Zdravim,
Je normálne, ak má niekto vyzve od 00:07 do 06:47 ráno celkovo 16x? Nebolo niekedy, že sa dá vyzvať maximálne 5x za deň? Nedávali sa bany ak niekto používal botov?
Vopred Ďakujem za odpoveď
Zdravim,
Je normálne, ak má niekto vyzve od 00:07 do 06:47 ráno celkovo 16x? Nebolo niekedy, že sa dá vyzvať maximálne 5x za deň? Nedávali sa bany ak niekto používal botov?
Vopred Ďakujem za odpoveď
Po piatom útoku útočník už od teba nezískava žiadne zlato a tebe neberie život. Získava už iba prémiu za výhru.
Od isteho casu platia medzinarodne pravidla, podla ktorych je dovolene temer vsetko, co system umoznuje.
Treba sa s tym vyrovnat.
teraz aj troška pohľad z druhej strany, som hráč ktorý poslednú dobu často kliká ťažký kostým, keďže zlaté nástroje a všetky suroviny ktoré potrebujem na to aby som držal krok s inými, sú u nás neskutočne predražené...a keď začnem klikať ťažký kostým a neustále mi ponúka tých istých hráčov, a z 9 hodín čo mi trvá kostým mi 7 hodín neustále ukazuje rovnakú provinciu s tými istými hráčmi, nespravím nič, skúšal som aj viac krát vymieňať a rollovať hráčov, či mi neponúkne inú provinciu ale nefunguje to... a keď už pustím ťažký tak sa snažím z neho čo najviac vyklikať a využiť ho naplno, aj za cenu toho že niekde na druhej strane na mňa bude niekto nadávať a možno ma aj nahlasovať... aj ja si zanadávam keď ma sekajú hráči o 12 úrovní vyšší alebo hráči čo majú tretinu vecí na otrokoch ukutú na 1-3% :D... ale s týmto si asi nepomôžeme ![]()