• hello javaslatom, ,160tol felfele expediciók ujra tesztelése aréna balance összevonás után 100x rosszabb lett mint volt. Kérjük az új tekercseket amivel le tudjuk győzni 180,190,200as fönököket expedición britania kazamaták igénylése 200as szintig...

 • Nagyon jók a javaslatok, abszolút támogatom őket! Illetve lenne pár kérdésem is ezzel kapcsolatban:

  Kedves Játékosok!


  Ma szeretnénk egy betekintést nyújtani nektek a jelenlegi fejlesztési állapotába, és a 2018-ra tervezett projektjeinkről.


  Sajnos egy bocsánatkéréssel kell kezdenünk. A már több közösségben kihirdetett szerver összevonásokat ismét el kell halasztanunk. Miközben haladtunk végig az egyes problémát, észrevettünk néhány problémát, amiket ki kell javítani, majd belekezdünk az újabb összevonásokba. Tudjuk, hogy a szerver összevonások minden közösségben és sok szerveren égetően fontosak, és nem fogunk megfeledkezni erről a dologról. Most egy új tervet készítünk, megoldjuk az összes kapcsolódó problémát és tájékoztatásunk titeket, amint lesznek új információk erről.


  Egy kis kompenzációként ismét aktiválni fogunk néhány közkedvelt eventet, amiket korábban már a Karácsonyi időszakban is élvezhettetek. Nagyobb esély kovácsolási tárgyak zsákmányolására, kosztüm fesztiválra, kovácsolási és gyakorlási bónuszok, csak hogy néhányat megemlítsek.


  Ugyanakkor a játék fejlesztése is tovább fog haladni. A 2017-es 10. évfordulónktól kezdve sok újdonság és megvalósítása már folyamatban van és tervezés alatt is számos, játékkal kapcsolatos újdonság is.


  Például...


  *Új magasabb minőségű nyersanyagok készítésére kisebb minőségű összevonásával, ami hasznosabbá teszi a kisebb minőségű nyersanyagokat, és lehetőségeket nyújt, hogy jobb minőségű nyersanyagokkal jobb tárgyakat kovácsolhassatok.


  *Új felhasználói fiókkezelő központ, ahol áttekintést kaphattok az összes felhasználói fiókokról az összes hasznos közösségen belül számos más funkció mellett.


  *Új bónuszok az eventjeinken, pl. a pnatheon feladatokhoz kapcsolódóan, esély rubin találására, csökkentett idő tárgyak olvasztására, stb.


  *Módosítások Britanniában (főnök szörny balanszolás) és az Alvilágban (várakozási idők)


  *Lehetőség nagyobb minőségi szintek elérésére a Magus-nál.


  továbbá tervezési fázisban sok más ötlet és témakör, melyeknek része még homályosak. Még akár egy javított mobil-kinézet is része *lehet* a jövőbeli fejlesztéseknek.


  Tartsatok velünk és jó játékot kívánunk!


  A Gladiatus Csapat és a Portfolio Manager

  Ezekből pár dolog megvalósult, de a többiről semmi hír, pedig eltelt 6 év, lesz ezekből valami???