IL61 INTERNATIONAL SERVER YAKUT SORUNU

• 7 günü geçeli çok oldu. Ve ticket'lardan aldıgımız cevap artık TL ödeme yöntemi olmayacağı ve bu değişimin kalıcı oldugu yönünde. Oyunda muhattap bulmak zor. Zaten buraya yazıkma sebebi; TR tarafındaki yöneticilerin bunları iletmesi için. Yoksa ödeme hakkında ile ilgili sayfayı biz de biliyoruz.

Neyse zaten oyunu bıraktık. Arada foruma bakıyorum değişti mi diye. Değişmiyor ve sanırsam değişmeyecek de. İpleyen yok çünkü. Kendileri kaybetti, kendileri bilir.

ben de diyorum ki benim 310 ve 312 yeni açılan serverlarda hesabım var diyorum ve hala tl diyorum başka bir sorun var diyorum bunda....

dx5sx9o.gif

• Hayır bir de öyle bişey ki fiyatı 200 euro yapıp yakutu 4.250 yapmışlar dalga geçer gibi yani adamlar şey mi demeye çalışıyor acaba oyunu kapatıcaz bırakın gidin gibi çünkü bunu mantık kabul etmiyor o zaman kalan tr serverları birleştircekler bu sefer hepsi euro olucak o zaman da türkleri mi dışlıyorsunuz ?

• çok uzun zamandır oyuna ara vermiştik whatsap grubumuzla arkadaşlarla tekrardan haberleşip oyuna toplu geri dönüş yaptık ve serverlar birleşeceği için heycanlıydık bir de baktık ki oyundaki ödeme euro olmuş

serverlar birleşmeden önce hesabım il 33 deydi iller birleşti en60 oldu yabancılarla oynadık oyun kalabalıklaştı sevindik fakat şimdi bir bakıyorum ki yabancıların içinde biz azınlık olduk onada eyvallah çektik şimdide bakıyoruz ki ödeme yöntemi euro olmuş biz her olan şeye eyvallah dediğimiz den kaynaklı sanırım oyun yönetimi bu tarz kararları çok rahat oyuncuları önemsemeden alabiliyor ki ittifakımızda bazı arkadaşlar 2-3 farklı illerde oynuyor bu adamlar bu oyuna nasıl para yetişterecekler ?

• bizi şuna itiyorlar türk serverlarında oynayın fakat şöyle komik bişey var oynadığın serverin yarın öbürgün yine bir birleşimde yabancı olup seni yine hiç yerine koymayacakları ne malum ?

• şuan tekrardan TL görünüyor. Dalga mı geçiyorlar anlamadım.

Açtığımız case'lerde kalıcı oldugunu söyleyip kopyala yapıştır cevaplar vermişlerdi hepimize.

• 7 günü geçeli çok oldu. Ve ticket'lardan aldıgımız cevap artık TL ödeme yöntemi olmayacağı ve bu değişimin kalıcı oldugu yönünde. Oyunda muhattap bulmak zor. Zaten buraya yazıkma sebebi; TR tarafındaki yöneticilerin bunları iletmesi için. Yoksa ödeme hakkında ile ilgili sayfayı biz de biliyoruz.

Neyse zaten oyunu bıraktık. Arada foruma bakıyorum değişti mi diye. Değişmiyor ve sanırsam değişmeyecek de. İpleyen yok çünkü. Kendileri kaybetti, kendileri bilir.

ben de diyorum ki benim 310 ve 312 yeni açılan serverlarda hesabım var diyorum ve hala tl diyorum başka bir sorun var diyorum bunda....

Fatih

dx5sx9o.gif

• burada da yazdım sizin sunucunuz değişti. Sunucu derken fiziksel dedim TL olacak yine görüceksiniz. Fiziksel server değişmesi olduğu da apaçık çünkü siz sadece yeni birleşen serverları görebiliyorsunuz arena ve sirk de...

dx5sx9o.gif

• hocam sen dedin ama sen ilk başta 7 gün muhabbeti yapmıştın. Bu durum çok daha uzun sürdü ve kendileri kalıcı olarak böyle olacağını ilettiler bize.

• ama fiziksel sunucu değiştiği için dedim zaten 2 seçenekteki kuvvetle ihtimal olduğu çok belliydi. Fiziksel sunucu değiştiğini de şuradan anladım hatta: Arena sirkler artık görünmüyordu.

dx5sx9o.gif

• 2. olarak bir de ben hesap açtığımı hatta 310 ve 312 de TL olduğunu da söyledim. (dalga geçme muhabbeti yaptınız.) Not: Normal hayatta Elektronik Haberleşme ve yazılımcıyım mühendisim boşuna sallamıyorum)...

dx5sx9o.gif

• Ayrıca size mesaj yazan yabancı Adminlerin de olayı yanlış anladığını şurdan anladım: Sunucu Gallia sunucusu da ortak sunucu ama hala TL ile ödeme yapabiliyorsun. Değişmiş olsaydı ilk önce orası değişirdi. He ama şu var yine dediklerini yapabilirler. yine euro sistemine dönebilirler. O da bir gerçek.

dx5sx9o.gif

• Ayrıca size mesaj yazan yabancı Adminlerin de olayı yanlış anladığını şurdan anladım: Sunucu Gallia sunucusu da ortak sunucu ama hala TL ile ödeme yapabiliyorsun. Değişmiş olsaydı ilk önce orası değişirdi. He ama şu var yine dediklerini yapabilirler. yine euro sistemine dönebilirler. O da bir gerçek.

Bunca insan aynı şeyi yazıyor ama adminler yanlış anlıyor. Gerçekten robotik ve iletişimden yoksun bir oyun ya.

Bunca insan aynı şeyi yazıyor ama adminler yanlış anlıyor. Gerçekten robotik ve iletişimden yoksun bir oyun ya.

derdini anlatmak zordur.

dx5sx9o.gif