Шанс за падане на свитък от пещта

 • Здравейте!


  Въпросът ми е, ако голямо ниво играч топи малки нива предмети, то шансът му за намиране на свитък еднакво голям ли е в сравнение с играч ниско ниво, който топи същите ниски нива предмети?


  Другият ми въпрос е, ако топя предметите лилави, шансът ми за свитък увеличава ли се?

 • Шансът да Ви падне свитък не зависи нито от цвета на предмета, нито от нивото на играча. Единственото, което може да повлияе, ако чакате например свитък Гай и топите предмет, да речем Гай на удовлетворението, е че може да Ви падне свитък на удовлетворението, вместо желания Гай :)

 • До колкото разбрах от последна подобна дискусия, тези микро ивенти, които увеличават шанса за дроп на свитък също увеличавал и шанса за дроп на свитък от топене. Аз тогава не повярвах и точно на следващия ден (2ри ден от микро ивента, още беше активен) и 2та предмета който се претопиха ми пуснаха свитък

 • Сигурно 150-200 итема, повечето, от които лилави съм стопил, и не падна търсеният от мен свитък. Мисля, че акаунтът ми е бъгнат.

 • Не е до акаунта, аз за луций свитък в 10 (вече 12 сървър) съм топил всеки ден по 2 предмета в продължение на 3 месеца :D

  There is always going to be someone stronger than you, but that doesn't mean that you will surely loose.

 • айде някой да каже какъв предмет да разтопя за да получа Аметисти и Кристали???

 • Ако си с гладиатус крейзи адона той ти позвллява като посочиш даден предмет ти изписва отдолу какво дава като се разтопи

 • Адона е готин, но не ти дава количеството на ресурса, който евентуално би паднал. Ей тук: https://bg.gladiatus-tools.com/equipment можеш да видиш точно какво ти трябва да го направиш в ковачницата - вид на ресурса и бройката му.

  И сега се питате, ама какво общо има ковачницата с пещта - хихи - от колкото повече от един ресурс ти е нужно да се направи един предмет, толкова повече ще падне от него и при топенето. Примерче: за един Antonius къс меч ти трябват 30 кристала и 18 аметиста, т.е. при топенето му има голям шанс да се паднат по 3-4 бройки от този рес. Ако меча е лилав, може да паднат примерно 2-3 лилави и 2-3 сини ресурса. Колкото по-малко ресурс ти трябва да го направиш, толкова по-малко ще пусне при топенето (а може и изобщо да не пусне).

  Хубав ден

 • Айде надъхайте се за новия английски сървър 40, почва утре следобяд и ще има много чуждестранни гилдии :)