Zmiana mistrza gildii

• Na 306 opowiedzi gram mistrz dostał bana, że pomyśleliśmy, że to na krótki czas, ale niestety bardzo długo go nie ma. Gdzie znajduje się oznaczenie o zdjęciu mistrza i ustanowienie nowego, siedzę już od kilku godzin i nie można znaleźć takiego urządzenia. Google podaje, że można uzyskać wsparcie, ale nie można znaleźć takiego zastosowania, co dotyczy tylko i wyłącznie zgłoszenia innych obrazów niestety nie.

Krótko mówiąc, jak i gdzie dotyczy kontakt z opiekunem zem serwera.

noszenia bardzo dziękuję za pomoc.

In 306 stories, the game master was banned. We thought it was for a short time, but unfortunately, he hasn't been there for a very long time. Where is the tag for the master's photo and setting a new one? I've been stuck here for several hours and can't find such a device. Google says you can get support, but I can't find any such application, which only applies to reporting other images, unfortunately not.

In short, how and where should I contact the server maintainer?

Thank you very much for your help.

• Jeśli mistrz nie ma perm bana (stały, do 2038 roku itd) to na 99,9% nic z tym nie zrobisz. Z poziomu gracza nie ma możliwości go odwołać i mianować innego gracza. Albo wróci do gry i samodzielnie ustąpi ze stanowiska albo po prostu do końca gry (lub ewentualnych zasad) nic się nie zmieni.

Admin w zasadzie ma podobne prawa z tym, że nie widzi logów kto zajumał medyka gildyjnego czy odpalił błogosławieństwa w gildii xD

Można teoretycznie pisać ticket o przekazanie rangi ale wiem, że to jedynie jest rozpatrywane jeśli stroną jest sam mistrz gildii i ma stałą karę. W innym przypadku brak wsparcia.

PS. Mnóstwo gildii w ten sposób przepadło.

• Ok, załóżmy że dostał bana do 2038 roku gdyż tego poza suportem nie wiemy. to gdzie mógłbym napisać bo nigdzie nie widziałem takiej możliwości takiej opcji umożliwiającej mi opisanie problemu i otrzymania od nich odpowiedzi.

Padło określenie ticket ale gdzie mogę to znaleźć, jedynie znalazłem zgłoszenie obrazy z opisem że inne nie będą rozpatrywane więc mojego problemu nie mogę tam zgłaszać.

• Oleją cię, mieliśmy taki sam problem w gildii, wiele osób próbowało, ale administracja gry ma takie problemy graczy w poważaniu. Zero wsparcia w takiej sytuacji.

Nic nowego, kiedyś jak lider znikał to dało się napisać na support żeby zmienili, teraz tego nie robią, bo "regulamin" to niech dadza opcje że po x czasu nieaktywności można zrzucić lidera, bo sam pisałem bo u mnie w gildii lider afk od roku i oni nie mogą pomóc

• Ja bym tylko chciała przypomnieć Państwu, że w chwili tworzenia nowego konta na forum gladiatus każdy z Nas akceptował pewne reguły. Dlatego wnoszę o powściągliwość w wyrażaniu opinii, które w jakikolwiek sposób narażają na szwank nieposzlakowaną opinię członków administracji. Wszak powszechnie wiadomo, że moderatorzy to istoty niemal eteryczne, żywiące się wyłącznie regulaminem i poranną rosą.