Játékos kérdez, Játékos válaszol

• Ez nagyon jóóó Besírtam ezen.

:)

Figyelmeztetve - Off

A téma címe Játékos kérdez, Játékos válaszol. De ez se nem kérdés, se nem válasz. Most már kezdj el jobban odafigyelni erre, mert ez már a sokadik eset.

Dirnon

• A topic címe nem lett megváltoztatva. (Kicsit lehet nézelődni a fórumon :) )

Létezik Játékos kérdez, Csapat válaszol, és létezik olyan is ahol a játékos társaid adhatnak választ. Ennek az az oka hogy a csapat válaszol topicba továbbra is olyan kérdéseket várunk amikre csak és kizárólag a Team tud válaszolni.

Ebben a témában pedig nyugodtan kérhettek egymástól segítséget, tanácsot a magasabb szintű, régebbi játékosoktól.

• De meglett változtatva hisz ezért írtam a fenti írásomat amiért figyit kaptam.

Lefotoztam elmentettem. Úgy hogy tudom képpel is alátámasztani. És akkor gondolom ha már így védve van just_beRO-, nagy az esélye a Team tagság jelelentkezésének...

Angolul nem de Spanyol nyelv ismeretem szinte anyanyelvi.

Most már van annyi anyagom hogy egy átfogó képet mutassak GF-nek.

Mennyire hülyére veszik itt a fizető játékosokat.

És persze jöhet a bünti...

• Ha mar olyan ugyesen lefotoztad akkor mehet is keretbe,es tegyed ki szepen otthon a falra ;). Ket topic van tobbek kozott, mivel mar szoltak hogy csak megkellene nezni, es ugy sem sikerult,en leirom,hatha igy hatasosabb....: topic 1 => Jatekos kerdes, Jatekos valaszol!! es topic 2 => Jatekos kerdez, Csapat valaszol!

Most akkor mit is fotoztal te le?

A Team azert van itt, hogy a te kerdeseidre valaszoljon, semmivel sem tud a jatekosoknak keresztbe tenni. Ok szinte kozvetitok a Jatekosok es a fejlesztok kozott! Szerintem ezert koszonetet erdemelnenek, nem pedig azt a szep banas modot amit sajnos 1-2 jatekostol kapnak!

A beszelt nyelvekre inkabb nem reagalok, mert "ha" tobb nyelvet beszelek mint te, akkor majd az lesz a kovetkezo problemad, ugyh folosleges ;) !

Szóbeli figyelmeztetés

Off

Dirnon

• Mod megjegyzés: Megkérlek titeket próbáljátok meg a topicot a rendeltetésének megfelelően használni. Kerüljétek az off hozzászólások írását és egymás provokálását is!

Ez a téma, mint a nevében is látszik a Játékos kérdez, játékos válaszol. Ide kérjük olyan kérdéseket tegyetek fel, amire a játékos társaitok is tudhatják a választ. És ne vigyétek át kibeszélőbe a témát. Kérdést és választ várunk. Amelyik hozzászólások ezt nem tartalmazzák azok Off-nak tekintendők!

És még egyszer leírom, hogy világos legyen van egy másik téma a fórumunkon a Játékos kérdez, Csapat válaszol ide pedig olyan kérdéseket várunk, amire szerintetek csak és kizárólag a csapat tagjai tudhatják a választ. Ehhez a témához hasonlóan oda is kérdéseket várunk és nem megjegyzéseket. Köszönjük!

További kellemes és immáron szabályos fórumozást kívánok!

Dirnon

• Ha valaki figyelmeztetesben reszesult akkor ő mar nem lehet Opi?

Game Operator?

A figyelmezetes utan mi jon?

Írásbeli figyi? Vagy kulcsra zarjatok?

• Szia Kisujj!

A Game Operator felvételnél nem kizáró ok az, ha valakinek van figyelmeztetése a fórumon vagy a játékban valamiért. De mindenféleképpen egy fontos szempontot képez a jelentkezés elbírálásánál és nem mindegy az, hogy miért kapott figyelmeztetést az illető és hány alkalommal.

Vannak úgynevezett szóbeli figyelmeztetések a fórumon, amelyek figyelemfelhívóak és jelzés értékűek. Sokszor aféle utolsó figyelmeztetés. Ezért még nem jár büntetőpont, így később a tiltások alakulásába sem számít bele. Így a szabálysértő magatartást még ezeknél érdemes befejezni.

Vannak az éles figyelmeztetések ezek már súlyosságot tekintve több kategóriába eshetnek és büntető pontok járnak érte.

A figyelmeztetések pontjai összeadódnak és ha elérnek egy bizonyos mennyiséget a rendszer tiltja a felhasználót.

Ugyanakkor az éles figyelmeztetéseknek van elévülési ideje is, ami ha letelik már nem számít bele az esetleges későbbi tiltás kialakításába.

Illetve mindezek mellett még szoktunk alkalmazni mod megjegyzést, ami minden felhasználó számára egy figyelmeztető értékű, hogy mit kerüljenek. Általában amikor egy témát huzamosabb ideig nem a rendeltetésének megfelelően használnak vagy csoportosan szegnek meg valamilyen szabályt akkor élünk vele.

• Sziasztok!

Valaki tudna linkelni egy oldalt, ahol meglehet nézni, hogy egy adott tárgy kovácsolás után ( feljavítva) hogy néz ki?

Volt erre egy, amit nézegettem ( gladiatus tools) de az úgy látom, már nem müködik.

üdv

Áthelyezve a Játékos kérdez, Csapat válaszol témából.

Sajnos mi nem tudunk ilyen oldalt, de hátha egy játékostársad ismer, itt fognak tudni segíteni, amennyiben így van.

Dirnon

• https://hu.gladiatus-tools.com/equipment itt a statokat meg tudod nézni!

Sziasztok,

Lila tárgy beolvasztásából lehetséges narancs nyersanyagot kinyerni?

Szia Baklava!

Ritka, mint a fehér holló,de sok kék lesz belőle! :)

Összevontam.Szerkesztettem.

Shaiyla

• Szép napot!

Szerdaazennapom!

Lépj be a " Harcmesterek csarnokába" Ott az "Egyesületi háborúk-ra " klikkelve megkapod a választ, hogy milyen feltételei vannak az egyesületi harcnak. Ha jól értem a kérdésed!

ordogi s18

Áthelyeztem.

Shaiyla

• Sziasztok! Ha az egyesületi épület fejlesztést úgy oldjuk meg hogy mindenki nekem átadja az aranyat az egyesületi piacon, nem pedig az egyesületi bankba adja be hanem én egyedül adom be a bankba az úgy szabályos? Nem von maga után tiltást?

Áthelyeztem.

Shaiyla

• Trax_01

Provinciában akár 50x is betámadhat ugyanaz a karakter de csak az első 5 támadás után rabolhat tőled

Az 5ik után már csak a bónuszt adja de az már a te karakteredet nem érinti mert nem vesztesz se aranyat , nem kopnak a cuccaid se

Sajnos egy bizonyos szinten túl már nincs nagy választék és aki DP 3 nyom akár több mint 2000 támadást is összehozhat arénákként

Áthelyeztem.
    Thalvith