Játékos kérdez, Játékos válaszol

• Ha többet nem is, de pár jobb minőségűt kaphatsz :)

Érdemes a narancsot már feljavítva betenni a kohóba.

Heló

mennyire feljavítva? 100-ig, vagy elég egy minimálisan?

Illetve lenne egy olyan kérdésem, hogy 100-as -108-as szint között milyen zsoldos-kombinációt érdemes használni? Láttam olyat, akinek négy támadója van, amiből az egyik gyógyít, a fő karakter pedig blokkoló, van olyan, akinél a főkarakter a gyógyító, van akinél a főkari támadó és van blokkoló és támadója is (persze akinél a támadó gyógyít, az kimaxolva, sárga/piros antonius fegyverrel). Úgy látom, nincs konszenzus a kérdésben.

• Szia!

Szerintem az optimalis, ha a kazamata karaktered blokkoló modban van, nagymesterrel vagy elittel gyogyitasz es vagy 3 samnittal, vagy ket samnittal es egy murmilloval harcolsz. A murmillo, vagy ha harom samnittal allsz fel, akkor az egyik samnit szintén blokkol.

Egy-egy jobb baltahajito vagy skorpioharcos jo lehet blokkolo zsoldosnak, de altalaban elobbutobb jon alkalmasabb murmillo/samnit

• Kisebb nagyobb megszakításokkal már vagy 12 éve játszok, de vagy nem volt még alvilág akkor, amikor aktívan játszottam, vagy nem jutottam 100 fölé., így most kvázi laikusként kérdezem:

A fő karakterre pakolom akkor a blokkolást segítő cuccokat, és a blokkolóra pedig a gyógyítókat? A három harcosból pedig az egyik szintén blokkoljon, annak ellenére, hogy az alapesetben (mivel anto és gai cuccokkal van tele) nem nagyon tud blokkolni? Így gyakorlatilag senki sem azt csinálja, amiben jó :D persze ettől még működhet, láttam ilyen kombinációkat is, csak nem értem benne a logikát.

A blokkoló támadónak mik a paraméterei? Gondol a képzettség valahol 300 környékén, illetve a fürgeségnek kell még kiemelkedően nagynak lennie.

(egyébként 28-as szerveren Renningan a karakterem)

Edited 2 times, last by Armi ().

• Ááá, szóval csak simán támadás helyett blokkálásra állítsam át az egyik Samnitomat.

A gyógyító Elitnek csak 120-as intelligenciája van. Ez nem lesz vérszegény neki?

• Na, átrakosgattam őket.

A szimulátor szerint egyébként jobb az, ha mind a három támadó támadásra van állítva, mintha az egyik blokkolna. Ami mondjuk fura, mert most turmáztam egyet, és a blokkolásra állított Samnit simán hozta a többi szintjét.

Van egyébként különbség, hogy melyiket állítom? Három kb ugyanolyan Samnitom van, az egyiknek kb 20-30-cal nagyobb a sebzése, mint a többinek a jobb fegyver miatt. Minden más kb stimmel. Állítsam őt extra blokkolónak, vagy mindegy ez már?

Edited 2 times, last by Armi ().

• Thx, egyelőre hatásosnak tűnik a dolog. A blokkoló (főkari) így nagyobb lett sokkal az életereje és a képzettsége, mint volt, a gyógyítóé (Elit) pedig csak minimálisan csökkent, és a gyógyítása is nagyjából szinten maradt, a blokkolásra állított támadó pedig brutál mennyiségben sebez.

• Sziasztok

Ez a lobby bejelentkezés ,csak nálam lassu ,a régihez képest ,vagy másnál is?

10ből 9x csak tölt és nem enged be az adott karira, szerverre

Mind1 miről ,és mivel probalkozok. Telefon,gép ,tab. mobilnet,wifi ,kábeles ...

• Most van a Nílusi event, utána pedig rögtönk kosztümfesztivál lesz. Jól tudom, hogy az arany nyuszikat és a naprúnákat stb nem lehet használni a fesztivál ideje alatt, csak az eventeknél? illetve, hogy nem kötelező az egyiptomi ruhát felvenni, fel lehet venni például a húsvétit is?

Az egyiptomival kapcsolatban: az érme legjobb tulajdonsága az, hogy 1,2 százalékkal sikeres kovácsolást lehet vele elérni. Ha 15-én éjfél előtt ezt használom és kapok pár órára 1,2 százalékos esélyt a kovácsnál, plusz felveszem az egyiptomi ruhát, akkor 1,44-szeres eséllyel fogok tudni kovácsolni? Illetve, ha természetesen mellé teszek egy ezüst lóherét, az már 2,16-os sikert jelent? (Vagyis jobb, mintha egy arany melafot)

• Sziasztok

Hányas szinttől (jelenleg 103-as vagyok) érdemes lent maradni az alvilágban és próbálni spécibb tekercseket találni (amikor event van?)? Illetve milyen nehézségen és kiket (pl főnökök) érdemes csapkodni?

• Hali!

Ha jó a sejtésem, akkor nem kapsz nagyobb tekercset a szintednél. A seba teki 113as szóval addig szerintem nem célszerű.

Még annyi, hogy a közepes alvilágnak a legjobb a droppja, elvileg. Sajna nem tapasztaltam ilyesmit..

• Ez valami hiba?

Kovácsolni akarok, és ezüst lóhere, illetve bónuszok nélkül 47 százalék volt a siker esélye. hozzáadtam egy ezüst lóherét, majd benyomtam a bónusz, de csak 81 százalék lett a siker.

47 * 1,2 * 1,5 = 84,6, de mégsem.

Így ha aktiválom a ruhát, akkor sem lesz száz százalék a siker esélye. Ennek így akkor mi értelme van? Ennyire nem lehet arra játszani, hogy végtelen rubinért vegyem meg az arany lóheréket.

• Sikerülni sikerülhet, de történtek már ennél sokkal jobb aránnyal is bukták.

Ennek a Nílus eventnek így nem sok értelmét látom, az itt kapott kosztüm így kvázi értéktelen. Effektíve nincs jelentősége, hogy 75 vagy 90 százalék az esély a sikerre. Volt, hogy sorozatban 5-6 70 százalékos kovácsolásom is sikerült kék és lila cuccokkal, hogy aztán egymás után két sárga antonius fegyver is kukában kössön ki magasabb eséllyel. Ahogy eddig tapasztaltam, minél nagyobb a kovácsolási idő és minél több és magasabb szintű nyersanyag van benne, annál nagyobb az esély, 90-95-99 százaléknál is KO legyen.

Ez persze nyilván okkal van, hisz sárga és piros cuccokat eleve szinte lehetetlen rubin nélkül szerezni, és ha az ember nem akarja ezt elveszíteni, akkor csak beruház egy arany lóherére. Ennek ellenére legalább évente egyszer lehetne, hogy azok a játékosok is nyugodtan kovácsolhassanak, akik nem költenek el havi 50 ezret a játékra.

Ehhez elég lenne annyi, hogy a beígért 1,2*1,2 az 1,44 legyen, ne 1,4. Nem tűnik soknak, de pont ezen múlhat egy biztos kovácsolás, hát ha még egy ezüst lóherét is hozzáadsz. Nevetséges, hogy az 1,2*1,2*1,5 = 2,16 helyett csak 1,9.