Zincirsiz filmi sarabilir.
Dizi / Film / Anime Tavsiyeleri
-
-
Knives Out
Yeni bir film. Çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim.

-
+1
Sinemadayken gitmiştim. Güzel film olmuş.
Az önce Ateş Hattında'yı izledim. Clint Eastwood oynuyor. Ben de onu önereyim. 1993 yapımı

-
Display More
+1
Sinemadayken gitmiştim. Güzel film olmuş.
Az önce Ateş Hattında'yı izledim. Clint Eastwood oynuyor. Ben de onu önereyim. 1993 yapımı

Az sonra izlerim.
"1917" yi izledim o da güzel ve sürükleyici.
Oyun olmayınca boş vakit çok.
-
Das Leben der Anderen(2006)
Quote1984 yılının Doğu Almanya'sında geçen bu politik gerilim filminde, ülkenin güçlü gizli polis örgütü Stasi'nin yetenekli istihbarat elemanı Yüzbaşı Gerd Wiesler'in (Ulrich Mühe) rejim karşıtı olabilecekleri düşünülen bir sanatçı çifti gizlice dinleyip takip ederken yavaş yavaş yaptığı işten pişmanlık duyması anlatılmaktadır.
-
The Americans

Dizi 80'li yıllarda Amerika'da yaşayan Elizabeth ve Philiph isimli KGB ajanı bir çifti konu edinmiştir. Çift, Merkez tarafından verilen görevlerini yerine getirirken aynı zamanda omuzlarında iki tane ergen evlatlarının yükünü de taşımaktadır. Çocuklar ise "seyehat acentesi işletmecisi" sandığı ebeveynleri tarafından Amerikalı bireyler olarak yetiştirilmektedir.
Dizi 6 sezondan oluşuyor, 3 sezonu tamamladım. 2. sezonun finali şok ediciydi. Diziyi araştırırken gördüğüm yorumlarda dizi finalininde gerçek bir final olduğu ve merak edilen tüm sorulara cevap verildiği söyleniyor. Ayrıca dizinin yapımcısı eski bir CIA ajanı. Dizinin jeneriği ise favori jeneriklerim arasında. Misal La Casa de Papel'de jeneriği izlemeden geçerken bu dizide her bölümde izliyorum
-
Kolayca erişilebilsin diye filmlerin imdb sayfasına bağlantı paylaşabiliyor muyuz?
İzin yoksa silin ya da ben sileyim.
Son iki ayda izlediğim filmlerden en beğendiklerim:
Death and the Maiden (1994)
The Talented Mr. Ripley (1999)
Parenthood (1989)
Grosse Pointe Blank (1997)
Zodiac (2007) Bu bilindik bir film ama yine de yazdım.
Bringing Up Baby (1938) Bir de bu film var ama hiçbirinizin izleyeceğini sanmıyorum.
Bu güne dek en çok güldüğüm filmlerden biri oldu.
Hepsini zaten izledim ya da ilgimi çekmedi izlemem derseniz birkaç film daha yazabilirim.
-
Film Adı : Once Upon A Time In Hollywood
Mükemmel bir rota üzerinde ilerleyen filmdi. Sıradan diyaloglar bile hiç sıkmadan izlettirdi. Oyunculuk içinde oyunculuk izliyorsunuz adeta

Spoilersiz Not: İzlemeden önce bir araştırma yapılması gerekebilir. Türk olduğumuz için Amerika'da yaşanan bazı olaylardan bilgimiz olmayabilir.
Film Roman Polanski'nin eşi Sharon Tate ve 2 misafirinin Marlyn Manson tarikatı tarafından katledilişinin alternatifi olarak yapılmış.
-
Öncelikle tüm Marvel filmleri hastasıyım
Sihirbazlar çetesi büyük ihtimalle izlemişsinizdir
Taxi seriside olabilir
-
Unsere Mütter, Unsere Väter
Unsere Mütter, Unsere Väter 2. Dünya Savaşı'nı konu alan Alman yapım bir mini dizi. Nazi ordusunun Doğu Cephesi'nde Moskova'ya doğru kesin zafere ilerleyen aynı birlikte görevli abi-kardeş, başka birlikte görevli bir hemşire, şarkıcı olmaya çalışan bir genç kadın ve Alman vatandaşı olan Yahudi bir terziden oluşan beş yakın arkadaşın savaş sırasındaki hikâyelerinin anlatıldığı bir dizi. Ancak pek çok diziden farkı savaşı değil, savaşın insanları getirdiği hali en çarpıcı şekliyle anlatıyor. Üstelik de savaşın kaybedenler gözünden bu denli iyi anlatılması mümkün olamaz desek, ne denli kaliteli bir yapıt olduğunu anlatmış oluruz... -
Unsere Mütter, Unsere Väter 2. Dünya Savaşı'nı konu alan Alman yapım bir mini dizi. Nazi ordusunun Doğu Cephesi'nde Moskova'ya doğru kesin zafere ilerleyen aynı birlikte görevli abi-kardeş, başka birlikte görevli bir hemşire, şarkıcı olmaya çalışan bir genç kadın ve Alman vatandaşı olan Yahudi bir terziden oluşan beş yakın arkadaşın savaş sırasındaki hikâyelerinin anlatıldığı bir dizi. Ancak pek çok diziden farkı savaşı değil, savaşın insanları getirdiği hali en çarpıcı şekliyle anlatıyor. Üstelik de savaşın kaybedenler gözünden bu denli iyi anlatılması mümkün olamaz desek, ne denli kaliteli bir yapıt olduğunu anlatmış oluruz...Güzel dizi, 2. Dünya Savaşı bu kez Almanların gözünden;
dizinin başlangıcından sonuna karakter değişimlerini yalın ve etkileyici işlemişler,
Ölmekten, öldürmekten korkan bir insanın nasıl canavarlaşabileceğini , onurlu bir subayın nasıl savaş karşıtı bir insana dönüştüğünü, savaşların kazananı olmadığı gibi , savaşı çıkartanın tek bir taraf olmadığını da anlatıyor.
-
Film
Snatch
dizi
mindhunter
anime
the promised neverland
-
Unsere Mütter, Unsere Väter 2. Dünya Savaşı'nı konu alan Alman yapım bir mini dizi. Nazi ordusunun Doğu Cephesi'nde Moskova'ya doğru kesin zafere ilerleyen aynı birlikte görevli abi-kardeş, başka birlikte görevli bir hemşire, şarkıcı olmaya çalışan bir genç kadın ve Alman vatandaşı olan Yahudi bir terziden oluşan beş yakın arkadaşın savaş sırasındaki hikâyelerinin anlatıldığı bir dizi. Ancak pek çok diziden farkı savaşı değil, savaşın insanları getirdiği hali en çarpıcı şekliyle anlatıyor. Üstelik de savaşın kaybedenler gözünden bu denli iyi anlatılması mümkün olamaz desek, ne denli kaliteli bir yapıt olduğunu anlatmış oluruz...mesela band of brothers var hbo yapımı ben o diziyi yarıda bıraktım çok fazla amerika yi övüyorlar dizide almanlari ise çok ezikledikleri bir dizi tek taraflı bir diziydi.
bu sizin önerdiğiniz ise sanırım almanlarla tarafından yapılan tek dizi galiba
-
Yeni çıkanlardan, Alice in Borderland güzel.
Cobra Kai eğlenceli.
Better Than Us
Kiss Me First
Into the Night
Extracurricular
Sweet Home
To the Lake
-
Brooklyn Nine-Nine
Suç-Polisiye-Komedi türünde. Sosyal medyada önüme düşüyordu çeşitli gönderiler. İzledim ve hoşuma gitti. Bu kadar.
-
The100 dizisi.