Kabus Çölü: 01.10.2025 - 14.10.2025

• announcement_gladiatus_en_77ec5b882583c4352dadaa244f9c7213.png

Kabus Çölü

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Çarşamba, 01.10.2025 saat 00:00'dan (sunucu saati) Salı, 14.10.2025 saat 23:59'a (sunucu saati) kadar.

Çölde yolculuk yaparken dikkat edin...

... tehlikelerle dolu!

Desert_of_Nightmare.jpg

Roma İmparatorluğu'nda korkunç hikayeler dolaşıyor.

Seyahat edenler, dünyanın en zorlu ortamlarında yaşayan dehşet verici yaratıklarla dolu kuraklık dolu manzaralardan bahsediyor.

Bazıları ise neredeyse hiç kimsenin hayatta kalamadığı savaşlardan bahsediyor.

İmparatorluğun kumullarına doğru yola çıkın ve tüccarlarımızı koruyun!

pumpkin.pngpumpkin.pngpumpkin.png

Ayrıca kostüm festivali sırasında aktif hale gelecek güzel güçlendirmelere sahip bir kostüm kazanabilirsiniz:

〖 Mercurius'un Hırsız Giysileri Kostümü〗

==============================

announcement_gladiatus_de_bc80fb9ef3953a0617061d33215b5658.jpgannouncement_gladiatus_de_388936f6b7793c5eab7598d5c88e7bf4.jpg

Kostümün şu bonusları var:

Genel mal tüccarında altın maliyetinin %20'sini ödeyin.

Yeni paketlerin saklama süresini 7 gün artırır.

Dövme sırasında kaynak maliyeti %20 azalır.

-%20 dövme süresi.

-%20 eğitim maliyeti.

pumpkin.png Ek Bilgiler:
    • Tam bir kostüm toplamak için, etkinlik boyunca her gün etkinlik alanındaki rakiplere saldırmalısınız. İlk kostüm parçanızı alır almaz, daha önce edindiğiniz parçalar için kostüm güçlendirmesi görevi gören balkabaklarını kullanabilirsiniz. Henüz bir kostüm parçanız yoksa (arka plan hariç), güneş rününü kullanmaya çalışmak "İmkansız" yazısıyla sonuçlanacaktır.
    • v6.2.0-r6 yamasının uygulanmasının ardından, ücretsiz keşif puanlarının günlük sıfırlanması artık sunucunun yerel gece yarısıyla uyumlu hale geliyor ve Almanya saatine göre yapılan önceki sıfırlama saatinin yerini alıyor.

pumpkin.pngpumpkin.pngpumpkin.png

İyi eğlenceler!

Gladiatus Ekibiniz

//

GladiatusTR