Rebríček zisk cti za týždeň

• Ahojte,

na s62 je aktualne v rebríčku za 7 dní na vysokej priečke v zisku cti hráč _HORUS_

Tento hráč je level 118 a má za 7 dní 1 600 000 získanej cti.

Osobne sa mi nikdy nepodarilo na takéto číslo dosiahnuť a to ani v dobách kedy som vyklikal počas eventu na výpravy aj tých 90 bodov čo máte s kostýmom. Samozrejme v ostatných dňoch bolo samozrejmosťou vyklikanie všetkých bodov behom dňa tak aby som sa rano zobudil a nemal plno čiže nebol ani jeden bod nazmar. Moja otázka zni je nejaká finta na zvýšenie zisku cti z jednej výpravy alebo má ten týpek proste strašne moc mobilizácií a proste má nonstop čo klikať?

Vôbec mi to nejde do hlavy.

Vďaka :)

• Ďakujeme za upozornenie, hráč má skutočne vysoké čísla, preveríme to:)

* čo sa týka tej naklikanej cti, tak jedine treba klikať veľmi veľa a to spojiť s plnením úloh, samozrejme, že získaná česť je vyššia, keď klikáš levelovo vyššie výpravy. Stále tu ale zostáva otázka či je človek ochotný pri hre presedieť celý deň (noc)

"Vivamus, moriendum est."

• No mne išlo skôr o to, že takéto čísla som (na jeho úrovni) nedosiahol ani keď som naozaj vyklikal všetko čo sa dalo a znova začal klikať skôr než boli body plné každý deň + 2x v týždni kostým z podsvetia taktiež úplne vyklikaný z toho 2 dni 90 bodový event na výpravy.

Čiže asi má len tie mobilizácie a kliká stále dokola. Lebo klikať 24/7 bez mobilizácie a klikať do 0 a za 8h začať znova má rovnaký efekt.

Vďaka za potvrdenie :)

Lebo logicky 1.6kk cti za 7 dní je 228k denne. Za jednu výpravu kosteneho draka je priemerne 1100 cti. Na 228k je teda potreba 200 výprav denne, ale denne sa obnoví len 30 bodov, s kostýmom mimo eventu(ktorý za posledných 7 dní nebol) 60. Matematicky to bez mobilizácie nie je možné to viem. Tak preto som sa pýtal či náhodou nie je nejaký trik na to :)