Normál szerverek gyorsítása

 • Na látom ismét kapunk egy 5x sebességű szervert... a normál sebességű szerveren játszó régi játékosok igazán örülnek ennek.


  A javaslatom az volna, kedvezzünk már a régi szervereken játszóknak is egy kicsit és emeljük meg a normál szerverek sebességét.


  Mostanában az 5x sebességű szerverek indítása a divatos ezért a javaslatom az hogy a régi szerverek sebességét is emeljék 5x-re.

 • A régi s1, s2 és s3 az ahol az igazán régi játékosok vannak. Ők azok, akik sok-sok éve hűségesek a Gladiatushoz, sokan a magyar verzió megjelenése óta játsszák a játékot. A normál sebességű szerverek gyorsítása egy szép gesztus lenne feléjük.


  Valószínű térnének is vissza a játékba a jelenleg alvó karakterekből.


  Ha az Game Forge bevételi részét nézzük hosszútávon ez számukra is kedvező lenne.


  Kérlek szóljatok a klántársaknak, barátoknak, hogy támogassák egy hozzászólással Valerius javaslatát.

  besthia - hungary s2

 • Szép napot!


  Szerintem meg olyan javaslatnak lenne helye, hogy szüntessék meg az egyenlőtlenséget és legyen minden szerver 5x sebességű. Aki befejezte a játékot az nem fog vissza jönni. Nem a szerver gyorsasága volt az ok, amiért abba hagyták a játékot, hanem a játékban jelenlévő anomáliák amiket a fejlesztők nem hajlandók változtatni, Megjegyzem valamikor én is s3-on kezdtem.  ordogi s18-ról

 • Sziasztok ! :)

  Az hogy minden szerver egyenlő sebességű legyen szerintem jobban hangzik. Megjegyzem én is a régi s3on kezdtem ..ugye Ördögi :) .. de most nem az a lényeg, hanem az, hogy azért hagytam ott mind a 3 karakteremet a normál szervereken mert a 2xes sebesség megtetszett és ott csináltam egy karaktert a 0-ról :).

  Ezzel csak annyit szeretnék mondani, hogy sokkal jobb lenne ha minden szerver egyenlő sebességű lenne, mivel a provinciákban is fairebb lennének a csaták.

 • besthia és Margus elvennétek az összes normál szerveren regizett és tudatosan arra a szerverre arra a sebességre regizett játékostól a normál sebességet...


  ordogi te már mindenkitől elvennéd a megszokott sebességét ...


  Scipio s18 és aki nem kedveli a gyorsaságot, lehetősége se lenne választani ? a te további gondolatod már egy új ötlet... érdemes lehet beszélgetni róla


  Játszottam hosszabbam mindegyik sebességű szerveren.

  A játékos életvitelétől is függ, hogy számára melyik a jobb. Először a teszt szerveren tapasztaltam meg az 5x sebességet.. nekem az túl gyors volt. Szeretem hogy lassabban is lehetek a játékban, előnye is van a lassabb szervernek ;)


  A magyar szervereknél az s18 tól indult a (2015 januárban) a gyorsabb( 2x) szerver utána volt lehetőségük választani hogy milyen szerveren legyenek mert volt hogy normál sebességű indult és bizony oda is regiztek és játszanak..

  a gyorsabb sebességű szerveren már akár 50 nap alatt is elérhető a 100 -as szint.


 • Tisztelt Ophaniel!


  Az 5x-nél lehet lassabban is játszani, a normálnál viszont nem lehet gyorsabban.


  Van karakterem normál, 2x, 5x szerveren.
 • besthia és Margus elvennétek az összes normál szerveren regizett és tudatosan arra a szerverre arra a sebességre regizett játékostól a normál sebességet...

  Ophaniel, a normál sebességre nem tudatosan regiztünk, anno nem volt más. Érhető, hogy a 2015-ben beindult gyorsabb szerver miatt sokan nem hagyták el az akkor már 8 éves karijukat, melyben idő és pénz is volt.
  Jobb lenne, ha a szerverek egyelő sebességgel tudnának játszani, egyelőek lenneének az esélyek is. Így -többek között- egyforma lenne a kovácsolás-olvasztási idő, az exp.-, kazamata várakozási idő, az arénacsaták... stb.

  Osztom ebben Ordogi véleményét, mely szerint; lassabban lehet játszani a gyorsított jelenleg normál szerveren, de gyorsabban nem...


  Azt gondolom a normál szerverek játékosai hálásak lennének a gyorsításért.

  besthia - hungary s2

 • Sziasztok! Támogatom a javaslatot.Minden szerverre azonos 5* sebesség megadását. Akik még kitartottak a régebbi normál szervereiken,számukra is játszhatóbb lenne. Nem hiszem, hogy valaki azon panaszkodna,hogy kevesebbet kell várakozzon a szabad idejében. valamint ha kevesebb ideje van, mint mondták az előttem lévők, attól játszhat ugyanannyit mintha normál szerveren lenne. Mivel a provinciás támadások sincsenek elkülönítve,így valahol sportszerűbb lenne , megadni at az esélyt, hogy a régebbi szerveren is ugyanolyan sebességgel fejlődhessen egy kari, mint az 5* szerveren. Mikor a régi szerverre regisztráltunk, akkor nem volt speedszerver. Ha lett volna , akkor a játékosok 90 százaléka csak arra regisztrált volna.


  Üdv! Zandir

 • Sziasztok


  Ezt a javaslatot én is támogatom!

  És ahogy Zandir meg a többiek előttem megjegyezték:

  Ha lett volna annak idején 5x sebességű szerver akkor valószínűleg a "régi" karik 90%-a odaregelt volna!

 • Támogatom a normál szerverek gyorsítását.Anno 10 évvel ezelőtt nagyon sok jó játékost megismertem akik mára már abba hagyták. Nagyon sok idő volt amíg egy szintet léptünk,hisz nem az volt a cél 2008-ban,de rá 7 évre jött egy gyorsított szerver és szerintem azzal az okkal ,hogy ők minél hamarabb felérjenek arra szintre,mint akik előtte 7 éve dédelgettek egy karaktert.Ők 3 év alatt vagyis mostanra 2018-ra elérték sőt túl is szárnyalták a régi normál szerveres karaktereket amivel a normál karaktereseknek okoztak egy újabb csalódást és ezen nem kell csodálkozni,hisz az út taposás az ő úttörő munkájuk lett volna.Meg volt a szerver egyesítés,hisz speed szerver aktív lett normál szerver kihalt,ezzel okoztak egy újabb abba hagyási hullámot a normál szervereseknek.Ha most mindenhol ha nem is *5,de *4-es sebesség lenne,szinte mindenki tudna haladni és 2020 elérheti a játék azt a szintet,hogy a 200-as szintre már nagyon sok aktív játékos lépne,mert akik abba hagyták talán újra belép és simán felérhet 100-as szintről oda,200-ra,mert sok olyan játékost ismerek akik 100,110,120-as és 130-as szinten is abba hagyták s3-on.Neveket nem akarok mondani ,de a csapat tagoknak ismerni kell a legtöbbjét,hisz az elődeitek voltak.

  :thumbup:"Ha egyedül találod magad, zöld mezőkön lovagolva a tűző napon, ne aggódj! Az az Elysium, és már meghaltál!":thumbup: