heesap sorunları

• Contents [Hide]

Eyvah!

İstikrarsızlık, gümrük sorunları, durgun bir gümrük ticareti, vergi gelirlerinde eksiklik ve boialan bir devlet hazinesi. Roma`nın başında bir sürü sıkıntı olduğu için yolsuzluk artıyor. Şu an sen bile dolandırıldın! Bekçiler bundan dolayı çok üzgün ama şu an ellerinden bir şey gelmiyor.

BU NE DEMEK OLUYOR

• Merhaba, il 65 Scythep benim yakut alım birimim Euro'ya dönüştü. 1 haftadır böyle sanırım, geçen hafta kıbrıstaydım ondan olabilir mi diye düşünüyorum ama şimdi geri döndüm ve hala bu sorunu yaşıyorum, 2 güne anlaşmalarım bitecek ve ben bu tür bir para kazanmıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

• Merhaba, il 65 Scythep benim yakut alım birimim Euro'ya dönüştü. 1 haftadır böyle sanırım, geçen hafta kıbrıstaydım ondan olabilir mi diye düşünüyorum ama şimdi geri döndüm ve hala bu sorunu yaşıyorum, 2 güne anlaşmalarım bitecek ve ben bu tür bir para kazanmıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Normalde 1-2 haftaya düzelmesi gerekiyor. Beklemekten başka çare yok

• Bir ara güncelleme ile bütün server oldu.

Hatta düzelmeyecek söylendi düzeldi.

ama benim başıma normalde hiç gelmedi.

DNS ayarlarını değiştiren programlardan kaynaklanıyor sanırım.

• VPN kaynaklı oluyor genelde. Bazende üstteki arkadaşın dediği gibi farklı ülke geçişi kaynaklı oluyor. Yaşadığınız bölgeye bir kaç haftada uyum sağlıyor ama VPN her defasında Bilgisayarda kullanırken mutlaka VPN uygulamasından tarayıcıyı dışlamak gerekiyor. Ya da oyun oynarken VPN kullanmayın hiç