IL61 INTERNATIONAL SERVER YAKUT SORUNU

• Yakut etkinliğini kaçırdık ki %30 bonus vardı. Yaptıkları saçmalık. Ve hala oynadığımız sunucularda TL ile alışveriş yapabilenler mevcut. Sadece belli bir kesim EURO olarak devam etmekte.

• Ağam bizimle oyun oynir. VPN DNS hiçbiri yok ama haftalardır Euro. son 6 elmas kaldı. Elmas biter yeraltında karakter takılır. Büyük ihtimal bırakırım oyunu çünkü bir anlamı yok. Elmas etkinliğini kaçırdım sırf bu durumdan dolayı. Oyuna atılan destek taleplerine dönüşler kopyala yapıştır cevaplarla geçiştiriliyor. Kısaca bizlere önemsizsiniz diyorsunuz, durum ne yazık ki ortada. Fakat toplu oyunu bırakmalar başlayınca o zaman bütün sunucuları birleştirseniz dahi eski tadı alamayacak Euro ödeme yöntemiyle oynayan oyuncularınız. Tercih sizlerin ellerinde buyurun devam edin bu şekilde :)

• Hocam derdimiz ödeme desteği değil, yabancı yetkililer eşitlik için böyle bir karar aldık diyor siz ise VPN kullanımı nedeniyle diyorsunuz. Hangisi doğru böyle bir karar var ise bilelim ki bırakalım.

• Gerçekten ilginç bir fiyatlandırma politikası. Düşünen ekibi tebrik etmemek elde değil. Türkiye'de euro ile yakut alıp bu oyuna devam edecek bir kitle olduğuna inanmışlar demek ki. Ne diyelim kendilerine başarılar diliyorum.. Son 5 yakut euro politikaları devam ederse yeni limanlara yelken açma zamanı. Destek sisteminde kopyala yapıştır cevap yazanlara selam olsun

• Bu oyunda muhattap bulamama durumu beni bitiriyor.

Yıllarda oynadım bu oyunu ama iletişim oyunla kurmak ve anlaşmak çok zor.

yıllar önceki ticket sistemini kullanmak ve bunu yılların verdiği yenilikle yenilememek büyük hata.

Sanşlı biri olarak son %20 de 6000 yakut yüklemem olmam olsamda.

diğer arkadaşların yakut alamama durumu adaletsiz.

900 tl yakut aldığım yakutun 1 hafta sonra sallıyorum 10000 tl olmalı akla yatan bir politika değil.

tl olarak zam yapıalbilir tabiki ama bu eflasyon kadar olabilir.

çünkü insanlar bu kadar büyük harcamaları gladitus için yapacak düzeyde değil.

• Ödeme euro olarak değişti bunun vpn ile ip adresi ile cartla curtla alakası yok.Tr yönetimi bile neyin ne olduğundan bi haber hala gelmiş şunu bunu yapmayın şunu yapın diyorlar. Az oyunu takip edin sırf şov olsun diye cevap vermeyin bir konuda bilginiz varsa beyan edin yoksa sessizce köşenizde bekleyin.

• Arkadaşlar ben server TR server 63 de oynuyorum şuan bizde hala TL geçerli, bence sizin sorununuz server taşındığı için anlık olarak 7 gün boyunca server değişikliğinden dolayı Euro politikasına taşındı nedeni şu olabilr.

1) server değişikliği olduğu için yeniden isim belirlediniz aynı isimle devam bile etseniz bir anda oyun sizi proxy gibi görebilir bu yüzden sizi bir süre euro bölgesinde tutabilir. Ama bu kesin bir neden değil!!!

2) Server Değişikliği sırasında sizin sunucunuz taşındı ve başka bir sunucuya atandınız yine bu yüzden ödeme politikası değişebilir.

3)Eğer hala TL ödemesi ile alım yapabilen varsa aranızda bunun nedeni de Operatör (Turktelekom,Turkcell vs ama türkyi menşeili) interneti kullanmasıdır. Bir etrafınıza sorun eğer öyle ise kesinlikle 7 gün içinde ya da 72 saat içersinde TL ye geri döneceksiniz demektir.

Yani demek istediğim illa proxy veya VPN kullanmaktan kaynaklanmaz bu sorunlar haberiniz olsun.

İyi oyunlar dilerim.

dx5sx9o.gif

• aynen kardeş aynen ülkemiz uçuyor, almanya bizi kıskanıyor :D:D lütfen dalga geçer gibi cevap yazmayın bilip bilmeden yorum yapmak kolay düzelmedi haftalar geçti bırakmakla bırakmamak arasındayız oynuyoruz ama ne heves kaldı ne de oynama isteği öylesine emeklerimiz çöp olmasın modundayız ne anlatıyorsun daha !!!!

• Dalga geçmiyorum insan olanlara tavsiye veriyorum üstüne alınmıyorsan tavsiyeyi dinlemek zorunda değilsin.

dx5sx9o.gif

• şu anda oynadığım sunucu yeni birleşmedi yaklaşık 3 sene önce birleşti euro güncellemesi de 1 ay önce falan geldi. Tek sebebi international sunucuları euro ya geçirmeleri dedikleri gibi vpn-proxy bla bla saçmalıklarından birileri yok yani tamamen euroya geçirmişler bu değiştirilmeli. Ortalıkta bir hata vs. yok yani sadece yaptıkları yanlışlar var.

• Ben bunu anladım zaten dediğinizi ama bazı oyuncular hala Euro ile de ödemeye yapmaya devam edebiliyormuş.

Ayrıca şuan mesela sizin sunucunuz değişti sunucu kaynaklı direk bir sorun da olabilir diyorum. Çünkü ben şuan 312 de hesap açtığımda hala TL ile ödeme yapabiliyorum. 7 gün veya daha kısa içerisinde Euro ya dönerse tamam artık euro alıyor demektir ama şuan ben de TL hala birleşmiş sunucuda olmama rağmen.

Bu arada sunucu derken sizin tamamen fiziksel olarak sunucunuz değişti diyorum.

dx5sx9o.gif

• 7 günü geçeli çok oldu. Ve ticket'lardan aldıgımız cevap artık TL ödeme yöntemi olmayacağı ve bu değişimin kalıcı oldugu yönünde. Oyunda muhattap bulmak zor. Zaten buraya yazıkma sebebi; TR tarafındaki yöneticilerin bunları iletmesi için. Yoksa ödeme hakkında ile ilgili sayfayı biz de biliyoruz.

Neyse zaten oyunu bıraktık. Arada foruma bakıyorum değişti mi diye. Değişmiyor ve sanırsam değişmeyecek de. İpleyen yok çünkü. Kendileri kaybetti, kendileri bilir.