnik
ami kellene
1 szerver összevonás
2 csatamotor új
3 nagyobb játékosoknak több kihívás
4 minden szerver egyforma esély
5 multikra ,botokra figyelni
Kiadás? Ha van is, mi annak látszatát se tapasztaljuk.
De igen, igazad van. Inkább bejelentik h x hónap gyerekek és megszünik. Ezzel a konstrukcióval nem lesznek verseny társak a piacon.
Az 5 ponttal egyett értek, de fejlesztés is kellene.
Sok új opcióval a játékban.
Nem tudom ismeritek e a traviant, kb egy idősek, ha nem idősebb. Mérföldekre van az akkori jellegével. Gafika, mint játékszerkezetileg. És még több harcos fajjal.
Itt is megcsinálhatnák, ehez is lenne ötlet.
Sziasztok!
Pedig hosszú jövőt ne reméljetek a gladinak.
Ez ,ami itt megy ,már a szégyen kategóriát veri ,nem is kicsit.
A teljesen felborult csatamotor ,ami már mindenre kihat ,főleg alvilág, aréna ,de ctben is közel 25,30ezres szórást generál néha.
86os karimmal még kazamatában is előfordul ,hogy kikapok ,pedig nem kellene... A bizonyos emberek ,akiket sehogy ,semmilyen módon nem tudsz megverni ,max 10ből egyszer hiába sokkal gyengébbek és hiába vagy fel erősítésezve,a kazamata hiánya britanniában ,az exp főnökök irreális erőssége ,kohó teljesen vissza lett véve, utolsó +%os nyersi eventen piros darius sötétség cuccból jött 1db cerberus ,meg 1pokol ,a többi pár darab meg mind narancs ,régen ennek a sokszorosát adta event nélkül stb.stb.stb... lehetne még sorolni és konkrétan egy terv, vagy csak egy célzás sem utal a GF részéről arra ,hogy a jövöben ,legalább balanszolnának valamit ,ha már a javítás ,meg az évekkel ezelőtt beígért frissítések el lettek felejtve .... De a lényeg lassan ott tartunk ,hogy már havi 4 50%os boldog nap lesz ...
A múltkor sikerült kovőcsolnom egy sebi kesztyűt, 20 almandin hozzáadásával, majd beolvasztottam és kaptam vissza 4-et.
Az oké, hogy az olvsztás veszteséggel jár, na de 80%-kal kevesebbet kapjak vissza... ![]()
A múltkor sikerült kovőcsolnom egy sebi kesztyűt, 20 almandin hozzáadásával, majd beolvasztottam és kaptam vissza 4-et.
Az oké, hogy az olvsztás veszteséggel jár, na de 80%-kal kevesebbet kapjak vissza...
Szia!
Van itt sok érdekesség, ami mutatja, hogy nem a valóság, hanem a dézsma érdekli a nagyérdeműt!
Kit érdekel, hogy 100% pirosból indítasz valamit és van amikor 20% marad piros!
A másik érdekesség az olvasztás, ha összehasonlítod a kovácsolással. Ha készítesz egy 80-20 % arányú piros-narancs cuccot és netalán piros lesz, akkor beolvasztáskor 50-60% piros elveszik és narancsot ad helyette!
Miért is?
Amikor meg ugyanebből az arányból narancs cucc lesz akkor beolvasztáskor néhány narancs, majd lila cuccok jönnek!
A csalás bújtatott formája ez, nem más.
Nem kell megsértődni, mert ennek a fordítottja soha nem fordul elő, hogy narancsot olvasztok be és 80% piros lesz belőle!
Miért is nem, ha a kovácsolás sikere ilyen szándékosan lebutított lett.
Persze van itt még sok más is.
Vedd fel a DP-ruhát és rögtön annyi semmit nem érő receptet kapsz, hogy nem győzöd kidobni.
Miért is ugrik fel a DP-ruhával kb 40%-os arányban a receptek adása?
Azért, mert fizess érte és a 100% dropot kitöltjük neked semmit nem érő termékekkel.
A csata motorról meg ne is beszéljünk, mivel egyeseknél érdekes módon marha jól működik, mikor éjt nappallá téve támad max 3-4 óra "pihenéssel" már több mint egy éven keresztül .
(Ez nálam a semmirekellő kategória, mintha az egész életben semmit nem kell csinálnia csak a gép előtt ülni. Nappal támadgatnak - ahol látszik az automatizmus, este meg mikor hazaérnek -talán van, aki dolgozik is - felveszi a DP-ruhát este 9-kor és hajnal 6-ig támad. Aludni persze nem kell(ene). Hiába jelented be nem lesz semmi, mert valakinek a karaktere és ugyebár nincs ellenőrizve a visszaélés sem a négyszem elv alapján. Ha lenne már rég ki lettek volna vágva a játékból)
Szóval az, amit írtál csak a jéghegy csúcsa!
Van esély arany szerszám találására expen? Csak mert török forumon az egyik kapott, ki tudja mennyire igaz..
szia tudod egyenlő esélyek ;
https://forum.gladiatus.gamefo…smenethil/#recentActivity
kicsit lentebb görgetni
Valamelyik topicban feszegettük ezt a kérdést is! Akkor az aktuális választ adó GO, azt írta, ha jól emlékszem, hogy ezüst a plafon amit expen lehet kapni, az arany malefokat csak venni lehet, ezek szerint ez a beállítás csak a magyar szerverekre igaz... és akkor jön az, hogy egyenlőek a beállítások stb... stb... gondolom, akkor itt is nemsokára jönnek az arany malef találós képek....
Valamelyik topicban feszegettük ezt a kérdést is! Akkor az aktuális választ adó GO, azt írta, ha jól emlékszem, hogy ezüst a plafon amit expen lehet kapni, az arany malefokat csak venni lehet, ezek szerint ez a beállítás csak a magyar szerverekre igaz... és akkor jön az, hogy egyenlőek a beállítások stb... stb... gondolom, akkor itt is nemsokára jönnek az arany malef találós képek....
Lehet csak szerkesztette a képet.. de ha meg nem, akkor én is várom az aranyat :))
Ha már úgy van behirdetve, hogy: +20% esély kovácsszerszám találásra, és nem úgy hogy +20% esély bronz/ezüst kovácsszerszám találásra ![]()
Remélem valaki kap a magyarok közül, és nem úgy hogy be photoshopolta :D:D
SOK MALEFET MINDENKINEK! ![]()
Szép napot! Ezt a dolgot többször is felvetettem a csapatnak amióta indult az új fórum.. Válaszukat vissza lehet keresni, engem már nem érdekel itt tulajdonképpen semmi. Február óta zárva van a "játékos kérdez, csapat válaszol" topic, Nem hinném, hogy más országokban ilyen megtörténhet.
Sziasztok.
Hát ha a magyar szerverek közül esni is fog véletelen az csak 1 szerveren lehetséges. 🙂
Sziasztok.
Hát ha a magyar szerverek közül esni is fog véletelen az csak 1 szerveren lehetséges. 🙂
Reméljük s27en ![]()
méééééééééééééééég szeretnéééééééééééééééééééééééénk minéééééééééééééééééééééééél több szervert
ti fogtok rajta játszani? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sziasztok.
Persze én leszek az első aki regel rá. 😀
Kész vicc az egész,de én is örülnék még vagy 8 új szerónak.
Ennyi sok játékosnak kell,tulterheltek a szerverek annyi játékos van hogy nem férünk..
Sziasztok.
Augusztusi eventek is csak 9.ig vannak meghírdetve.
Gondolom már jönne a Nílus partján csak nincs idő hogy kihirdessék.
Elvan foglalva a GF az új szerókkal.
És a boldog órákkal
Hurrá Boldog vagyok ismér a Boldog Naptól!
Nem gondolnak arra h ismét költenénk rá ha ők is költenének rá és nem csak új szervereket nyitnának?!