• Zdravim,

Je normálne, ak má niekto vyzve od 00:07 do 06:47 ráno celkovo 16x? Nebolo niekedy, že sa dá vyzvať maximálne 5x za deň? Nedávali sa bany ak niekto používal botov?

Vopred Ďakujem za odpoveď

• Od isteho casu platia medzinarodne pravidla, podla ktorych je dovolene temer vsetko, co system umoznuje.

Treba sa s tym vyrovnat.

Boco

Dinosaur

Too long on duty

• teraz aj troška pohľad z druhej strany, som hráč ktorý poslednú dobu často kliká ťažký kostým, keďže zlaté nástroje a všetky suroviny ktoré potrebujem na to aby som držal krok s inými, sú u nás neskutočne predražené...a keď začnem klikať ťažký kostým a neustále mi ponúka tých istých hráčov, a z 9 hodín čo mi trvá kostým mi 7 hodín neustále ukazuje rovnakú provinciu s tými istými hráčmi, nespravím nič, skúšal som aj viac krát vymieňať a rollovať hráčov, či mi neponúkne inú provinciu ale nefunguje to... a keď už pustím ťažký tak sa snažím z neho čo najviac vyklikať a využiť ho naplno, aj za cenu toho že niekde na druhej strane na mňa bude niekto nadávať a možno ma aj nahlasovať... aj ja si zanadávam keď ma sekajú hráči o 12 úrovní vyšší alebo hráči čo majú tretinu vecí na otrokoch ukutú na 1-3% :D... ale s týmto si asi nepomôžeme :)