Gallia Yakut Sorunu Hk

• Merhaba,

Yaklaşık 3 aydır Gallia sunucusunda oynuyorum. 2 aydır hiç bir problem olmadan TL ile yükleme yaptım. Yaklaşık 1 aydır ödeme yöntemi sadece Euro olarak çıkıyor. Ticket açıyorum eski açılan konuları ve oradaki çözümlere bakıyorum sorunum çözülmüyor. Ticketlarda herkes topu birbirine atıyor. Siparişten, çeşitli ordan bug bir kişi cevap veremiyor. Bilgisayarımda VPN yüklü değil. Opera kullanmıyorum. Farklı pc den giriş hiç yapmadım. Sadece isim değiştirmiştim ondan da olduğunu düşünmüyorum. Kalıcı bir çözüm arıyorum. Eğer çözüm yoksa da bari bir tane 5x TR sunucusuna şutlayın orada oynayalım. Yazıktır bu kadar emek veriyoruz arkadaşlar. TL ile yaptığım dökümanları ileteyim, canlı konum atayım wpdan neyi düzeltemiyorsunuz anlamıyorum.

--Diyeceksiniz o zaman avrupa sunucusunda oynamasaydın? Haklısınız ama 5x sunucu arıyordum TL ile ödeme görünce daldım direkt dikkat etmedim. Çok eskiden oynuyordum oyunu. Geri dönmüştüm.

Sayın Moderatörler, forum dışında işlem yapabiliyor musunuz? Çözüm öneriniz nedir? Sizlerden yardım rica ediyorum.

Claudius

FastFooD

• Sadece sunucuya belirtilecek para birimini değiştirdiler, örneğin uluslararası sunucuda oynayacaksanız her zaman euro kullanacaksınız, Türk sunucusunda oynayacaksanız TL kullanacaksınız, bu konuda bizi zor duruma sokuyorlar ve çoğu yanıtları oyunu herkes için adil hale getirmek yönünde.

• Bu söylediğin mantıksız yeni hesap açınca yada şuanki hesabım TL idi zaten. Başka bir problem var burada yada bilerek yapıyorlar. İnsanlara TL ödeme yaptırıp oyuna alıştırıp sonrasında Euro ya çeviriyorlar hesap çöp olsun diye

• Bu mantıklı çünkü 2 ay boyunca oynadığını ve TL kullandığını, son bir aydır ise euro kullandığını söyledin ve bir ay önce birleşmelerin ardından para birimi değiştirildi. Yani insanlar artık globallerde Türk lirası kullanamayacaklar.

• Dediğinde haklısın ama bu bir kumar oluyor? Yarın öbürgün TR server ı da birleşirse aynısı mı olacak? Cent bitene kadar oynarım baktım düzelmedi kapatırım gider benim gibi tonla kişi olduğuna eminim kendileri bilir

• Evet, birleşme gerçekleşirse tekrar euroya geçecek ama bu muhtemelen 2-3 yıl sonra olacak. Ancak, birleşme olmadan ne kadar para kaybettiklerini görmeden bunu değiştirmeyeceklerini ummayın.

• Burada hiçbir şekilde dolandırıcılıktan söz edemeyiz — bu sadece bir iştir.

Ve her işletme doğal olarak kendi çıkarlarını korur.

Bence gelirleri büyük ölçüde düşecek, çünkü tek bir altın set için 300 yakut (~20€) ödemeye hazır oyuncu yüzdesi gerçekten çok düşük.

Bu değişiklikten önce Türk aracılar inanılmaz büyük siparişler veriyordu.

Görünüşe göre GF, kârından vazgeçme pahasına “denge ve adalet” sağlamaya çalışmış — ki onları tanıyan biri için bu oldukça alışılmadık, çünkü genelde oldukça açgözlüdürler.

Ama… söylediğim gibi, bizim için bu bir oyun.

Onlar için ise bu bir iş.

Bol şans!

Google Translate

• Merhabalar Gallia serverinden 1071 ANATOLİA ittifak adına yazıyorum. Bu serverda aktif türk arkadaşlarımızla birlikte sohbet ederek yardımlaşarak oynamaya çalışıyoruz. Fakat Bu euroya dönme işi tamamen hayal kırıklığı oldu. Burada şirketin adilliğinden bahsediliyor. Ya arkadaşlar oyunun neresinde adillik var. Pushing serbest olan bi oyunda 5 seviye adamın eğitimlerinin 200 e pumplanmasında hiç bi sıkıntı yokta. Euro TL olayındamı şirket adil yapmayın gözünüzü seveyim. Şurada 13 aktif oyuncu bulmuşuz eğleniyoruz. Bir an önce TLye dönmesi umuduyla bekliyoruz.

Teşekkürler

• Resmen dolandırıcılık TL ile alıştırıp yatırım yaptırıp sonrasında euro ile yapılmasını istiyorlar. Daha çok beklerler. Cent bitsin bitene kadar süreleri var düzelmezse de bana eyvallah bu yazıyı da özellikle yazdım herkesin görmesi için. Yeni başlayacak olan Türkler bu rezilliği görsün.

• Türk lirası olarak başladık ama şuan euro olduğu için yakut bittiğinde muhtemelen eğer türk lirasına dönmemiş olursa bütün türk hesaplar oyunu bırakmak durumunda kalacak. Buna yetkililerin bir çare bulması gerekiyor. Adalet sağlandığı düşünülürsa türk oyuncular da düşünülmeli ve buna uygun bir yeni ödeme sistemi sağlanmalı. Türk oyuncu sayısı bu oyunda oldukça fazla... Umarım bunu yetkililer görür ve gerekeni yaparlar

• Söyledikleriniz duygusal, mantıksal değil. Duruma dünyanın geri kalanının gözünden bakmayı deneyin — onlar hiçbir zaman Türk lirasıyla yakut satın alma imkânına sahip olmadı. Onlar için de bu durum bir tür haksızlık olarak görülüyordu. Evet, GF’nin fiyatlarının anormal ve gerçek dışı olduğunu tamamen kabul ediyorum. Sunulan kalite ve hizmetler için bu fiyatlar kesinlikle hak edilmiyor bile diyebilirim. GF’nin yapmaya çalıştığı şey aslında sistemi herkes için eşitlemek, daha adil hale getirmek. Tepkiniz anlaşılır, sizi gerçekten anlıyorum. Ama günün sonunda… bu bir iş. Ve her iş kendi çıkarlarını korur.

Google Translate

• Tracker mantıksal yaklaşacaksan eğer adaletli olacaksın. O zaman TL ile başlatmayacaksın. Evrensel euro yapacaksın bizde hiç başlamayacağız. GF bir firma kabul o zaman ticaretini ahlaklı yapacak dolandırıcılıkla değil.

• Birçok kişinin bu konu hakkında yorum yapmaya başladığını ve bu para birimi güncellemesi hakkındaki görüşlerini paylaştığını fark ettim. Ancak herkes birkaç gerçeği unutuyor: Türk oyuncular çok ucuz yakutlara sahipti, bu da birçok kişinin yakutları sadece Türkiye'den değil, aynı zamanda şu anda değerinden daha ucuza satan tüccarlardan da satın aldığı anlamına geliyordu. Bu kötü bir şey miydi? Bir yandan evet, ama diğer yandan bu durum piyasayı canlandırdı ve giderek daha fazla oyuncu oyuna geri döndü, çünkü bugünlerde bir pakete 20 avro harcamak ne ki, ama GF'nin oyunculara nasıl davrandığını düşünürsek 200 avro biraz fazla, 2018'de büyük bir güncelleme yapıldı ve o zamandan beri oyun ölmek üzere. Yöneticilerin uyguladığı kurallardan bahsetmiyorum bile, ama tabii ki bu tüm oyuncular için geçerli değil. Diğer bir sorun da adil oyun. Oyunu herkes için adil hale getirmek için mi yaptılar? İki yıl sonra Türk sunucuları global sunucularla birleştirildiğinde ve diğer sunuculardaki oyuncular Türk sunucularının çok gerisinde kaldıklarında kimse oynamayacaksa, insanlar ne diyecek? Bu, Gladiatus'ta gördüğüm en büyük p2w etkinliği olan son etkinlikte zaten açıkça görülüyor. Örneğin, EN sunucularında maksimum 300 saldırı olduğu ve bir oyuncunun iki seviyede sadece 100'e ulaşabileceği yeni sunucularda, TR sunucusunda en iyi oyuncu şimdiden 112'ye ulaşmış durumda ve etkinlikteki saldırılar kişi başına 4.000'e ulaşıyor.

GameForge'un bir hayır kurumu olmadığını anlıyorum, ama gerçekçi olalım, bu oyun 2018'de durdu ve o zamandan beri hiçbir şey yapılmadı. GF'nin tek yaptığı şey, örneğin bu tür etkinliklerle veya Türk lirası kaldırarak oyunculardan giderek daha fazla para almak. Aslında pek çok yönden geliştirilebilecek harika bir oyuna bunu yapmaları çok üzücü, ama dedikleri gibi, GreedForge, hepsi bu kadar. Gelir rakamları düşene kadar hiçbir şey değişmeyecek. Bu yüzden tek söyleyebileceğim, yakut satın almayı bırakın, o zaman ne kadar çabuk fikir değiştireceklerini göreceksiniz, çünkü birisi TL karşılığında yakut satın alanların sayısını gördüğünde, fiyatı EUR olarak belirlediklerinde de aynı olacağını düşünmüş olmalıdır.

Ve bunun sadece iş olduğunu söyleyenler, GF örneğinde olduğu gibi, işinizi mahvetmek iyi bir düşüncedir.

• Türk serverlarında 5000 rubin sadece 20€'ya alınabiliyormuş?

Uluslararası/birleştirilmiş serverlarda ise aynı 5000 rubin için 220€ mu ödemek gerekiyor??

• Türk serverlarında 5000 rubin sadece 20€'ya alınabiliyormuş?

Uluslararası/birleştirilmiş serverlarda ise aynı 5000 rubin için 220€ mu ödemek gerekiyor??

Uluslararası ve birleştirilmiş sunucularda fiyatlar Euro cinsinden belirtilmiştir, ancak Türkiye'de hala TL cinsinden fiyatlandırma yapılmaktadır.

• Ben buraya hayatım boyunca hiç yazmadım fakat bugün yazmak istedim. Çünkü adil olmadığınızı düşünüyorum asla asla dengeli alınmış bir karar değil sv başında tl olan oyun adalet adı altında Euro ya dönüyor ben Türkiye de euro mu kazanıyorum ? Şimdi diyeceksiniz ozaman globalde oynama neden oynamayacam ?siz benim yaşam koşullarıma göre oyunu organize etmek zorundasınız. Yakuta tl cinsinden makul bir zam yapsaydınız asla itiraz etmezdim ama bir sürü Türk oyuncusu olan bu swde para birimini Euro’ya çevirmek bizi kaybetmektir 8 arkadaşımla birlikte bu geceden itibaren oyunu bırakıyoruz herkese iyi oyunlar