Se preconizează implementarea transferului de rubine între servere?

• Salut,

Aș dori să revin la joc, însă dețin un cont mai vechi pe un server anterior și intenționez să încep activitatea pe un server nou. În acest context, contul existent dispune de un anumit număr de rubine pe care mi-aș dori să le pot utiliza pe un alt server.

Vă rog să îmi comunicați dacă există posibilitatea transferului acestor resurse între servere.

În cazul în care această opțiune nu este disponibilă în prezent, aș dori să știu dacă există planuri sau intenții de implementare pe viitor.

Consider că o astfel de funcționalitate ar aduce beneficii atât jucătorilor vechi, cât și celor noi, oferindu-le posibilitatea de a continua progresul realizat și de a se adapta mai ușor la serverele noi.

Înțeleg rațiunile comerciale din spatele limitărilor existente, însă apreciez că fidelizarea jucătorilor care investesc timp în joc poate contribui, pe termen lung, la o implicare și mai mare din partea acestora.

Vă mulțumesc pentru timpul acordat și aștept cu interes răspunsul dumneavoastră.