SPÁJANIE SERVEROV - LAGY

• 14.11.2022 -> Target server EN58 (5x speed)

Po dnešnom spájaní serverov som postrehol "LAGY" a to pri súbojoch na výpravách a v žalároch, rovnako tak pri aukciách.
    Pri súbojoch trvá 1 až 3 sekundy, kým sa dostaví výsledok súboja. Pri aukciách trvá načítanie novej aukcie a predmetov od 30 sekúnd do pár minút (1 až 3 minúty).

• Spojenie serverov nie je jednoduchá záležitosť, preto sa podobné problémy môžu objaviť. Čoskoro by malo dôjsť k náprave.

Ďalší problém je s cestovaním do podsvetia, po cestovaní trvá viac ako 10 minút (10 až 20 min), kým sa dá hrať. Akosi to spájanie tak celkom nevyšlo ako malo, samé obmedzenia.

• Vie niekto kedy to budú riešiť? Lebo je to dosť otravné čakať 20 minút co na speed 5x môžem mať už za ten čas pol podsvetia správeneho

Tak isto padanie balíkov. Dnes mi mal padnúť o 20:02 (nášho času) balík 50 mega, medzi 20:02 až 20:32 balík neexistoval a ani zlato som nemal na ruke. Polhodinu som musel striehnuť či balík už mám na ruke alebo nie a pri súbojoch 10 za hodinu je strata možná aj 2 mega pri mojej úrovni.

Áno mohol som skôr stiahnuť balík ale nebolo treba, rátal som ze ho budem mať hneď na ruke a bol som dohodnutý ze najneskôr 20:05 budem mat na st vec za 50 mega.

• Balíky, ktorým uplynula doba platnosti, sa síce okamžite odstránia z prehľadu balíkov, ale skript, ktorý zabezpečuje ich presun zo systému do účtu, sa nespúšťa okamžite. Zlato sa pridá na konto až po určitej dobe.

Rufus_podpis.png

• Áno to viem, ale predtým ostali normálne v balíkoch len ukazovalo pomlčky a daný balík sa dal zobrať aj po uplynutí doby balíku. Teraz je tak, že balík ako keby neexistoval a po 30 minútach sa až objavil.