EN
I haven't played this game for about 10 years, and out of curiosity, I decided to see how everything looks now. I'm disappointed. It used to be a game I spent hours playing; it was really good and addictive. Now, I reached level 4, and I've had enough. These omnipresent timers imposed on everything are absurd, and what's more shocking is that after leveling up, the time between battles on the expedition gradually extends. Seriously? Am I supposed to sit and stare at the monitor while seconds tick away for a whole minute? And even longer at higher levels? What a waste of time! Instead, I'd rather find a normal game to play and have something to do because I can get bored with this now. Gameforge - you messed up big time. I don't care about responses in this thread so don't bother with replying. Goodbye and not regards.
PL
Nie grałem w tą grę jakieś 10 lat i z ciekawości postanowiłem zobaczyć jak to wszystko teraz wygląda. Zawiodłem się. Kiedyś to była gra przy której spędzałem godziny, była naprawdę dobra i wciągająca. Teraz dobiłem do 4 poziomu i mam dość. Te wszechobecne timery nałożone na wszystko to jakieś nieporozumienie, a co więcej - jakiż był mój szok kiedy po podniesieniu lvl'a czas między walkami na wyprawie się stopniowo wydłużał. I co? Rozumiem, że mam przez minutę siedzieć i patrzeć w monitor jak sekundy uciekają? A na wyższych poziomach jeszcze dłużej? Szkoda czasu, zamiast tego lepiej sobie znaleźć normalną grę i mieć co robić bo tutaj i tak można się teraz zanudzić. Gameforge - spieprzyliście robotę i to po całości. Odpowiedzi na ten wątek mnie nie interesują więc darujcie sobie odpisywanie. Żegnam i nie pozdrawiam.