Játékos kérdez, Játékos válaszol

• Sziasztok. 90 es szinten ki mit ajánl?

Expedíción és alvilágban egyaránt..

Germánia inkább, vagy Afrika?

Eddig Germániában voltam, átjöttem most Afrikába, eddig úgy néz ki jobban adja a lóvét, meg Afrikában alvilágban már ugye lehet haladó szinten tolni..

De viszont afrika 40 es szinttől, Germán 60tól lehet menni, tehát germánia fejlettebbeknek való? Tanácsokat várok :) melyik éri meg jobban

• Szia! Afrikában érdemes legalább 96os szintig maradni (azt hiszem, akkor nyílik meg Germániában az újabb terület), addig megéri ütni a Mesoai oázis főnökét (Elefánt démon), mert dobhat jó nyersit és kis eséllyel malefot és ha elég erős vagy akkor az Elveszett kikötő haladó kazamatát (Romlás szívében), ha nem akkor a Piacteret (Umpokta törzs kezdő)

• Sziasztok :) Ki mit ajánl 90 -es szint felett?
    Arénában 1. vagyok, szinte nincs ellenfelem, viszont a turmában már a top 5 közül mindenki pépessé ver...

Kis tanácsot kérnék, közel 7 éve játszom, akkor még máshogy volt ugye minden, karizma volt a legfontosabb, már most nem. lényeg a lényeg, ALVILÁGI kariban kérnék egy kis tanácsot..

Régi időkből maradt rám, hogy

Samnit - Samnit - Samnit - Elit legyen a zsoldos, valamint az alap alvilági kari legyen a gyógyító

Samnitokra dobáltam antonius cuccokat, elitre luciust... fegyverek antonius-antonius - antonius, eliten pedig ichorus

• Sziasztok

Az összevonásokról lehetne konkrét infókat adni .

Ma is be akartam lépni a már összevont 50 szerverre és nem engedett mert azt írta hogy a szerver összevonás alatt .

Vala mi menetrendet is írhatnának a GO.-k vagy a megbízottak .

• Szia!

Ha jól tudom most vonják hozzá a lengyel 4x szervereket az s50-hez, ezért nem elérhető.

A nemzetközi fórumon van egy bejegyzés, amiben rendszeresen frissítik az infókat az összevonások időpontjairól:

Merges 2022

Mindenesetre jó tudni, hogy minden alkalommal félnapos leállás várható amikor új szervereket vonnak be.

Edited once, last by Gayforge ().

• Szia

Ha egyesületre gondolsz akkor rámesz arra az egyesületre ahova menni szeretnél s ott lesz egy olyan hogy " Jelentkezés az egyesületbe "

Aztán megjelenik egy kis szövegdoboz , oda be irhatod a jelentkezési leveled s vársz hogy elfogadjanak vagy irsz a vezetőnek/ ügyintézőknek hogy jelentkeztél

Remélem segithettem !

• Sziasztok

Csak nekem vannak gondjaim az egyesületi üzenetek irásával ?

Miután megirom a levelet kb rá 5-10 percre küldi el

Valaki tapasztalt hasonlót ?

Ave Gladiators!

On 20.11.2022 (0:00 - 23.59 server time) we will have a Happy Day Event- during this day you will receive 30% more rubies rubin28x28.png on all ruby purchases!

So don't miss the chance to get some extra rubies, spend it on pacts, centurio, items, whatever you desire!

Kind regards,

your Gladiatus Team

• Sziasztok

Van még valaki rajtam kivül aki be ragad minden áldott alkalommal ha utazni próbál ?

tegnap másfél óra utam volt alvilágba

de átlagban 15-40perc között utazok 2 ország között

• Halihó!!

Kérdés az lenne, hogy tudnám átadni a karakteremet egy másik játékosnak úgy , hogy hivatalos legyen? Én már törölném, de ő játszana vele. Köszi a választ!!!

• Sziasztok

Az lenne a kérdésem hogy hány szinttel nagyobb felszerelést lehet használni a karakteren arénában úgy hogy azt a csatában ne dobja le?

Pecséttel mennyi a max szintkülönbség a karakter szintje között és a tárgy szintje között ami arénában nem okoz gondot

Köszönöm szépen előre is kedvességeteket hogy ezt megválaszoljátok nekem

ui: Boldog Új Évet Mindenkinek !

• Hali!

16 szinttel lehet max nagyobb a tárgy, hogy arénában ne vegye le a normál főkarakteren.

A használathoz nem kell a pecsét, az csak a tárgy megszerzésénél számolódik, piac esetében 9 (pecséttel 11), aukción 14 (pecséttel 16)!

BÚÉK! :)

• Sziasztok !

Van még valakinek hasonló problémája ?

Elutaztam alvilágba , kidob a lobbyba s nem tudok belépni mert ezt irja ki : " An error occurred during the login process. Please try again."

Mi lehet a probléma ?

Csak mert egyik szerverre se enged be

Előre is köszönök , minden segitséget