üdv. Rengeteg javítanivaló dolgot szeretnék leírni Javitandók 1. Husvéti tojások kazamata pontos Lila,kék értelmetlen Britaniába nincs Kazamata, pantheont kicsit felnyomni legyen is több értelme, láttam ezt:
Új bónuszok az eventjeinken, pl. a pantheon feladatokhoz kapcsolódóan, esély rubin találására, ez sajnos nem valósult meg. 2018ba 2. Expedició le tesztelése 180-200 pályák britaniába esélytelenek legyőzni is 200felettiek azt irták örüljek ha 190es szinten le tudom győzni 170es pálya fönököt. 3. Britania pályákhoz kazamaták. Hozzátétele Kérelme. 4. Malefica külön tárhely. Napi bónuszok 7naposba értékes tárgyakat esetleg rubint sürűbbre állitani. 5. Új tekercsek amivel le tudjuk győzni és krit Blokk erösebbre tétele 170felett már csam 40%alá megy Kritikus találat/blokkolás és ahogy fejlödnék fel egyre jobban le csökken ez a két bónusz Krit/blokk. vagy sebzés páncélt teszem többre vagy elvész nagyjábol 15000-20000páncél 100-150-200sebzés. 6.alvilág tárgy esésbe csak alvilági tárgyat és tekercseket kapjunk. Ezt a részét miharabb javitani. Részletesebben bövebben így tudtam le Írni a dolgokat.