Bundan 2-3 hafta önceye kadar "birleştirilmiş" bir sunucu olan il61 (international) sunucuda yakut alımları nerede yaşıyorsanız oraya göre alım yapilabiliyordu fakat birkaç hafta önce para birimi euro olarak güncellendi. Ticket gönderdiğimizde ise ne yazarsak yazalım aynı şekilde kopyala-yapıştır cevaplar veriliyor, sunucumuzun uluslararası bir sunucu olduğundan sadece euro ile satın alım yapabileceğimizi söylüyorlar. Ayrıca bu sunucudaki türklerin bir çoğu -ayrıca sunucuda oynayanların yaklaşık %90ı türk- daha önceden bu sunucuda değil, türk sunucusunda oynuyordu gelen birleştirme ile uluslararası sunucuya taşındık. Yetersiz ve başarısız destek ekibinin de desteğiyle muhtemelen bir çoğumuz oyunu bırakacağız.
IL61 INTERNATIONAL SERVER YAKUT SORUNU
-
- Oyun
- saska
-
-
Bende de euro halen satın alımlar. Düzelmeyecek mi bu durum? Cevap alabilir miyiz? Bu durum düzelmezse artık elveda deriz oyuna
-
hayır düzelmeyecek sunucular global olduğu için euro üzerinden yakut satılacak gameforgenin türkiyedeki euro fiyatlarından haberi yok heralde
-
Bizde EN-58 serverindeyiz ama TL ile ödeme yapıyorduk (bu hafta euro oldu). Birleşimden sonra tekrar TL'ye dönmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Umarım yetkililer açıklama yapar
-
-
O halde hepimize geçmiş olsun çünkü ben Euro ödemesiyle yakut falan almam. 1 Euro yaklaşık 49 TL'Ye denk geliyor. Enflasyon oyunun suçu değil evet ama almamızı istiyorlarsa orta yolu bulmalılar. Yoksa adını yazamadığım bir başka oyun marketi gibi elveda deriz

-
Aslında olması gereken fiyatlandırma güncellemesini yapsalar yine TL ile ödesek daha iyi çünkü banka 5 euro bile alsa işlem ücreti kesiyor ve yaklaşık 5.5 euro ya geliyor fiyatlandırma.
-
Evet bir de o var yabancı para birimlerinde ödeme yaparken işlem ücreti kesiyor. Bazı bankalar bunu normale göre daha fazla kesiyor bir de.
Diğer serverlarda oynayıp 61 de hesabı olan ama şuan hesabını göremeyen birileri var mı? Birleşmeden kaynaklı mı kısa süreli görünmez oldu acaba
-
Steam bir ara türkiye politakası gibi bir politika da izlenebilir oyuncuları oyunda tutmak için özellikle sabit kur gibi buda bir seçenek.
-
ben hiçbir şeyin değişeceğini sanmıyorum. Evet adaletli olması açısından bu daha mantıklı fakat birleşmiş bir serverde oynamayı biz seçmedik daha önceden başka bir ildeydim hesabımı ilk açtığımda ve o da türkiye sunucusuydu.
-
1 euro=50 türk lirası evet gerçekten çok adaletli

-
Almanya bizi kıskanıyor

-
-
En son yakut indirimde 900 tl yakut almıştım.
düzeltmese yakut alınacak gibi değil.
oyunda bütün dengeyi bozabilir.
adalet konusunda avrupalılar bile bizden malefizleri alıyorlar.
-
Düzelmezse bırakacağız maâlesef.
-
Oyunun birçoğu türk ve siz bu yakut olayını düzeltmezseniz hepimizi kaybediceksiniz bırakan arkadaşlarıma ve düşmanlarıma üzüldüm bir süre sonra aralarına katılmak dileğiyle

-
75 sunucuda aynı durumu yaşıyoruz. destek taleplerimiz global sunucu olduğu için böyle olması gerektiği şeklinde cevaplanıyor. Bizlerde bırakmayı planlıyoruz. Çünkü bizler TL ile kazanıyor TL ile harcıyoruz. Bizden euro kuru üzerinden harcamayı kimse beklemesin. Bir browser oyunu için kimse düşündüğünüz kadar euro harcamaz.
-
Baksanıza kendi kendimize konuşuyoruz burada. Ne umursayan var ne de cevap yazan biri. Oyuna dönmek hatalıymış yazık emeklerimize. Böyle mantıksız iş mi olur. Kur farkından dolayı zam yaparsın geçersin. %95'i Türk olan bir server'da satın alımı Euro'ya döndürmek aptallık ve umursamazlıktan başka bir şey değil.
-
Ortalık bi durulsun netleşsin hala Euro olarak devam ederse yakut alınmaz olur biter. Yakut bittiğinde de artık oynamanın anlamı yok zaten o zaman bakarız

-