Pravila Igre

 • Navedena pravila važeća su za sve Gladiatus servere.
  Ukoliko smatrate da ste kažnjeni iako niste krivi, molimo Vas da kontaktirate podršku na http://support.ba.gladiatus.gameforge.com
  Molimo Vas da uzmete u obzir kako zbog uvjeta o privatnosti možemo obrađivati zahtjeve i primjedbe jedino za one korisničke za koje njihov vlasnik da odgovarajući potvrdu.


  1. Višestruki korisnički računi i Dijeljenje IP adresa
  Svakom igraču dozvoljeno je korištenje više od jednog korisničkog računa po serveru. Oni nam trebaju biti prijavljeni koristeći se postojećom opcijom unutar same igre. Istu funkciju potrebno je koristiti ukoliko više od jednog igrača pristupa igri sa iste IP adrese. Višestruki korisnički računi kao i igrači koji dijele IP adrese su automatski ograničeni pravilima vezanim uz iste, i zaobilaženje pravila putem drugih igrača nije dozvoljeno.


  2. Dijelenje korisničkog računa
  Dijelenje podataka za prijavu nije dozvoljeno dijeliti s drugim igračima.


  3. Eksploatacija bugova
  Eksploatacija i korištenje bugova ili grešaka u programiranju u osobnu korist je strogo zabranjeno. Ukoliko igrač primjeti bug, obvezan je isti prijaviti podršci.


  4. Botovi i Skripte
  Korištenje software-a ili skripti kako bi se ostvarila prednost nad ostalim igračima je zabranjeno. To uključuje korištenje botova, makroa ili bilo koji drugi tip automatskih skripti.


  5. Prijetnje u stvarnom životu
  Iznošenje namjere da želite nauditi bilo kojoj osobi (korisnicima, članovima tima ili predstavnicima Gameforge-a) je strogo zabranjeno.


  6. Sadržaj
  Sljedeći sadržaj nije dozvoljen niti u jednoj platformi vezanoj uz Gladiatus:

  uvrede (ovo uključuje i jasne i suptilne uvrede na profilima, korisničkim imenima, porukama, vijestima, nazivima saveza, profilima saveza, itd.) kao i nedolično ponašanje prema drugim ljudima

  politička ili vjerska mišljenja, pornografija, rasistički ili ekstremistički pogledi ili izrazi u bilo kojem obliku

  spam i reklamiranje bilo kojih drugih poslova, organizacija ili stranica koje nisu vezane uz Gameforge

  Jezik – Hrvatski, bosanski i srpski su službeni jezici na ba.gladiatus.gameforge.com, međutim tolerira se i engleski.

  Lažno predstavljanje kao član tima (član tima zajednice ili kao zaposlenik Gameforge-a) s ciljem objavljivanja krivih informacija ili prijetnji drugim korisnicima je zabranjeno.


  7. Prava i Uvjeti
  Prava i uvjeti nadopunjavaju ova pravila stoga je potrebno na iste obratiti pozornost.