Display MoreDisplay MoreArkadaşlar ben server TR server 63 de oynuyorum şuan bizde hala TL geçerli, bence sizin sorununuz server taşındığı için anlık olarak 7 gün boyunca server değişikliğinden dolayı Euro politikasına taşındı nedeni şu olabilr.
1) server değişikliği olduğu için yeniden isim belirlediniz aynı isimle devam bile etseniz bir anda oyun sizi proxy gibi görebilir bu yüzden sizi bir süre euro bölgesinde tutabilir. Ama bu kesin bir neden değil!!!
2) Server Değişikliği sırasında sizin sunucunuz taşındı ve başka bir sunucuya atandınız yine bu yüzden ödeme politikası değişebilir.
3)Eğer hala TL ödemesi ile alım yapabilen varsa aranızda bunun nedeni de Operatör (Turktelekom,Turkcell vs ama türkyi menşeili) interneti kullanmasıdır. Bir etrafınıza sorun eğer öyle ise kesinlikle 7 gün içinde ya da 72 saat içersinde TL ye geri döneceksiniz demektir.
Yani demek istediğim illa proxy veya VPN kullanmaktan kaynaklanmaz bu sorunlar haberiniz olsun.
İyi oyunlar dilerim.
şu anda oynadığım sunucu yeni birleşmedi yaklaşık 3 sene önce birleşti euro güncellemesi de 1 ay önce falan geldi. Tek sebebi international sunucuları euro ya geçirmeleri dedikleri gibi vpn-proxy bla bla saçmalıklarından birileri yok yani tamamen euroya geçirmişler bu değiştirilmeli. Ortalıkta bir hata vs. yok yani sadece yaptıkları yanlışlar var.
Ben bunu anladım zaten dediğinizi ama bazı oyuncular hala Euro ile de ödemeye yapmaya devam edebiliyormuş.
Ayrıca şuan mesela sizin sunucunuz değişti sunucu kaynaklı direk bir sorun da olabilir diyorum. Çünkü ben şuan 312 de hesap açtığımda hala TL ile ödeme yapabiliyorum. 7 gün veya daha kısa içerisinde Euro ya dönerse tamam artık euro alıyor demektir ama şuan ben de TL hala birleşmiş sunucuda olmama rağmen.
Bu arada sunucu derken sizin tamamen fiziksel olarak sunucunuz değişti diyorum.