NPC lere eşya satıyorum. Eğitim için geçtiğimde gold kayboluyor. Örn 100k lık eşya satıyorum, eğitim yapmak için NPC e tıklayınca 10-15k ya düşüyor. Bu sorunu 1-2 gündür yaşıyorum. Gerekli görürseniz video kaydı alabilirim. Ya da hesabımı inceleyebilirsiniz
NPC bug sorunu
-
- Oyun
- nooburak
-
-
Bu sorun şu an aktif olan eğitim indirimini kullanmamı engelliyor. Bunu da belirtmek isterim. Eşya satıp eğitim yapamıyorum...
-
NPC lere eşya satıyorum. Eğitim için geçtiğimde gold kayboluyor. Örn 100k lık eşya satıyorum, eğitim yapmak için NPC e tıklayınca 10-15k ya düşüyor. Bu sorunu 1-2 gündür yaşıyorum. Gerekli görürseniz video kaydı alabilirim. Ya da hesabımı inceleyebilirsiniz
Farklı bir tarayıcıdan dener misin sorun devam edecek mi?
-
Deneyeceğim şimdi fakat boşa giden altınlar ne olacak? Eğitim basamadığıma mı üzüleceğim? Giden altınlara mı?
-
Farklı tarayıcılarda aynı. Hatta sayfayı yeniledikçe 10-15k altın yok oluyor
-
-
Çok sık işlem yapmamaya çalış lütfen. Kanıtları ise bizlere destek sistemi üzerinden ilet ki biz de bunları oyun geliştiricilerine bildirebilelim. Öncelikle bizler bi inceleyelim tabii ki

-
Yardım(destek) kısmına giriş yapamıyorum. Şifre unuttum yapıyorum. Mail geliyor şifre değiştiriyorum fakat desteğe giriş yapamıyorum. Kaydol seçeneği de çözüm olmadı. Ve maalesef hepsinin kanıtı yok. Böyle bir şey olacağını tahmin etmediğim için kayıt altına alamadım. Hesabımın 16-17 Mart tarihindeki işlemlerinde sorun yaşadığımı biliyorum. Destek bölümüne giriş yapabilirsem destek talebi oluşturacağım.
-
Kolay gelsin luck bey gördüğüm kadarıyla en aktif adminimiz sizsiniz, ben size forum üzerinden nasıl pm atacağım deniyorum deniyorum olmuyor, oyun içi ticketlerimde admin ismi belirtmem mi lazım daha hızlı geri dönüş almam için beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler keyifli forumlar 😊
-
Profilinzdeki " Conversations " mısmından " + " butonuna tıklayıp pm konuşması başlatabilirsiniz.