Gladiatus - návrh/updaty

• Dobrý, smiem sa spýtať ako sa ešte starajú vývojary o hru ? Na gladiatuse som vyrastal a príde my dosť smutné aj keď tu sú nejaké novinky tak priemerne na SK serveroch je 300 ľudí. Mal by som návrh spraviť nejaký grafický update, určite by pomohli nové animácie typu keď prídete do Kováča zbraní a podobné, potom by určite pomohlo nová grafika mesta. 3D vyzualizácia. Redesign všetkých itemov lebo fakt vyzerajú staro. Dať si na to trochu práce, a potom spraviť reklamnú kampaň. Či reklamy na FB, Instagrame alebo ako reklamy na YouTube. Robiť už iba medzinárodné servery raz za pol roka. Určite by to potrebovalo zmeniť prémiovú menu. Tým štýlom že ľudia sú radi keď sú odmeňovaný. Zmeniť štruktúru toho ako fungujú. Vo výpravách a v žalároch by bola nejaká malá šanca že padne rubín. Zvýšiť likviditu rubínov. Myslím si že to by pomohlo, aj keď viem že vy na Slovensku asi nebudete mať nejakú právomoc rozhodovať ale podať návrh by nebolo zlé. S pozdravom DovZ.

• Ave gladiatori,

viackrat som to tu uz pisal, ale opakovanie je zrejme matka mudrosti..

Hra prezila klinicku smrt uz davno, nikto nepocital s tym, ze bude mat fanusikov dokonca aj v roku 2020.

Nema prideleneho ziadneho programatora a neviem o tom, ze by sa v tomto smere chystala nejaka zmena.

Za vsetko spomeniem len skutocnost, ze viac ako 2 roky cakame na spajanie serverov, no kedze si vyzaduje manualne zasahy, zrejme este nejaky cas cakat budeme.

Akekolvek poziadavky, tykajuce sa funkcionality alebo zmeny dizajnu, ci logiky proste nema kto realizovat.

Dakujem za pochopenie.

Boco

Boco

Dinosaur

Too long on duty