Belépés

 • Sziasztok

  6 napja nem enged be a játékba , ezzel az üzenettel

  " An error occurred during the login process. Please try again. "

  Jegyet már nyitottam de eddig semmi érdemleges választ nem kaptam rá

  Csak annyit hogy még mindig nem megy ? s hogy sütiket töröljem , hátha megoldja

  Nem oldotta meg


  Valakinek bármi ötlete ha van szívesen fogadom !

  Köszönöm előre is

 • tényleg senki nem tud erre valami választ ?  7és fél napja nem tudok belépni , kb mindenem elveszitem mire játszani tudok majd , a jegyemre tesznek magasról , itt ha irok annak aki 1x válaszolt a jegyemre , akkor ne irjak


  Már kezd elegem lenni ebből az egészből

 • Szia!


  Én teljesen megtudom érteni, hogy nagyon fusztráló ez a probléma számodra. De ahogy ezt már leírtam neked korábban, sajnos ez nem segít az ügy gyorsabb elbírálásában, hogy itt vagy privát üzenetben leírod ezt újra és újra.

  Azzal, hogy megnyitottad a jegyet ebben az ügyben elindítottad a probléma kezelését a megfelelő helyen. Abból ha ilyen sokáig nem kaptál választ a jegyedre arra lehet következtetni, hogy egy összetettebb problémáról lehet szó, amely magasabb szinteken kerül kezelésre és esetlegesen több ember bevonása is szükséges a megoldáshoz!

  Bízunk benne, hogy mihamarabb megoldódik a problémád, de addig is csak türelemre tudlak inteni.


  Nem zártam le ezt a témát akkor mikor megnyitottad, bár egy másik témában is leírtad ugyan azt. Esélyt adva annak, hogy esetleg más játékostársad is találkozott már ilyen hibajelenséggel, és hátha tud valami építőjellegűt hozzászólni a témához. Tehát kérlek titeket csak ilyen esetben szóljatok hozzá ehhez a témához. Köszönöm szépen a megértést!