Kazamata Britanniában

• Sziasztok!

Azt szeretném megtudni van-e bármilyen leírás, tájékoztató arról, hogy az új tekercsek milyen tulajdonságokkal bírnak, és milyen (mennyi) nyersanyag kell a kovácsoláshoz.

Szerintem ez minden játékost érdekelne.

Segítő válaszotok előre is köszönöm: Sylvi

Ui.: olyan régen jártam itt, hogy az eredeti nevemmel nem tudtam bejelentkezni...

• Szia!

Egyelőre nekünk is ennyi információ áll a rendelkezésünkre, de ha lesz további hivatalos információ a frissítésben lévő újdonságokkal kapcsolatban azt igyekezni fogunk közzétenni számotokra!

Ennek hiányában viszont marad a frissítés utáni tapasztalatcsere egymás között.

• van értelme mikor egy csomo ember kizártak... és szinte csak Románok botoznak. Mert ez a francia senki házi admin bannolgatott.. mit fejlesztenek őszintén ezzel el is üzte a játékosok 95%át.. élet nincs már a szervereken.. kedves Gameforge at nézhetne az adminok viselkedését.. szerintem sok ember le értekelte a válaszait. És amugy Discordon is ki vannak beszélve tisztelt sirnuma barátom is irta legalizalni kene a botot.. hamár a kedves Klaus 5éven át folyamatosan tolta es ebbe a percekbe is nyomja mindenről tudok sajnos.. de ez az igazság hányadék az egész. Te meg dirnon nem is vagy rendes admin magyar szervereken 1-2ember ha van az se sokáig amugy ott is botoztak 1x nem adtatok bant. Nem csináltatok semmit Ugy hogy te is büszke lehetsz magadra.

• érdekes dolgok vannak itt biztos 2k+euroba rendelgeti a rubint ezért nem merte a francia Meave ki zárni Klaust. Gameforge vicc hogy Metinbe legalizalta a botot itt meg szivassák a népet...

• Kedves Fuzione.!

Remélem megkönnyebbültél, hogy kiírtad magadból itt is ami bánt. Azonban megkérlek hogy a továbbiakban mellőzd a személyeskedést és a csapattagok szidalmazását. Mert ha ennek nem teszel eleget sajnos kénytelenek leszünk szankciókkal élni.

A szabályokat betartva a legtöbb dologról bátran lehet kultúrált keretek között beszélgetni a fórumon, azonban az átláthatóság érdekében, ami nem ehhez a témához tartozik arról egy másik témába beszélgess.

Ha még nincs olyan téma amiről beszélgetni szeretnél másokkal bátran nyithatsz egyet.

Viszont a kitiltások nem tartoznak azokhoz a témákhoz, amelyekről itt fórumon lehetne beszélni. Így kérjük az ezzel kapcsolatos beszélgetések mellőzését a fórumon. Kitiltással kapcsolatos esetekben kérjük a jegyrendszeren keresztül forduljatok hozzánk!

További jó fórumozást kívánok mindenkinek!