Hogy jön ide a pénzköltés?
A pantheon istenek fülön belül lévő III-as szintű áldásokról beszélek, nem a prémiumon belül a megállapodásokról!
Játékos kérdez, Játékos válaszol
-
- Fórum
- HH_Faust
-
-
Nem az volt a lényeg
-
Kedves Játékosok!
Ez nem egy mostani levél, hanem az év elején íródott és a régi fórumunkon már olvashattátok. Számos fejlesztés ami említve van benne már azóta megvalósult, illetve az első összevonások is megtörténtek már azóta. Ennek ellenére úgy gondoltuk a még meg nem valósított fejlesztések miatt itt is olvashatóvá tesszük.
Quote from Portfolio ManagerKedves Játékosok!
Ma szeretnénk egy kis betekintést nyújtani nektek a fejlesztés jelenlegi állapotába, és a 2018-ra tervezett projektjeinkről.
Sajnos egy bocsánatkéréssel kell kezdenünk. A már több közösségben kihirdetett szerver összevonásokat ismét el kell halasztanunk. Miközben haladtunk végig az egyes lépéseket, észrevettünk néhány problémát, amiket ki kell javítanunk, mielőtt belekezdünk az újabb összevonásokba. Tudjuk, hogy a szerver összevonások minden közösségben és sok szerveren égetően fontosak, és nem fogunk megfeledkezni erről a dologról. Most egy új tervet készítünk, megoldjuk az összes ehhez kapcsolódó problémát és tájékoztatunk titeket, amint lesznek új információk erről.
Egy kis kompenzációként ismét aktiválni fogunk néhány közkedvelt eventet, amiket korábban már a Karácsonyi időszakban is élvezhettetek. Nagyobb esély kovácsolási tárgyak zsákmányolására, kosztüm fesztivál, kovácsolási és gyakorlási bónuszok, csak hogy néhányat megemlítsek.
Ugyanakkor a játék fejlesztése is tovább fog haladni. A 2017-es 10. évfordulónktól kezdve sok újdonság és módosítás megvalósítása már folyamatban van és tervezés alatt áll további számos, játékkal kapcsolatos újdonság is.
Például...
*Új opció magasabb minőségű nyersanyagok készítésére kisebb minőségűek összevonásával, ami hasznosabbá teszi a kisebb minőségű nyersanyagokat, és lehetőséget nyújt nektek, hogy jobb minőségű nyersanyagokkal jobb tárgyakat kovácsolhassatok.
*Új felhasználói fiók kezelő központ, ahol áttekintést kaphattok az összes felhasználói fiókotokról az összes közösségen belül számos más hasznos funkció mellett.
*Új bónuszok az eventjeinken, pl. a pnatheon feladatokhoz kapcsolódóan, esély rubin találására, csökkentett idő tárgyak olvasztására, stb.
*Módosítások Britanniában (főnök szörny balanszolás) és az Alvilágban (várakozási idők)
*Lehetőség nagyobb minőségi szintek elérésére a Magus-nál.
Továbbá tervezési fázisban sok más ötlet és témakör, amelyeknek részletei még homályosak. Még akár egy javított mobil-kinézet is része *lehet* a jövőbeli fejlesztéseknek.
Tartsatok velünk és jó játékot kívánunk!
A Gladiatus Csapat és a Portfolio Manager
Itt kiemelném ezt benne;
*Lehetőség nagyobb minőségi szintek elérésére a Magus-nál.
Ezt a javaslatot még a régi fórumon én vetettem fel és látom ,hogy be adtátok,örömmel tölt el,a gond,hogy még nem történt semmi ezzel kapcsolatosan.
Amit még észre vettem,hogy a kovácsműhelyben esetleg rontottatok mindennek a tulajdonságán,mert egy ugyan olyan Antonius Belező merénylet fegyvert,mint most van egy 115-ös szinten 309-369-ig sebez és ugyan ezt csak nagyobb szinten 119-es szinten Antonius Halál angyala merénylet 264-324-ig sebez kicsit durva. Más is megfigyelte ezt a jelenséget az egyesületben,hogy ez mitől van? A fegyvert csak példának hoztam fel,de minden másban gyengült a sebzés a fegyvereknél,drasztikusan a kovácsműhelyben. Hozzáteszem mindkettő narancs színű. Meg lehet nézni a karakteremen és a II-es zsoldosomon a különbséget.
https://s25-hu.gladiatus.gamef…3d709c7150288f2e9af9652a2
[mod='Thalvith']Áthelyezve[/mod]
-
Halkan kerdezem, hogy ezek mindkét esetben javitas utani értékek?
-
Halkan kerdezem, hogy ezek mindkét esetben javitas utani értékek?
Szia Tiian,javítás utáni értékeknél mire gondolsz,pontosan? Munkaasztalnál lehet javítani,de ott nem változik a sebzés tudtommal.
-
Változik
-
hmmm ez felettébb érdekes ,változást csak ha jól emlékszem annyi,hogy csökken ha nem javítod,de itt szó sincs javításról, ha nő a szintje ,csökken a sebzés kovácsolásnál?vagy mire gondolsz Trax,kifejtenéd bővebben?
-
Elnézést kérek,most ki próbáltam és tényleg meg növelte a sebzést,én ezt eddig nem tudtam,nem szóltam semmit
-
Mindig tanul az ember.
Zöld javítva közel a kékkel megegyező tulajdonságokkal bír
Kék --> lila
Lila --> narancs
Narancs --> piros
-
Úgy úgy! A javítás gyakorlatilag egy szinminőséggel emeli az értékeket.
-
Ezért nem mertem kovácsolni,mert mindig érték alatt mutatott és nem értettem,de így már okésos
Ebben igazad van holtjáig tanul az ember
-
Tisztán emlékszem rá, 86os szintű voltam, mikor mondták, hogy a felszerelés javitasa mit ad... feljavitottam mindent, aztán az összes létező ellenfelet kihivtam a szerveren, olyan boldog voltam.... :DDD
-
Üdvözletem!
Sajnálatos dolog történt velem, próbáltam belépni a gladiatusomba mint minden nap el volt mentve a nevem és a jelszavam, csak a provinciát ki választottam és már léptem is be. Pár napja azt írta ki hogy hibás jelszó, na mondom be írom akkor saját kezűleg hátha úgy jó. Sajnos úgy sem sikerült, pedig 100% biztos vagyok hogy ez a jelszavam mert telefonról léptem be párszor. Kértem jegyet. Le írtam mindent, hiába kértem új jelszót az emailemre elvileg az se jó, most írtam nekik hogy megtudnák-e mondani hogy mi az emailem, mindent el tudok mondani hogy a táskámba mi hogy volt rendezve, a barátaimat stb stb amit csak én tudhatok. Szerintetek van esély hogy vissza kapom?
-
""Mostantól minden kovácsolási ablak használható aranyért vagy rubinért.""
Ez azt jelenti, hogy a korábbi 2 helyett akár 6 kovács is mehet egyszerre rubin nélkül?
Válaszotok előre is köszönöm!
[mod='\'Thalvith"'] Áthelyezve![/mod] -
Azt jelenti
-
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha egy kapott tárgyat feljavítok és úgy teszem be a kohóba akkor több nyersanyagot kapok belőle, mint ha feljavítás nélkül kohóztam volna be? -
Ha többet nem is, de pár jobb minőségűt kaphatsz
Érdemes a narancsot már feljavítva betenni a kohóba.
-
Köszönöm a tippet, az eddigiek alapján úgy tűnik működik!
-
Sziasztok!
Egy bugot szeretnék bejelenteni:)
Kicsit érdekesnek találom, hogy 112-es szinten több tapasztalat pontot kell összeszedni, mint 115-ös szinten:D
112-n 53K tapasztalat pontot kér míg 115-n 48k tapasztalatot nem tudom másnak feltűnt e hasonló jelentség.
-
Ez nem új. Később majd néhány szintig kevesebb kell majd. Kitartás
[mod='Thalvith']Áthelyeztem.[/mod]