cum functioneaza - status mercenari

• Salut,

Imi poate expica cineva care e treaba cu al 2-lea mercenar pe aparare? La ce ajuta, cum functioneaza, care e logica din spate...?

Din ce vad mai toata lumea are 2 caractere pe aparare, al 2-lea fiind pe nicaieri la blocare sau alte statistici de aparare...

Dc? Care ar fi motivele pt alegerea asta? Cum mai exact functioneaza?

Am tot cautat, dar nu gasesc informatii despre treaba asta nicaieri...am testat un pic si discutat cu alti colegi...asta e ce am gasit pana acuma...dar nu explica multe, si cam esuez sa vad clar o logica....as aprecia daca poate detalia careva, mai ales un cunoscator a mecanicilor jocului 8o :

1. al 2-lea mercenar setat pe "atentie directa de sine" (aparare) pare sa dea ceva mai multe daune decat ceilalti 2 care raman pe atac....

Asta ridica urmatoarele intrebari :

- cum? Pana acuma pare fix opusul la ce ar trebui sa faca, sa atraga atacuri..Dc pare sa dea mai multe daune in schimb?

- are legatura cu valoarea de "amenintare"? Daca da, cum? Cum mai exact functioneaza "amenintarea" pt atac? Influenteaza daunele date direct? Atat atacatorii cat si aparatorii prezinta "amenintare" acuma la statistici...care mai exact e legatura?

2. OCAZIONAL al 2-lea mercenar de aparare si blocheaza mai mult decat ceilalti 2 ramasi pe atac

- Dc doar ocazional...? Ce il face in unele lupte sa nu atraga daune?

- Daca tot incaseaza daune cateodata...dc aproape nimeni nu foloseste iteme cu blocare pe un caracter ca asta? Care e logica in avea un caracter pus pe aparare, dar 0 focus pe statisticile de aparare...?

- m-am gandit ca poate la nivele f. mari exista risc de one-shot daca e doar 1 singur caracter pe aparare...dar nu prea face sens pt ca HP este cu zecile de mii la nivelele astea, si vad practica astala orice nivel, nu doar 120+...

Oricum, al 2-lea mercenar ar fi menit sa salveze situatia aici si sa absoarba o parte....atunci raman cam aceleasi intrebari. Cum daca functioneaza doar ocazional? Dc e 0 focus pe blocare daca tot e menit sa incaseze?

3. Am observat ca daca setez mai mult de 2 mercenari pe aparare, primii 2 setati functioneaza normal, ceilalti 2 nu participa la lupta (in arene).

- E asta un bug sau e intentionat?