zdravím spolubojovníkov, po zaradení rebríčkov za 7 dni sa objavia zaujímavé čísla, cest za 7 dní viac ako 10 miliónov, súboje v aréne 8-15 tisíc, ??? To ako čo má znamenať, už si robí každý čo chce?? O aukcii ani nehovorím, prosím kompetentných konať! Ďakujem
Veľa cti za krátky čas
-
-
Číslo servera alebo ešte lepšie obrázok, by bolo oveľa prospešnejšie, ako si zvyšovať tlak písaním správy v takomto znení, požadovať niečo, a pritom neposkytnúť nič, s čím by sa dalo pracovať.
Vďaka.
Alternatívou je vytvorenie tiketu. Ale opäť zdôrazňujem - s konkrétnymi informáciami.
-
server 58, prilozeny screenshot
mne to jednoducho nevychadza, lahky kostym -vysoka cest za 7 dni
tazky kostym - vela subojov v arene ale spolu to nejde
-
Tí vaši babráci na x 5 sa nejako rozbotovali
ja sa divím, že nepridali funkciu, kedy za rubiny normálne bot kliká expedície, však veľa starých browserových hier má túto funkciu (divoké kmene, travian etc .. ), sa ti bot stará o dediny / útoky a si to de facto aktivuješ ako centurio na určitý počet dní.
-
Čím vyššia úroveň postavy, tým prístup k vyšším výpravám. A čím vyššie sú výpravy, tým viac cti hráč za 1 súboj získava.
Ide o server s rýchlosťou x5. Ľahký kostým z podsvetia pridáva 200% rýchlosti k obnove bodov a navýšenie počtu o 100%.
S aktivovaným "požehnaním Apolóna" hráč získava ďalších 50% expedičných bodov, alebo ak použije "požehnanie Merkúra", tak sa bonusy zdvojnásobujú (v tomto prípade je dôležitý bonus "rozprávač príbehov", ktorý zvyšuje česť o 20%).
Rovnako tak môže hráč aktivovať "tajné znalosti starovekých", ktoré naopak skracuje čas na novú úlohu v pantheóne, čo je ďalší spôsob získavania cti v hre.
Takže kombinácia menovaných aspektov skutočne môže umožniť hráčovi zisk tak veľkého množstva cti za tak krátky čas.
-
Opravím ťa, na x5 to nie je 200% ale asi 1000% ked na x 2 to je 500% k obnove bodov čiže de facto môžeš klikať do aleluja ..... a keď máš apolona tak na x 5 sa to asi reálne nedá vyklikat na 0
-
O to větší nesmysl je, že jsou povoleny útoky mezi servery s různými rychlostmi.
-
-
Vedel by si prosím poskytnúť číslo servera? (nechce sa mi to hľadať, mám kopu roboty:) )
a pozrieme sa na to -
58
Ale neviem či to má zmysel riešiť. Ak dostane ban tak ho bude mať na týždeň - dva. Potom príde a bude sa držať medzi top 5. Síce nebude mať 12-17 mega cti za týždeň, ale 9-10
-
Zdravím, tohle by se mohlo taky řešit. Nevím jestli to hraje někdo z podpory aby vůbec někdo ještě hrál ale ta stejná gilda a stejní hráči jsou i na Provincii 50 (CZ) a tohle, co je na obrázku je Provincie 51(CZ). Na 95 úroveň fakt nereálný.
-
-
To na tej úrovni 95 je reálne, tým že je teraz event na body + ak má mobilizáciu (teda extra body z truhlice) + zapnuté skrátenie na úlohy (teda žiadne čakanie na novú úlohu počas tohto eventu) tak sa to dá.
Viem že to ide lebo tiež sa mi to podarilo na serveri s rýchlosťou 1x.
-
Měl to před eventem už. Jinak bych to nepsal.
-
V každom prípade dostane iba na chvíľu ban, potom príde znova a bude mať to isté
keby banovali všetkých pernamentne tak by zisky za rubiny klesli a možno by aj zanikol celý gladiatus, takže netreba to riešiť podľa mňa
Ešte chcem prísť na to ako poraziť posledného bossa
lebo už len toho potrebujem poraziť a mám odskrtnuty ďalší cieľ na gladiatuse
takže gladiatus ešte nevypinať prosím
-
Nuz v zasade su mozne 2 pristupy.
Porusovanie pravidiel prisne postihovat alebo sa k tomu postavit benevolentne.
Prevadzkovatel hry zvolil druhy pristup, co podla mna vedie k znechuteniu normalnych hracov a v konecnom dosledku hru zabija.
Kto je v hre dlhsi cas, bude si pamatat, ze my sme povodne postupovali o dost prisnejsie, no prichodom medzinarodnych pravidiel a kombinovanych serverov sme boli nuteni rezignovat.
Neznamena to, ze flagrantne pripady zostanu bez trestu, ale budu mat moznost dalej strpcovat zivot ostatnym.
Zostava sa s tym vyrovnat.
-
Teď to mají Britové nebo jak to je ?