Szép napot!
Attól hogy vissza esett a dropp még mindig nagyon nagy az előnyötök.
Nem is emlékszem mikor esett utoljára nekem piri dropp.
Átlehet jönni normál szeróra és akkor írjatok véleményt!
Szép napot!
Attól hogy vissza esett a dropp még mindig nagyon nagy az előnyötök.
Nem is emlékszem mikor esett utoljára nekem piri dropp.
Átlehet jönni normál szeróra és akkor írjatok véleményt!
kedves Grandpeti!
Ugyanezzel az erővel át lehet jönni speedre is, és akkor írd le a véleményed.
Én is maradhattam volna a normal szerón, de mivel nem láttam értelmét, inkább 2 évet lehúztam a wcn és újra kezdtem 5x szerón.
Az, hogy van aki 8-10 éve építi a karakterét az tiszteletre méltó, de nem kéne lehurrogni minket és a mi kárunkra hajazni, amikor mi csak a játék adta lehetőséggel élünk.
Ez volt a lényeg,hogy ha normálon tré a dropp,akkor legyen speeden is tré. Csak a szokásos,dögöljön meg a szomszéd tehene is ![]()
Picit kezd félremenni a beszélgetés. Szerintem egyik fél se kérte, hogy a másik tátgytalálasa, játék élménye romoljon.
Egyenlőséget kértünk ez tény. A kivitelezés a GF dolga. Ezek szerint a megoldás kivételesen gyorsan jött a részükröl ![]()
Kedves Trax!
Ajanlom figyelmedbe ordogi par hetes vagy honapos kirohanasait ujra ertelmezni, ahol konkretan minket becsmerelt es a mi droppunk modositasat kerte parszor.
Azaz nem a Ti szerotokat akart felhozni a speedhez, hanem a mi szeronkat lecsokkentetni a tietekhez, ami lassuk be joval egyoldalubb keres mint hogy a normalt huzzak fel a speed szerure...
Kedves mindenki!
Higgadjatok le, tudatos cselekedet a GF részéről (már amennyiben figyelitek is az évek alatt történt eseményeket anomáliákat , kovácsolás és alvilág bevezetése előtt is voltak frekventáltabb szerverek avagy szerencsésebb emberek ami játék rovására ment ).
Mint látható is egyszerűbb egymásra uszítani a játékosközösséget ,mint érdemi változásokat végrehajtani .
Tapasztalható volt a legutóbbi fejlesztésnél :logikailag az lett volna fair ha csak normál szerverek kapják meg olvasztási /kovácsolási idő csökkentését ! Hovatovább ha 5x gyorsabb a szerver akkor 5 x rövidebb ideig kellene tartania az áldásoknak és a centurionak is ( ha már minden másra vonatkoztatva van 5x sebesség , ergo alvilág látogatása naponta /hűlési idő etc, illetve a GF részéről gesztusként a normál szerverek sebességét növelni !
Hangsúlyozom soha nem azt kérte egyetlen egy normál szerveren játszó játékos sem ,hogy a speed szerverek játékosainak esélyeit rontsák; hanem azért emeletük fel a hangunkat,hogy az esélyegyenlőségek vagy szerencsefaktor valamilyen formában balanszolva legyenek .
Szándékosan nem engedem bő lére az írásomat mert anno megvitattuk; még ha tagadva is volt az előny ami mostanra már a részetekről is elismert tény ,amit személy szerint megköszönnék .
Többet érnénk ha egységesen fellépnénk a játék megmentése érdekében , minthogy egymás torkának esünk .
Kedves Szej93 és csakiro!
Játszok speed szerón és normál szerón is!
De a normál és a speed szerók közt rohadt nagy a távolság!
Ezen nem vitatkozni kell ez az igazság!
Olyan %-ra sikerülnek speeden a kovácsolások hogy eldobom az agyam.
Piacon piros almadint megse bírtam számolni annyi volt.
Normál szerón még nem is láttam piros almadint!! ![]()
Sziasztok!
Először is, megszeretném köszönni az S23-oknak, hogy elismerték, az előnybe hozást, illetve, hogy minket kellene felhozni, nem őket lerontani! Maximálisan egyetértek ezzel, de úgy néz ki ez volt a könnyebbik megoldás. Ahelyett, hogy rendeznék, javítanák a meglévő szerverek hibáit, indítanak újabb szervereket, köztük normált is ?! :O Persze ez mind központilag megy, nem itthonról.
Írunk sok mindent, ötleteket, kérdéseket, kéréseket, panaszkodunk, veszekedünk, Ők továbbítanak, meg továbbítanak vagy tiltanak, de abban megegyezhetünk sajnos, hogy nem érzékeljük, hogy valami történne pozitív irányban?! SŐT! az előző hozzászólásokat visszaolvasva, egyre rosszabb a helyzet, teljesen mindegy milyen sebességű a szerver, ezért kérdezném én is, hogy valamiről esetleg lemaradtunk, és szándékosan rontanak a játékon, hogy abbahagyjuk? Köszi a választ előre is!
Üdv.
Cornelius
S2
Kedves Fortisima!
Jogos es igaz amit leírtál.
Az első levelemmel nem a normal sebessegu szerokat akartam degradalni, csupan a GF figyelmet szeretnem elkapni, hogy észrevettük a drop változtatást, amirol semmilyen tájékoztatást nem kaptunk, es ezt mint fizeto felhasználó, nem tűrhetem szo nelkul.
Esetleg minket is megkérdezhettek volna, mielott ilyesfajta változtatást vittek véghez, ehhez jogunk van szerintem.
Minden esetre varom Potroha vagy a Tobbiek reakcióját a tortentekkel es jelzésemmel kapcsolatban.
Szej93 én is szeretném megköszönni, hogy jelezted a szervereteken tapasztalt drasztikusnak tűnő változásokat, egyúttal rávilágítottál az oly régóta tudott és kifogásolt szerverek közötti különbségekre.
De most nem is ez a lényeg.
A GF valamennyi játékost folytatólagosan megkárosít. Kérdés ezt meddig tolerálja még a játékos közösség?! ![]()
[mod='Shaiyla']Áthelyeztem.[/mod]
kedves Trax!
A kerdes jo, de tudok jobbat. ![]()
Mit tehetnénk, amikor elviekben az egyetlen lehetőségünk az a forumon valo jelzés.
Sajnos nem vagyok jogász és gyakorlatilag kvázi semmi sincs a kezünkben, mert a játék működése titkos. A forráskódokhoz halandó soha nem férhet hozzá.
Ha kézzel fogható bizonyíték lenne a kezünkben azt mondanám pertársaság és per. Gdolom az aktív játékosok nem keveset költöttek már a játékra.
na igen ![]()
Kezzel foghatonak a tapasztalatot tudjuk felhozni, mivel a jatek x mennyisegu expedicio utan torli a regieket.
A kerdes, hogy a GF mennyi adatot tarol el visszamenoleg.
Illetve ha mar csak igy megvaltoztattak a dropratat akkor torolni/modositani is tudjak kenyuk/kedvuk szerint sajnos.
Igy a nyilvanos panaszolason kivul mas opciot nem latok sajnos ![]()
Nekem piros nyersi tűnt el,pedig annyit csináltam,hogy a kovácsnál bedoptam pár darabot egy luci rongyok pokolhoz,hogy lássam milyen statokat ad ha pirire sikerül,majd mégsét nyomtam, a csomagokból beküldtem a csűrbe a nyersiket, viszont egy piros gránát eltünt...nem tudom,h a kovács megszakításával vagy a csűrbe küldéssel tünt el,de a lényeg hogy nincs meg...lehet már máskor is történt ilyen,csak nem vettem észre mert több darab volt belőle,ebből viszont csak 1....
Én nem kapok ki magamtol mostanaban 1x sem ..
mastól viszont igen!!a mai nehez alvilagomról is tehetek fel képet... 29ütésből meg lett... Ma konkrétan minostól lefele mindenki elvert 2-3x
csak igy tovabb kedves GF!!!! 😚😚😚
Sziasztok, szerintem mi megkaptuk a speedesek eddigi piros cuccait ![]()
Szombat reggel fel vettem a DP ruhát és kaptam 4 piros kohózható cuccot, meg 1 piros lucius föld mellkasit. Pont ilyet akartam kovácsolni..... ![]()
Eddig kábé 40 alvilágot csináltam és eddig a legtöbb vesztes csata tükörkép ellen 7 vagy 8 volt, de jellemzően 1-3ból megvan. Csak van 1 titka ! ![]()
Kedves Levike !
Azért mert kivételesen kaptál , nem biztos ,hogy mások is kaptak !
Csak van 1 titka !
Mi lenne az, hátha tanulok valamit.
nekem az a "titkom" hogy az elnyelt sebzés kicsivel legyen több mint a sebzésem
Elég ha leveszem a fegyot és legtöbbször 2-3 ütésből megvan igaz hogy belefutottam már egy 10 szériába is,szóval lutri ![]()