Kedves Dirnon!
Már több mint egy hónapja felmerült egy fontos problémám, amire a mai napig se kaptam értelmes választ. Szeretném, ha végre komolyabban lenne véve a problémám egy kicsit.
Amikor megpróbálok belépni bármilyen szerverre a fiókommal, minden esetben hibát ír ki és nem tudok csatlakozni. Magába a fiókba beenged lépni, de amikor kiválasztok egy szervert amire csatlakozni szeretnék, a következő üzenetet kapom: "Hiba történt a bejelentkezési folyamat során. Kérjük próbálja újra!".
Küldtem már több jegyet is a támogatás fülön keresztül, de folyamatosan 3-4 napos várakozások után annyi választ kaptam, hogy "Kérlek add meg hogy milyen internetkapcsolattal próbálsz belépni és helyileg honnan!", "Előfordulhat hogy a rendszerünk ideiglenesen megtiltja a belépést biztonsági okokból. Továbbítunk erről az esetről egy jelentést" (azóta se kaptam semmit ezzel kapcsolatban), "Más szerverekre be tudsz lépni, csak erre nem?".
Úgy gondolom, hogy ha már minimum fél heteket kell várjak egy válaszra, egy kicsit több segítséget is kaphatnék, nem véletlenül áll fent ez a probléma már több, mint egy hónapja.
Nem az én gépemmel vagy hálózatommal van probléma, megpróbáltam számos eszközről belépni, megpróbáltam páromék hálózatáról belépni, más ismerősőkkel megpróbáltam belépni és mindenhol ugyanennyi hibát kapok, ezért biztosan valami probléma adódott a fiókommal, amit csak ti tudtok megoldani, de nem jutunk egyről a kettőre vele. Fizettem elő sok mindenre az a fél év alatt amennyit játszottam, így örülnék, ha végre visszakaphatnám a fiókomat abban az állapotban, ahogyan azt el is vesztettem.
Probléma részletes leírása:
1. Belépés a fiókba, sikeresen megtörténik
2. Szerver választás fülön ha kiválasztok egy szervert és csatlakozok, a következő üzenet ugrik fel: "Hiba történt a bejelentkezési folyamat során. Kérjük próbálja újra!"
Készítettem is egy új fiókot, amivel sikeresen be tudok lépni.
Kérem, hogy így egy hónappal a probléma fellépése után segítsetek is végre megoldani ezt a problémát. Elnézést a hangnem miatt, de szerintem érthető a frusztráltságom ha már egy hónapja nem kaptam értelmes választ egy kérdésemre sem, holott csak egyetlen dolgot szeretnék: játszani végre a játékkal újra.
Köszönöm, Vipergirl