Merhaba,
Chrome'da otomatik çeviri kapalı,
VPN kullanmıyorum
Ama arkadaşımda yakut TL olarak alabiliyorken bende Euro gösteriyor. Bilirsiniz ki 10 kat fiyat farkı ile Gladiatus oynamam haliyle ucuz olduğu için oynamaya karar vermiştim. Arkadaşım daha ucuza alırken ben neden 10 kat ödeyeyim? Bir çok kişi bu sorunu yaşamış ama bende zaten çözüm çoktandır yapılıydı ama Euro gösteriyor. Başka çözüm var mı? Çok can sıkıcı hesabım daha yeni günlerce TL'ye dönmesini (belki dönmeyecek) mi beklemem gerekiyor? Hemen Centrio alacağım almıyorum şu an
Euro Problemi
-
- Oyun
- no1
-
-
1 hafta beklemek gerekiyor. Sonra düzeliyor. Aynı sorunu ben de dahil birçok insan yaşadı. Ama başka bir çözüm yok beklemekten başka ne yazık ki
-
10 günlük bir yurt dışı turundan sonra 8 gün önce Türkiye'ye geldim ama hala yakut fiyatları euro olarak gözükmekte. Ticket attım ve hiç bir çözüm sunulmadı yurt dışına çıkar çıkmaz farklı ipden dolayı yakut fiyatları dakikasında değişirken Türkiye'ye geldim geleli 8 gündür bekliyorum ne zaman çözülecek belirsiz..
-
Bu olay çok can sıkıcı. Eğer düzelmezse bırakırım oyunu. Yapacak bir şey yok uğraşamam
-
delete cockies, caches ? maybe then it will work
-
Aynı sorunu ben de yaşıyorum Euro olarak gözüküyor tl olmuyor çözüm var mı