Gladiatus po 2829 rokoch

• Čaute, hrával som túto peknú hru pred nejakými 14 rokmi, možno aj viac. Koncil som, keď tu bolo 6 slovenských serverov, teraz som z toho totálny koreň. Čo sa to tu za tie roky dialo? Ako to hodnotíte? Fórum mi príde oveľa horšie ako kedysi - prečo? A prečo zmizli pravidlá v štýle max 5 útokov na jednu osobu za deň?

Toto nie sú otázky v štýle sťažnosti, skôr zvedavosti, ak by bol niekto taký milý a napísal mi.nejaky pekný príbeh prečo a ako sa to tu vyvinulo, budem rád. Diky.

• V samotnej hre je asi najväčšia zmena to, že pridali podsvetie a možnosť vyrábať vlastnú výstroj.

Podsvetie podľa mňa hru zachránilo, mňa by to už bez neho ani nebavilo hrať.

Čo sa týka výroby predmetov, tam pribudla vyhňa na výrobu vecí, pec na ich tavenie a horreum, kde si môžeš odkladať suroviny, ktoré sa používajú na výrobu. Hru to určite oživilo a urobilo zaujímavejšou, no súčasne pribudla aj jedna dosť otravná vec, ktorou je opotrebenie predmetov, ktoré treba často opravovať. Dodnes nerozumiem aký zmysel to má.

Výroba predmetov hru oživila, ako som už napísal, no súčasne spôsobila veľký neduh, keďže takmer každý hráč má komplet veci v červenej kvalite a tým pádom blokovanie a kritický zásah na 50%, vďaka čomu sa z arény stala lotéria.

Tiež začína pribúdať hráčov, ktorí majú napríklad na úrovni 110 ukuté zbrane do turmy level 140. A skús proti takým hráčom hrať. Nie je to zatiaľ veľký problém, ale ak bude takýchto hráčov pribúdať, bude to veselé.

Spájanie serverov hra potrebovala... No nerozumiem, prečo nás, napríklad na s62 spojili s krajinami, s ktorými si absolútne nerozumieme a sme tam ako cudzinci. Server je na prasknutie, no v podstate tam nikto nie je, taký mám z toho pocit... Keby nás spojili s českým serverom, to by bolo bývalo ďaleko lepšie. Spoznali by sme nových hráčov, našli si kamarátov.

• Ja si osobne myslím, že spojenie serverov bola totálna hlúposť. Prečo? Jednoducho - bol si v TOP 10 medzi levelmi 80-90 a zrazu si v rebríčku na 650 mieste, kde prvý je level cez 170 a už zrazu nemá zmysel pokračovať v hraní, lebo na topku sa nedostaneš ani keby naďalej fungovalo kupovanie 2500 rubínov za 15€.

• co je na prd je udělaný system v arenách. Najdeš si hráče okolo tvého levelu a víš že si lepsi a stejně z 5 soubojů 4 prohraješ. To kvůli tomu bude končit hromadu lidí. Protože si děláš zbroj, nakoupím drahé surky a malefiku a stejně prohraješ. Pak tě to přestane bavit

• Ja si osobne myslím, že spojenie serverov bola totálna hlúposť. Prečo? Jednoducho - bol si v TOP 10 medzi levelmi 80-90 a zrazu si v rebríčku na 650 mieste, kde prvý je level cez 170 a už zrazu nemá zmysel pokračovať v hraní, lebo na topku sa nedostaneš ani keby naďalej fungovalo kupovanie 2500 rubínov za 15€.

podla mna nie skor to ozivilo hru ,takto sa aspon bijem o 1 miesto furt v arene a v CT ,ked by to nespojili tak by to cele zomrelo sice mohli to rozumnejsie spojit nie z Turkami ale pohoda nevadi čo uz

• No, ja som bol top 3 keď som končil a teda nemal som s kým hrať - nebolo koho napádať a podobne, takže za mňa dobrý ťah to spojenie, len mi to pride také chaoticke, to označenie serverov, highscore kde je tenj môj spolok comsom vtedy mal sa mi nepodarilo nájsť atď.

Každopádne vďaka.chlapi.

No a s forom sa čo stálo? Tu je to na 1000% horšie ako kedysi

• No, ja som bol top 3 keď som končil a teda nemal som s kým hrať - nebolo koho napádať a podobne, takže za mňa dobrý ťah to spojenie, len mi to pride také chaoticke, to označenie serverov, highscore kde je tenj môj spolok comsom vtedy mal sa mi nepodarilo nájsť atď.

Každopádne vďaka.chlapi.

No a s forom sa čo stálo? Tu je to na 1000% horšie

je to dobry tah uz chcelo dlhsie to spojenie serverov ja som bol TOP 2/3 a tuto mam spolok v TOP5 takze pohoda