Merhaba,
Yaklaşık 3 aydır Gallia sunucusunda oynuyorum. 2 aydır hiç bir problem olmadan TL ile yükleme yaptım. Yaklaşık 1 aydır ödeme yöntemi sadece Euro olarak çıkıyor. Ticket açıyorum eski açılan konuları ve oradaki çözümlere bakıyorum sorunum çözülmüyor. Ticketlarda herkes topu birbirine atıyor. Siparişten, çeşitli ordan bug bir kişi cevap veremiyor. Bilgisayarımda VPN yüklü değil. Opera kullanmıyorum. Farklı pc den giriş hiç yapmadım. Sadece isim değiştirmiştim ondan da olduğunu düşünmüyorum. Kalıcı bir çözüm arıyorum. Eğer çözüm yoksa da bari bir tane 5x TR sunucusuna şutlayın orada oynayalım. Yazıktır bu kadar emek veriyoruz arkadaşlar. TL ile yaptığım dökümanları ileteyim, canlı konum atayım wpdan neyi düzeltemiyorsunuz anlamıyorum.
--Diyeceksiniz o zaman avrupa sunucusunda oynamasaydın? Haklısınız ama 5x sunucu arıyordum TL ile ödeme görünce daldım direkt dikkat etmedim. Çok eskiden oynuyordum oyunu. Geri dönmüştüm.
Sayın Moderatörler, forum dışında işlem yapabiliyor musunuz? Çözüm öneriniz nedir? Sizlerden yardım rica ediyorum.