Yerin dibine girdim![]()
Dizi / Film / Anime Tavsiyeleri
-
-
San Andreas Fayı
Filmin içeriği hakkında bilgi
Ünlü kel kaslı bi abimiz oyunuyor / Dwayne adı
-
izlerken beynimin yandığı doğrudur
12 Monkeys
Beyaz şerit içinde yazıyor

izlerken beyin yakan dizilerden

Legion'u da öneririm . İzlerken bölümün sonuna kadar konuyu bağlayamadığım zamanlar olmuştu
-
Dark nasıl sizce ?
-
Good Will Hunting (1997)
-
" Barda " filmini izleyebilirsiniz.Türk yapımı gerçek bir olaydan esinlenmiş bir filmdir.Dram,psikoloji,suç,polisiye türündedir.Özellikle dram çünkü filmin esinlenildiği olay pek iç açıcı değil.
Filmin hikayesini attığım müziğin yorumlarında bulabilirsin.Müzikte ,filmin müziğidir.
-
-
Upgrade (2018)
-
Yeni ahit
Dünyanın yaradılışı ile ilgili yorumlamış bir film
7 hayat
7 tane kız kardeş birlikte gizli saklı yaşamaya çalışıyorlar
Ben anlatamadım ama heyecanlı ve aksiyonlu birşey
-
Anime olarak:
Tokyo Ghul öneririm.
Dizi Olarak:
Lost Dizisini öneririm sürükleyicidir.
Film olarak ise:
Özgürlük yolu filminin öneririm.
-
Anime olarak:
Tokyo Ghul öneririm.
Dizi Olarak:
Tokyo Ghoul en sevdiğim animelerimden, 1sezon finali hele..
Lost zaten efsaneler efsanesi. öneriler güzel.
-
Display More
Anime olarak:
Tokyo Ghul öneririm.
Dizi Olarak:
Tokyo Ghoul en sevdiğim animelerimden, 1sezon finali hele..
Lost zaten efsaneler efsanesi. öneriler güzel.
Yabancı diziler zaten efsane.
aimelere ise daha yeni takılmaya başladım ogame forumunda zorla başlattılar vee şuan ise kopamıyorum

-
-
ne önersem acaba?

-
Hannibal ;
Dizi, Red Dragon kitabındaki karakterlere riayet etmektedir. Tıpkı kitapta olduğu gibi, Hannibal Lecter son derece uzman bir psikiyatristtir. Son derece gizemli bir yanı olan Dr. Hannibal Lecter, yemek pişirme konusunda da ileri derecede uzmanlaşmıştır. Son derece etkileyici bir yapısı olan Dr. Hannibal Lecter ile FBI için suç profili çıkaran Will Graham’ın yolları kesişmiştir. Son derece yetenekli olan Will Graham, kendine özgü düşünme tarzı sayesinde katiller gibi düşünebilmekte ve onları bu sayede yakalamaktadır.
Will Graham’ın yakalamaya çalıştığı son katil ise, oldukça karmaşık bir düşünce yapısına sahiptir. Bu durum hem Will hem de FBI için önemli bir dezavantaj oluşturmaktadır. Dr. Lecter’dan yardım isteyen Will bu sayede yakalayamayacakları bir katil olmadığını düşünür. İşler ilk dönemlerde iyi gittikçe Dr. Hannibal Lecter ile ilgili gerçeği öğrenen Will için işler son derece karışık bir hal alacaktır. Yapımda özellikle etkileyici diyaloglar dikkat çekmektedir.
Dizi, psikolojik anlamda izleyicileri germeyi ve her bölüm gizem sağlamayı başarmaktadır. Bir bölümden sonra diğer bölüm merakla beklenmektedir. Bunun yanı sıra oyuncu seçimleri de son derece başarılıdır.
http://www.listefilm.com 'den alıntıdır. -
The Mentalist
2008'den 2015'e 7 sezon yayınlanmış kendi fikrimce efsane suç-gizem dizisi.
-
Nikita
Sanırsam 4 yıl yayınlanmış müthiş sürükleyiciliğe sahip, bol aksiyonlu, ajancılık dizileri sevenler için tam adres

-
Straight Outta Compton (2015)
Rap muzigin ilk yıllarını anlatıyor.
Guzel akıcı bir film.
Dr. Dre
Ice Cube(adamım)
Easy-E
-
Her gece film icin o site senin bu site benim gezmekten yorumdum

guzel film izleyenler yardımcı olun
ozellikle son donemlerde cıkmıs adından gerektigi kadar soz ettirememis guzel filmler arıyorum
edge of tomorrow
guzel bir bilim kurgu filmi
Come find me when you wake up
-
Mr and Mrs smith
Diktatör
-komedi
Linkleri bulamazsan mesaj at özelden