16 lvlowa różnica postaci i itemów - nadal nie mogę ich założyć.

• Hej. Jak zapewne wiecie, powszechnie mówi się, że 16lvli różnicy maksymalnie jest dopuszczalnych do założenia przedmiotu na postać.

Wykorzystałem event na tańszy trening i sprzedałem 4 złote dodatki kuźnicze (kupione za 400 rubinów), za co mogłem się wytrenować do max statystyk.

Poświęciłem wiele czasu i energii na zbieranie określonych zwojów, składników (z tymi było bardzo ciężko) żeby na 30 poziomie mieć najlepsze możliwe itemki (pod obrażenia).

Miesiąc powstrzymywałem się od expienia - aż tu nagle, po evencie wbijam poziom 30, zakładam seta na 46lvlu i...

d1e008766d4117751c60aef4c7993d93931bc1c2.jpeg

Próbowałem się przekonać na własnej skórze i zaatakowałem przeciwnika na arenie, na której się obecnie znajduję... I przedmioty nie były uwzględnione w walce. Czuję się oszukany.

• Nie od dzisiaj wiadomo, że różnica +16 lvl'i działa dopiero od pewnego poziomu. Na najniższych poziomach jest znacznie mniejsza. Wzorki niżej:

maksymalny lvl widziany na rynku: +9 dla kont z poziomem 36+. Dla niższych: 1,25 x Nasz lvl (zaokrąglamy w dół). Można zwiększyć ten zasięg pieczęcią Pretora.

minimalny lvl widziany na aukcjach: 0,75 x Nasz lvl (zaokrąglamy w dół);

maksymalny lvl widziany na aukcjach: +14 dla kont z poziomem 33+. Dla niższych: 1,25 x Nasz lvl + 5,75 (zaokrąglamy w górę). Na aukcji również działa Pieczęć Pretora.

Natomiast jeśli chodzi o maksymalny lvl itemku, który możemy założyć na główną postać to wzorek wygląda tak: +16 dla graczy z 33 lvl'em+, lub 1,25x lvl postaci +7,75 dla graczy z niższym poziomem.

Więc w Twoim wypadku dobij najlepiej do 33 lvl'a (swoją drogą podstawy treningowe 200 są maksymalną granicą do 40 lvl'a) i itemki będą w pełni funkcjonalne na głównej postaci.

juve - prowincja 55EN

• Ok. Rozumiem. Fajnie wiedzieć teraz :)

Ale i tak jestem dumny, nie pomyślałbym nigdy że coś takiego jest możliwe... Topienie, topienie i jeszcze raz topienie wspomożone handlem na rynku to umożliwia...

Muszę przyznać, że Kościotrupi szaman jako boss w afryce jest zdecydowanie zbyt mocny, bo po wymaksowaniu wszystkich istotnych statystyk nadal szanse na trafienie/podwójne itd, były bardzo wyrównane i nastukał mi aż 800 pkt trafień

W porównaniu z kolejnym bossem był nawet chyba silniejszy