neden yeni açılacak TR sunucusunun duyurusu yapılmadı?
yeni sunucu duyurusu
-
- Oyun
- gameren
-
-
Bir an yeni sunucu duyurusu sandım

-
Bir an yeni sunucu duyurusu sandım

evet yarın yeni sunucu açılıyor discordda duyurmuşlar. ama Türkiye tarafından hiç ses çıkmıyor bütün diğer yerlerin konuları açıldı bizimki yok
-
XD
-
.
-
.
-
.
-
Today is a difficult day for Türkiye. Exactly three years ago, we experienced a major earthquake. And a meaningful post about it was made on the TR forum. Our forum administrator is here and will provide the necessary explanation.
-
-
forum.gladiatus.gameforge.com/attachment/10672/
An emergency alarm has been sent. They will probably fix in a month. Or later xD
Yaşadığın sorun ne ise lütfen PM üzerinden benimle iletişime geç.
-
Today is a difficult day for Türkiye. Exactly three years ago, we experienced a major earthquake. And a meaningful post about it was made on the TR forum. Our forum administrator is here and will provide the necessary explanation.
Ne alaka be. Yeni sunucu açılacağı 2 gün önceden belli. Onun için hazırlayacağı gönderi en fazla 5 dakikasını alır. Sonrasında deprem için hazırlayacağı gönderi için 2 günü kalıyor. Vakti yoksa yeterli gelemiyorsa görevi bırakabilir ya da yeni yetkili alınabilir.
-
Türk forumunda duyuru bile yapılması günleri alıyor bu durum rahatsız edici bir durum.
-
.
-
Türk forumunda duyuru bile yapılması günleri alıyor bu durum rahatsız edici bir durum.
Bu senin en küçük sorunun, dostum. Örneğin Polonya eyaletinde, yeni eyalet açıldıktan sadece 1,5 gün sonra bir dizi yasak getirildi. İnsanlar bot kullandıkları için cezalandırılmadan önce centurion satın alacak zaman bile bulamadılar xD
Tam olarak anlayamamakla birlikte , bizden daha kötü serverlar olduğunu fark ettik.