Rubinowe błogosławieństwo - event

• Witam, dlaczego podczas "Rubinowego błogosławieństwa" nie ma możliwości dokonania płatności za zakupione tutaj waluty premium poza opcjami zagranicznymi?

Podczas zakupu rubinów w każdy inny dzień jest dostępna płatność przelewem/sms, tutaj są jedynie metody płatności za pośrednictwem różnych "portfeli online", z resztą większość z nich jest w Polsce niepopularna, poza paypal... Dziwne archaizmy tutaj występują, chyba zapomniano przy tym evencie o Polakach... z resztą jak zwykle.

• Witam, dlaczego podczas "Rubinowego błogosławieństwa" nie ma możliwości dokonania płatności za zakupione tutaj waluty premium poza opcjami zagranicznymi?

Podczas zakupu rubinów w każdy inny dzień jest dostępna płatność przelewem/sms, tutaj są jedynie metody płatności za pośrednictwem różnych "portfeli online", z resztą większość z nich jest w Polsce niepopularna, poza paypal... Dziwne archaizmy tutaj występują, chyba zapomniano przy tym evencie o Polakach... z resztą jak zwykle.

Tak, to wszystko się dzieje, gdy gracz robi coś nieodpowiedniego i okienko płatności blokuje się do nazwijmy to ustawień początkowych, tj waluta euro i brak możliwości płacenia niektórymi metodami. Jest to znany problem. Rozwiązaniem problemu jest zaniechanie tego co się wcześniej robiło.

Twierdzenie "ja nic nie mam" nie działa, samo się nie zrobiło.

GA Gladiatus.uk

International servers

GA Gladiatus.se

GA Gladiatus.pl

SMod Gladiatus

• Masz na myśli stosowanie wcześniej proxy?

edit//

widzę konkretnie nie odpowiesz, ale jeżeli masz to na myśl, że proxy używają tylko oszuści, to jesteś w błędzie... przydaje się do wielu spraw, m.in. do kupowania taniej gier online lub nawet premium na portale z serialami online. Poza tym po co mi proxy, skoro push jest full legal w gladiatusie?:D

Także rozumiem, że w głowie już tam łatkę mi przypiąłeś, ale mylnie. Poza tym co to za "profesjonalna" budowa serwisu płatności, skoro proxy wam zaburza cały system? amatorka, w żadnej innej grze online nie ma takiego problemu... no ale tak, gladiatus to już popularny był, teraz to już taka tibia dla dinozaurów i nikt w to nie inwestuje czasu, ani pieniędzy, tylko chce wyciągnąć ile jeszcze się da z projektu. Wszystko zrozumiałem, pozdrawiam i dzięki za odpowiedź.

Edited 2 times, last by miki7776 ().